Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: پیرحسین کولیوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در گام چهارم ارائه خدمات به بیماران کرونایی، وزارت بهداشت عملیات جدیدی را با همکاری بسیج شروع کرد که البته تمامی دستگاه‌ها پای کار آمدند.

وی افزود: حدود شش راهبرد برای این کار در نظر گرفتیم که نخستین راهبرد ما تشدید نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اورژانس کشور تصریح کرد: انجام تست‌های گسترده و هدفمند از افرادی که با بیماران کرونایی در ارتباط بودند، دومین راهبرد و بیمار یابی فعال، جداسازی و رهگیری هوشمند سومین راهبرد ما بود.

کولیوند گفت: آموزش و اطلاع رسانی و همچنین حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر هم مانند سالمندان، بیماران دارای بیماری مزمن و حاد و مادران باردار از دیگر راهبرد‌های ما بودند.

وی ادامه داد: همچنین فرآیند‌های رهگیری و ارائه خدمات سرپایی کمک کرد تا بستری‌ها در بیمارستان‌ها کم شود.

تشریح اقدامات انجام شده در طرح سراسری شهید سلیمانی

رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح آموزش، بیماریابی و جداسازی مدیریت کرونا (طرح شهید قاسم سلیمانی) به اجرای طرح شهید سلیمانی برای کاهش شیوع بیماری کرونا در کشور اشاره و تأکید کرد: در طرح شهید سلیمانی سه تیم تشکیل دادیم. هر کدام از این تیم‌ها در قالب اولویت‌های اصلی که شامل حمایت، مراقبت و نظارت بودند فعالیت کردند.

کولیوند با اشاره به عملکرد تیم‌های حمایتی در طرح شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: اغلب بسیجیان به ویژه بسیج جامعه پزشکی در تیم‌های حمایتی فعالیت کردند، اهدافشان هوشمند و هدفمند بود و در کنار خدماتی که به بیماران مبتلا به کرونا می‌دادند، به فکر تغذیه و اقتصاد خانواده‌های درگیر و آسیب دیده از این بیماری هم بودند.

در طرح شهید سلیمانی جدا از بیماریابی و درمان به فکر تغذیه و اقتصاد خانواده‌های درگیر و آسیب دیده از این بیماری هم بودیم

وی تصریح کرد: تیم بعدی، تیم‌های مراقبتی است که وزارت بهداشت اعم از معاونت بهداشت و درمان، اورژانس و دیگر زیرمجموعه‌ها همگی فعال بودند و تمام وقت خود را به بیماران اختصاص می‌دادند.

رئیس قرارگاه شهید سلیمانی گفت: مدیران و فرماندهان در تیم‌های مراقبتی، اعضای تیم را به دقت انتخاب می‌کردند و افرادی را که رصد می‌کردند تا زمان بهبودی کامل رها نمی‌کردند.

کولیوند افزود: دوستان هلال احمر نیز با کمک سایر همکاران ما در وزارت بهداشت در تیم‌های نظارتی فعال بودند و بر عملکرد دستگاه‌ها، تاکسیرانی، اتوبوسرانی، فرودگاه‌ها، فروشگاه‌ها و ... نظارت می‌کردند. آموزش‌های لازم را به آنان می‌دادند و حتی اگر نیاز می‌شد، نهاد یا مغازه متخلف را پلمپ می‌کردند.

وی ادامه داد: زمانی که خودمان را با کشور‌های پیشرفته دنیا مقایسه می‌کنیم می‌بینیم که در مهار این بیماری وضعیت خوبی داریم. با اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی هر کسی هر کاری را بلد بود، دریغ نکرد. افرادی که مهمانسرا و مراکز سیاحتی داشتند هم این محل‌ها را در اختیار بیماران مبتلا به کرونا قرار دادند.

کاهش آمار فوتی‌ها و مبتلایان به ویروس کرونا فراتر از انتظار ما بود

کولیوند گفت: ما پیش بینی می‌کردیم در طرح شهید قاسم سلیمانی در ماه اول ۱۰ درصد کاهش فوتی و ۳۰ درصد کاهش بستری‌ها را داشته باشیم، اما براساس آماری که اعلام شد دریافتیم که در همین ماه اول ۸۰ درصد در بخش بستری‌ها و ۷۵ درصد در تعداد فوتی‌ها کاهش پیدا کردیم.

وی اظهار داشت: در اورژانس هم کار سبک‌تر شد و بعد از ماه‌ها می‌توانیم به همکارانمان در بخش اورژانس مرخصی بدهیم. ما در ماه‌های اول این بیماری در قسمت دیسپچ دو برابر نیرو قرار داده بودیم، اما الان شرایط آرام تری نسبت به دو ماه قبل داریم.

رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح آموزش، بیماریابی و جداسازی مدیریت کرونا (طرح شهید قاسم سلیمانی) گفت: ما در تهران ۵۰ آمبولانس را برای انتقال و جابجایی بیماران کرونایی اختصاص داده بودیم که در حال حاضر با بهبود شرایط روزانه ۱۰ تا از این آمبولانس‌ها به کار گیری می‌شود یعنی آمار استفاده از آمبولانس بیماران کرونایی به یک پنجم رسیده است.

کولیوند در پایان و با اشاره به اینکه شدت بیماری کرونا در کشور کم شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار بالغ بر ۸۵ الی ۹۰ درصد مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: کولیوند طرح شهید قاسم سلیمانی فوتی کرونا پایتخت جابجایی بیماران کرونایی طرح شهید قاسم سلیمانی طرح شهید سلیمانی بیماران کرونایی طرح شهید تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۱۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهدی رزاز گفت: در زمان وقوع طوفان و بارندگی برخی پرواز‌ها در فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز با تاخیر مواجه شد، اما با عادی شدن شرایط آب و هوایی، پرواز‌ها نیز به حالت عادی برگشته است.

وی افزود: ۳ پرواز بعد از ظهر روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ فرودگاه اهواز به دلیل شدت بارش باران با تاخیر همراه شد.

رزاز ادامه داد: اکنون همه تیم‌های عملیاتی فرودگاه در حالت آماده‌باش کامل هستند.


مدیر کل فرودگاه‌های خوزستان می‌گوید: پرواز‌های فرودگاه اهواز بدون هیچ مشکلی در حال انجام است، ولی از مردم درخواست داریم برای دریافت اطلاعات از وضعیت پرواز‌ها با شماره ۱۹۹ تماس بگیرند.

پیش از این اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به فعالیت این سامانه بارشی در استان هشدار سطح نارنجی صادر کرده بود.

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • بیماران و کهنسالان چشم انتظار بهار و آغوزفروشان دوره‌گرد
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • آمریکا: خسارت حمله به رفح فراتر از حد انتظار است/ سازمان جهانی بهداشت: حمام خون به راه می‌افتد
  • بلینکن: حمله به رفح خسارتی فراتر از انتظار به همراه دارد
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز