Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مدتی است عملکرد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با انتقاد‌هایی که از بدنه سازمان به بیرون منتقل شده و نارضایتی بخشی از کشاورزان کوچک و خرده پا و نیز مشکلاتی که در دشت قزوین ایجاد شده زیر سوال رفته و چندین بار شایعه تغییر رئیس این سازمان در استان در اذهان پیچید، اما هر بار شنیده‌ها حاکی از آن بود که با دخالت افرادی ذی نفوذ و جلب رضایت برخی مدیران ارشد استانی، موضوع جابجایی منتفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



البته در این میان امتیاز اصلی مدیر فعلی سازمان رویکرد دولت در واگذاری مشاغل مدیریتی به برخی بانوان بود تا تبلیغات خوبی در تکریم جایگاه بانوان و اذعان به توانمندی این گروه از جامعه در رسانه‌ها مطرح شده و مانور لازم روی آن صورت گیرد که این موضوع نیز معمولا رفع خطر می‌کرد.

روز دوشنبه دیدار مجمع نمایندگان استان قزوین به همراه استاندار، معاون اقتصادی استانداری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی و معاونان وزارتخانه، این شائبه را ایجاد کرد که شاید این دیدار غیر منتظره برای تصمیم گیری در مورد وضعیت مدیریت سازمان جهاد کشاورزی در استان قزوین باشد.

در گفتگو با لطف الله سیاهکلی رئیس مجمع نمایندگان استان سوالاتی را در خصوص این جلسه مهم مطرح کردیم که ایشان به سوالات ما در خصوص علت این دیدار، مسائل مطرح شده با وزیر، مشکلات بخش کشاورزی و دیدگاه نمایندگان در مورد عملکرد ریاست فعلی سازمان جهاد کشاورزی پاسخ گفت.

لطف الله سیاهکلی در خصوص نگرانی نمایندگان از وضعیت مبهم دشت قزوین و به بی توجهی به نجات آن اظهارداشت: قزوین با داشتن دشت حاصلخیز خود، یک استان کشاورزی و قطب تولیدات محصولات دامی و کشاورزی است و بدون تردید مدیریت آن باید به افرادی توانمند و متخصص سپرده شود تا منابع ارزشمند کشاورزی نابود نشود.

وی بیان کرد: مدتهاست با بررسی‌های صورت گرفته و مراجعات متعددی که از سوی کارشناسان و کشاورزان داشتیم وضعیت کشاورزی را به دقت رصد کردیم که مشخص شد اگر تدبیر نکنیم دشت حاصلخیز قزوین دچار بحران جدی خواهد شد و آیندگان ما را نخواهند بخشید.

سیاهکلی تصریح کرد: به نظر می‌رسد وزیر جهاد کشاورزی برای نجات دشت قزوین هیچ برنامه‌ای ندارد و مسائل مهمی، چون آبخیزداری و آبخوان داری، تدوین الگوی کشت، توزیع مناسب نهاده و کنترل قیمت کود و سم و استفاده از آب‌های سطحی و صیانت از آب‌های زیرزمینی مورد غفلت واقع شده و تداوم این روند نگران کننده است.   تغییر مدیریت جهاد کشاورزی در استان قزوین یک ضرورت است   وی اضافه کرد: با افزایش ۱۰ برابری قیمت سم و کود برای سال آینده نگران وضعیت قیمت محصولات کشاورزی هستیم و اگر نتوانیم وضعیت را مدیریت و کنترل کنیم در ماه‌های آینده با افزایش قیمت محصولات کشاورزی و اعتراض بهره برداران و مصرف کنندگان روبرو خواهیم شد.

نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: عقب ماندگی در حوزه کشاورزی استان بسیار زیاد است و اگر بسرعت اقدام نکنیم با خسارات جبران ناپذیری مواجه خواهیم شد. استیضاح وزیر کشاورزی را کلید خواهیم زد
سیاهکلی اضافه کرد: دشت قزوین، میراث ارزشمند و گرانبهایی است که از گذشته به ارث رسیده و امروز همین دشت در تامین امنیت غذایی کشور و استان نقش حیاتی دارد، لذا قرار نیست با مدیریت‌های ضعیف و تحمیلی با دست خودمان نابودی دشت قزوین را رقم بزنیم و شاهد از بین رفتن سرمایه‌های خود باشیم.

وی گفت: دشت قزوین از دشت‌های منحصر به فرد و بی نظیر در کشور محسوب می‌شود، اما مدیریت آن به گونه‌ای است که در آینده با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد که هزینه‌های سنگینی به کشور و استان تحمیل خواهد کرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین بیان کرد: بار‌ها گفته ایم نگاه نمایندگان استان تذکر، هشدار و کمک به حل مشکلات است و تاکید کرده ایم هر گز در انتخاب مدیران دخالت نمی‌کنیم مگر آن که مدیری ضعیف باشد و نتواند وظیفه خود را انجام دهد و با تعامل در صدد اصلاح امور خواهیم بود.

سیاهکلی افزود: برای ارائه راهکار و تعامل با مدیریت‌ها روز دوشنبه جلسه‌ای با حضور استاندار، معاونان اقتصادی و نمایندگان استان و رئیس سازمان جهاد کشاورزی با وزیر جهاد داشتیم و سوالات و دیدگاه‌های خود را مطرح کردیم و خواستار حل مشکلات این بخش شدیم.
وی اظهارداشت: در این جلسه بخشی از مشکلات و چالش‌های بخش کشاورزی استان را با وزیر محترم مطرح کردیم و هشدار دادیم و اعلام کردیم مدیریت غلط حاکم بر جهاد کشاورزی در تهران و قزوین اگر تداوم یابد، بزودی دشت قزوین را دچار بحران خواهد کرد و باید تا دیر نشده برای خروج از بحران اقدام عاجلی کرد.

سیاهکلی گفت: همه کسانی که افراد ضعیف و ناتوان را برای تصدی مسئولیت‌های مهم معرفی کرده و نیز کسانی که مدیران ضعیف را بکار می‌گیرند و آن‌ها را با همه اشتباهات حفظ می‌کنند باید پاسخگوی مردم باشند.

وی اضافه کرد: استان قزوین در شرایطی که از نظر دام و طیور، تولید تخم مرغ و محصولات باغی و زراعی در ردیف ۱۰ استان برتر کشور است، اما نتوانسته اعتبار مناسبی برای اجرای طرح‌های مهم از جمله آبخیرداری جذب کند و هنوز انبار مناسبی برای ذخیره نهاده‌های دامی ندارد.

سیاهکلی گفت: هنوز زنجیره تولید در استان تکمیل نشده و در ایجاد کارخانه‌های خوراک دام، کشتارگاه و سردخانه به میزان لازم همچنان چالش و کمبود داریم.

وی بیان کرد: نبود صنایع تبدیلی در مناطقی، چون طارم و الموت و تخریب اراضی کشاورزی و بیابانی شدن اراضی از دیگر دغدغه‌های ما در این بخش است و به دلیل ضعف مدیریت، متاسفانه تعامل منطقی میان دستگاه‌های مرتبط برای حل مشکلات بخش کشاورزی و برنامه ریزی برای الگوی کشت و تسریع در اجرای سیستم آبیاری نوین و حفظ ذخایر آب زیرزمینی نیست و در این میان زیر مجموعه همکاران جهاد کشاورزی در استان هم ناراضی هستند و از کارشناسان خبره استفاده مطلوب نمی‌شود و تداوم این روند صلاح نیست.   وزیر جهاد کشاورزی تعیین تکلیف کند/ برنامه وزیر برای نجات دشت قزوین چیست؟
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی افزود: دشت قزوین برای کشور جایگاه استراتژیک دارد و به وزیر اخطار دادیم که برای نجات دشت قزوین بسرعت اقدام کرده و اعلام کند چه برنامه‌های برای نجات این دشت دارد.

وی گفت: به نظر می‌رسد افراد غیر مسئول در سیستم اجرایی و سیاسی استان دخالت می‌کنند و افراد دیگری به غیر از استاندار هم در ماندن یا رفتن برخی مدیران تصمیم گیرنده هستند که به آن اعتراض داریم و اگر وزیر جهاد کشاورزی به سوالات و دغدغه نمایندگان اهمیت ندهد و پاسخی نداشته باشد، استیضاح وی را کلید خواهیم زد.   راهی پر فرازونشیب در مسیر رئیس جهاد کشاورزی قزوین/ ماندن یا رفتن
به نظر می‌رسد اولین بانویی که با حرف و حدیث‌های فراوان ریاست سازمان جهاد کشاورزی را بر عهده گرفت علیرغم همه نقاط ضعف و قوتی که داشت این روز‌ها در ادامه مدیریت خود با چالش‌های جدی روبروست و شاید اگر برخی معاونان قوی در اطراف این بانوی مدیر بودند می‌توانستند در این ایام پر حرف و حدیث به کمک رئیس خود آماده و مشکل گشا باشند.


خمسه از مدیرانی بود که شاید اگر در تعامل با همکاران درون سازمان خود بهتر و منطقی‌تر برخورد می‌کرد و در انتخاب برخی معاونان اطراف خود دقت بیشتری کرده بود و نصیحت معاونان سابق و با تجربه‌ای که برکنار شدند را می‌شنید (نگذاشتند که بشنود) مشکلات کمتری داشت و امروز معلوم نیست با نارضایتی‌هایی که در میان همکارانش حاصل شده آیا می‌تواند در چند ماه باقیمانده از دولت صندلی مدیریت را حفظ کند و یا با خداحافظی بی سرانجام تجربه تلخی را برای واگذاری پست‌های مهم به بانوان در آینده از خود برجای خواهد گذاشت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی پارسی خبر نماینده مجلس سازمان جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی نمایندگان استان جهاد کشاورزی کشاورزی استان استان قزوین دشت قزوین برای نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۹۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید