Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان گفت: ارتقای رتبه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در کشور، یکی از برنامه‌های ما خواهد بود.

رحیم قاسمیه در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان که امروز (۲۳ دی) در محل این دانشگاه در اهواز برگزار شد، ضمن تقدیر از زحمات رئیس سابق دانشگاه، اظهار کرد: فرصت خدمتگزاری در استانی که دین خود را به اسلام و کشور ادا کرده، خدمت بزرگی است و امیدواریم بتوانیم از این فرصت استفاده خوبی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جهان معاصر پارادایم‌های بسیاری دچار تغییر و تحول شدند و دو عنصر علم و فرهنگ است که قدرت را دچار تحول اساسی کرده است. این دو عنصر از ۱۴۰۰ سال پیش مورد تایید اسلام قرار گرفته است و ما میراث‌دار فرهنگی هستیم که بزرگترین معجزه‌ پیامبر آن، کتاب است که با خواندن آغاز شده و به قلم سوگند یاد کرده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: با علم و توکل بر خدا این مسئولیت را بر عهده می‌گیرم و به عنوان عضو کوچکی از جامعه علمی کشور امیدوارم با همکاری و همفکری اعضای هیات علمی، بیش از پیش این دانشگاه به عنوان یک سازمان یادگیرنده و پویا باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان با اشاره به برنامه‌های خود برای ریاست دانشگاه، بیان کرد: اولین برنامه، تدوین برنامه‌ها متناسب با برنامه دوم راهبردی دانشگاه است. دومین برنامه تمرکز بر برنامه‌های درسی و سوق دادن آن به سمت آموزش‌های میدانی با مشارکت بخش‌های کشاورزی، صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر است. سومین برنامه نیز تمرکز بر توسعه فضاهای آموزشی متناسب با نیاز شاغلان است؛ استان ما از امکانات فوق‌العاده‌ای برخوردار است اما به هیچ وجه مرتبه آن مورد تائید و مطلوب نیست.

قاسمیه در پایان گفت: ارتقای رتبه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در کشور نیز یکی از برنامه‌های ما خواهد بود.

به گزارش ایسنا، همچنین مسعود خداپناه، رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان اظهار کرد: دیدگاه ریاست دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی کشور، اصلاح ساختاری در کیفیت و کمیت دانشگاه بود. در سال ۹۵ بیش از هزار مرکز علمی کاربردی وجود داشت، اما اکنون کمتر از ۶۰۰ مرکز وجود دارد. همچنین مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان بیش از ۳ ‌هزار نفر بودند و اکنون هزار مدرس هستند. ریزش نیرو نیز به دلیل کیفی‌سازی آموزش بود.

وی افزود: در بخش‌های مختلف نیز اصلاحات ساختاری انجام شد و همه مدرسان و پرسنل تلاش کردند تا کیفیت آموزشی با وجود کرونا کاهش پیدا نکند. دانشگاه علمی کاربردی در مأموریت‌گرایی اولین دانشگاه وزارت علوم است؛ یعنی هیچ دانشگاهی هنوز مأموریت‌گرایی را لحاظ نکرده است و هنوز رشته‌ها از ۱۰ تا ۲۰ سال پیش اصلاح نشده‌اند. در چهار سال گذشته مراکز علمی کاربردی استان قانون‌مند شده‌اند و در این راستا نیز تلاش‌های بسیار صورت گرفته است. در این دوره فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی نیز افزایش پیدا کرد و در رشته فوتبال رتبه یک وزارت علوم را کسب کردیم و این تیم به چین اعزام شد.

خداپناه در پایان با بیان اینکه مجموعه پرسنل ما تنها ۹ نفر هستند، گفت: در سه سال گذشته ۲۲ هزار فارغ‌التحصیل داشتیم که حدود سه برابر فارغ‌التحصیلان دانشگاه شهید چمران است در حالی که دانشگاه شهید چمران به ازای هر دانشکده یک کارمند در بخش آموزش دارد. با این حال در شش ماه اول سال، ما رتبه یک کشوری را کسب کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۰۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم برای حمایت از نخبگان، گفت: این دولت برنامه‌های مطلوبی برای نخبگان تدوین کرده است به گونه‌ای که نگران آینده شغلی خود نبوده و در کشور بمانند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم روز شنبه در یاسوج اظهار کرد: در دولت مردمی سیزدهم در خصوص جذب نخبگان کار‌های متعددی انجام شده است.

وی افزود: با همکاری بنیاد ملی نخبگان ذیل معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آئین نامه جذب نخبگان را به عنوان اعضای هیات علمی بازنگری کرده ایم و از این به بعد نخبگانی را که بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌کند نیاز به شرکت در فراخوان‌های جذب هیات علمی ندارند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: این افراد به طور مستقیم به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند و با توافق نامه منعقد شده با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال گذشته یک هزار و ۳۸۰ نفر از افراد با رتبه‌های برتر کنکور بورسیه شدند.

زلفی‌گل عنوان کرد: افرادی که در المپیاد‌ها شرکت کرده اند و دارای مدال المپیاد هستند اگر در رشته‌های مرتبط درس بخوانند در آینده به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه‌ها استخدام می‌شوند.

وی تاکید کرد که بورسیه صنعت برای اولین بار در دولت سیزدهم طراحی شده است و از سال گذشته در دفترچه کنکور آمده است. با اتاق بازرگانی هم نشست‌هایی برگزار کردیم و تلاش می‌کنیم که از صنایع مختلف برای بورس کردن دانشجویان رتبه‌های برتر و جذب نخبگان استفاده کنیم تا نگران آینده شغلی شان نباشند و در کشور بمانند.

زلفی‌گل تاکید کرد: تلاش می‌کنیم دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک ائتلاف و یا کنسرسیوم اشتغال با صنایع مختلف شکل داده و تکنسین برای آن‌ها تربیت بکند.

وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی هم با رایزنی که با صنایع مختلف داشته است چند هزار نفر را با تضمین اشتغال بر اساس نیاز صنایع مختلف آموزش می‌دهد.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه‌های این سفر است.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه‌ها، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امسال با چند مورد از تخلفات کنکور بلافاصله برخورد شد و این تخلفات به هیات‌های نظارت و مرتبط خودشان معرفی شدند.

زلفی‌گل اظهار کرد: کنکور در کمال صحت و امنیت برگزار شد و بر اساس مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در هر سال باید ۲ بار کنکور برگزار شود. این باعث شده که اضطراب داوطلبان کاهش پیدا کند.

او گفت: در یک منطقه که به دلیل سیل مشکل پیش آمده بود کنکور را تکرار خواهیم کرد و مردم و خانواده‌ها نگران نباشند.

روز پنجشنبه و جمعه شاهد برگزاری کنکور پنج زیر نظام علوم انسانی، تجربی، ریاضی، زبان و هنر بودیم.

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی در سپاه علی بن ابی طالب(ع) تشریح شد