Web Analytics Made Easy - Statcounter

عده‌ای این اتفاق را بازگشایی مدارس تلقی می‌کنند درحالی که مدارس از ۱۵شهریور امسال بازگشایی شده‌اند و اکنون بنا بر ضرورت و به دلیل بالا رفتن ایمنی برخی مناطق کشور از بابت کرونا، قرار است تعداد محدودی از مدارس به صورت فیزیکی دایر باشند.

براین اساس، در مناطق آبی کرونایی همه مدارس با جمعیت کمتر از ۵۰دانش آموز دایر خواهندبود که طبق آمار آموزش و پرورش میانگین جمعیت این مدارس ۲۳ تا ۲۴ نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین در مناطق زرد و آبی کرونایی دانش‌ آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی با تراکم حداکثر ۱۰ دانش‌ آموز در هر شیفت در مدارس حضور خواهند یافت به نحوی که اگر یک کلاس ۳۰دانش‌ آموز دارد، آموزش آنها در سه شیفت ۱۰نفره انجام خواهد شد.

علاوه بر اینها دانش‌ آموزان هنرستانی که دروس کارگاهی و عملی دارند نیز با ظرفیت ۱۵نفر در هر کلاس به صورت فیزیکی در مدارس حاضر خواهند شد.

نکته مهم در این میان، دستورالعمل‌های بهداشتی وزارت‌ بهداشت است که مبنای اقدام آموزش‌وپرورش در مدارس قرار می‌گیرد،‌ همان دستورالعملی که پیشتر نیز حین شروع به کار مجدد مدارس صادر شده‌ بود، با این فرق که آن دستورالعمل، محدودیت جمعیتی برای مدارس قائل نشده‌ بود ولی دستورالعمل فعلی برای حضور دانش‌آموزان در هر کلاس، سقف تعیین کرده‌است.

طبق این دستورالعمل همه دانش‌ آموزان و کادرمدرسه موظف به استفاده از ماسک هستند، همچنین فضاهای مدرسه باید مرتب ضدعفونی شود و موادشوینده نیز باید در مدارس موجود باشد.

همچنین تاکید شده‌است اگر یکی از بستگان دانش‌آموزان یا کارکنان مدرسه اخیرا به کرونا مبتلا شده یا دانش‌آموزان و کارکنان بیماری‌های زمینه‌ای دارند، باید از حضور در مدرسه خودداری کنند.

در واقع تمهیدات طوری اندیشیده‌ شده که کمترین آسیب به دانش‌آموزان و کادر مدرسه وارد شود و به خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم مدارس در نقاطی به صورت فیزیکی فعال خواهندبود که از نظر وزارت‌بهداشت ایمنی بالایی دارند.

همچنین از خانواده‌ها درخواست داریم به جای نگرانی،‌ به ارتقای سلامت بچه‌ها کمک کنند و نکات بهداشت‌فردی و جمعی را به آنها آموزش دهند و در جابه‌جایی فرزندانشان از خانه به مدرسه دقت و همراهی بیشتری داشته‌باشند.

این همراهی ضروری است چون باعث می‌شود سلامت و آموزش همپای هم پیش بروند؛ مخصوصا که می‌دانیم تعطیلی مدارس و آموزش‌ های مجازی سبب آسیب‌ های جدی تحصیلی در جمعیت دانش‌ آموزی کشور شده‌است.

محمدمحسن بیگی - مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا بازگشایی مدارس دانش آموزان ماسک تعطیلی مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۰۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود