Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@13:58:58 GMT

جواب تحریم تولید و خودکفایی است نه مذاکره

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۶۳۰۸۹

جواب تحریم تولید و خودکفایی است نه مذاکره

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: رفع نیاز جامعه در شرایط سخت تحریم از مهمترین اولویت ها است و این بنیاد در این راستا به سرمایه گذاری در حوزه دامپروری و تولید نهاده های دامی ورود کرده است.

به گزارش مشرق، پرویز فتاح روز سه‌شنبه در مراسم بهره‌برداری همزمان از پنج طرح بزرگ دامپروری این بنیاد در قروه اظهار کرد: رفع تحریم‌ها و تولید بر مبنای شرکت‌های دانش بنیان از جمله راهبردهای بنیاد مستضعفان است و در این راستا با تکیه بر توان داخلی اقدامات بزرگی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رفع نیاز جامعه در شرایط سخت تحریم از مهمترین اولویت هاست و این بنیاد در این راستا به سرمایه گذاری در حوزه دامپروری و تولید نهاده‌های دامی ورود کرده است.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های موفق بنیاد با هماهنگی کامل با مدیران دولتی انجام شده است لذا توصیه ما به همه مدیران این است که این هماهنگی را به عنوان رمز موفقیت در نظر داشته باشند.

فتاح در ادامه سخنان خود اظهار کرد: این نهاد در عرصه‌های دامپروری، زراعت و کشاورزی ورود کرده و امیدواریم تا چند سال آینده از نظر تولید نهاده‌های دامی به خودکفایی برسیم و حتی زمینه صادرات را هم فراهم کنیم.

فتاح با بیان اینکه جواب تحریم را با حرف و مذاکره نمی‌شود داد، افزود: باید در میدان عمل وارد شد و با اتکا بر خدا و توانمندی‌های داخلی راه جهاد و مقاومت را ادامه داد.

وی اذعان کرد: آمریکا برای سومین بار بنده و ۴۵ شرکت بنیاد مستضعفان را تحریم کرد و دلیل این امر هم به خاطر کارهای بزرگی است که بنیاد برای قطع وابستگی به خارج انجام داده است.

رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: به دشمن حق می‌دهیم که از این کارهای بزرگ غضبناک باشد چون می‌داند راه قطع تحریم‌ها به واسطه همین اقدامات بزرگ است.

فتاح افزود: برای پنج طرحی که امروز به بهره برداری رسید در مجموع سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است و در تراز بین المللی انجام شده‌اند.

وی اعلام کرد: در این طرح‌ها چرخه تولید خوراک‌دام، پرورش دام شیری و گوشتی تا تبدیل به لبنیات در نظر گرفته شده است.

فتاح تاکید کرد: این طرح‌ها با اقتصاد مقاومتی و کار جهادی همخوانی کامل دارد و در این زمینه بهره‌گیری از نیروهای جوان انقلابی اصل اساسی برای موفقیت است.

رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه سخنان خود به طرح یک هزار میلیارد ریالی محرومیت زدایی در شهرستان سروآباد اشاره کرد و گفت: کولبران از جامعه هدف بنیاد مستضعفان به شمار می‌روند و در این راستا ۶۰۰ میلیارد ریال در حوزه محرومیت زدایی و ۴۰۰ میلیارد ریال وام بدون کارمزد برای اشتغال زایی در این شهرستان اختصاص داده شده است.

فتاح همچنین به سرمایه گذاری سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی در عرصه‌های کشاورزی و دامپروری کردستان اشاره کرد و گفت: ارزش روز این سرمایه گذاری حدود هشت هزار میلیارد ریال است.

وی خاطرنشان کرد: نگاه ویژه این بنیاد به استان مستعد کردستان همچنان تداوم خواهد داشت و ظرفیت‌های دامپروری و کشاورزی این منطقه جزو اولویت‌های سرمایه گذاری است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی پرویز فتاح کردستان بنیاد مستضعفان اقتصاد مقاومتی رئیس بنیاد مستضعفان میلیارد ریال سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد