Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجتمع پتروشیمی ایلام با اشاره به اینکه دود ناشی از سوختن گاز اتیلن پتروشیمی ایلام مقطعی است و به تدریج کاهش پیدا می‌کند،گفت: دغدغه پرسنل پتروشیمی ایلام حفظ محیط‌زیست و جلوگیری از آلودگی‌های زیست محیطی است و کارکنان و خانواده‌های کارکنان نیز در این منطقه زندگی می‌کنند و مدیران پتروشیمی حتی یک لحظه از محیط‌زیست غافل نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا ایلام ، آرش خزایی رئیس مجتمع پتروشیمی ایلام در نشست کمیته‌ اضطرار آلودگی هوا که در فرمانداری چوار برگزار شد، با بیان اینکه در سال ۹۷ پتروشیمی ایلام موفق به دریافت تندیس سیمین صنعت سبز کشور شده است ، افزود: در سال ۹۸ نیز اخطاریه سازمان محیط زیست مبنی بر آلایندگی پتروشیمی ایلام دریافت نشده است.

وی با اشاره به اینکه فلرینگ پتروشیمی ایلام به تدریج روند کاهشی را شاهد خواهد بود و با نرمال‌سازی و تثبیت‌ شرایط راه‌اندازی الفین،تا پایان سال جاری فلرینگ به اتمام خواهد رسید،اظهار داشت: ایستگاه سنجش آلاینده‌های زیست‌محیطی از طریق پتروشیمی خریداری و پس از جانمایی توسط شهرداری چوار نصب خواهد شد.

رئیس مجتمع پتروشیمی ایلام با بیان اینکه ظرف یک ماه آینده پساب ضلع غربی پتروشیمی ایلام حذف خواهد شد، تصریح کرد:تصفیه‌خانه ZLD با برترین تکنولوژی روز دنیا خریداری و ظرف یک سال آینده راه‌اندازی خواهد شد و با اجرای این طرح خروجی پساب تصفیه‌خانه پتروشیمی ایلام به صفر می‌رسد.

خزایی با اشاره به اینکه آلودگی صوتی مطرح شده در زمان پیش‌راه‌اندازی و راه‌اندازی الفین مقطعی بود و به صورت کامل برطرف شده است، خاطرنشان کرد: از زمان راه‌اندازی واحد الفین مشکلات از پیش تعیین‌نشده و غیر قابل پیش‌بینی به وقوع پیوست و روند نرمال‌سازی شرایط راه‌اندازی و تولید پس از یک وقفه‌ کوتاه از سر گرفته می‌شود.

رئیس مجتمع پتروشیمی ایلام  با عذرخواهی از مردم شریف استان بویژه ساکنین شهرستان چوار برای سوختن اتیلن و ایجاد دود در منطقه اظهار داشت: مدیریت و بهره‌بردار الفین تمام تلاش خود را جهت رفع مشکلات راه‌اندازی بکار خواهد گرفت.

خزایی  بدعهدی لایسنسور و وندور در عدم سرویس‌دهی به پروژه‌ الفین ایلام را در شرایط تحریم، ناجوانمردانه عنوان کرد و افزود: این پروژه بواسطه‌ احجام ، تجهیزات و راه‌اندازی توسط متخصصان بومی استان و کشور بدون حضور کارشناسان و سازندگان خارجی کم‌نظیر است.

رئیس مجتمع پتروشیمی ایلام با تقدیر از مطالبه‌گری اصحاب رسانه و فعالان زیست‌محیطی استان و فرماندار چوار گفت:پروژه الفین سیزدهم در چهارم دی ماه ۹۹ به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جهور به بهره‌برداری رسید و در این واحد علاوه بر اتیلن؛ پروپیلن، بنزین پیرولیز و سوخت مایع تولید شده است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی ایلام نشست کمیته اضطرار آلودگی هوا رئیس مجتمع پتروشیمی ایلام راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد

به گزارش قدس آنلاین، حسین اصغری درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: در حال حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و ... تامین می شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولید کننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولید کننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز سال جاری نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه سال جاری در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • وزیر ورزش: همه تیم‌ها در لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا حضور پیدا می‌کنند
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود