Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس جمهور عصر سه‌شنبه در پایان نشست سران قوا که به میزبانی رئیس قوه قضائیه برگزار شد، با ابراز خوشحالی از نشست مجدد سران در یک فاصله زمانی کوتاه و گفت و گوهای خوبی که در این نشست انجام شد، گفت: مهم‌ترین مباحث مورد گفتگوی نشست سران قوا، سلامت، معیشت و بی‌اثر کردن و لغو تحریم‌های ظالمانه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی اظهارداشت: در زمینه سلامت بحمدالله مردم کار بسیار بزرگی در این مدت انجام دادند. اجرای مطلوب و دقیق پروتکل‌های بهداشتی باعث شده آمار فوتی‌ها دومرتبه به سطح دورقمی برگردد و برای ما بسیار مهم است که این ‌آمار و روند کاهشی آن را پایدار نگه داریم.
دکتر روحانی با بیان اینکه مساله سلامت مردم و مقابله با کرونا جزو موارد اصلی و مورد توجه ویژه دولت است، اظهار داشت: در فضای مجازی صحبت‌ها و بحث‌هایی مطرح می‌شود، دغدغه‌هایی برای مردم درست می‌شود، اما بدون تردید یکی از مسائل مهم برای دولت در این مقطع تامین واکسن مورد نیاز برای مردم است.
رئیس جمهور ادامه داد: چه واکسن ساخت داخل، چه خرید واکسن از شرکت‌های مطمئنی که مورد اعتماد صددرصد باشند، دولت در این زمینه قطعا اقدامات لازم را انجام خواهد دهد. دولت درخواست تهیه واکسن از کوواکس را مطرح و پول آن را هم پرداخت کرده است و میلیون‌ها دوز واکسن از این طریق خریداری شده و در اختیار قرار می‌گیرد و واکسیناسیون انجام خواهد شد.
وی افزود: همچنین از منابع دیگر هم دنبال تهیه واکسن هستیم. بنابراین می‌خواهم خدمت مردم عزیز بگویم در این زمینه اصلا نگرانی نداشته باشند.
دکتر روحانی تصریح کرد: مورد دوم مساله معیشت مردم است. به هرحال سه سال است که درگیر یک جنگ بزرگ اقتصادی بودیم و الحمدالله مردم با ایستادگی و مقاومت خودشان توانستند از پیچ و خم‌های بسیار پیچیده و سخت در این زمینه عبور کنند. لایحه بودجه تهیه شده توسط دولت و بررسی که مجلس شورای اسلامی در زمینه بودجه سال آینده انجام می‌دهد یکی از مسائل مهم در زمینه معیشت سال آینده مردم است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز هم با رئیس محترم مجلس و هم با رئیس محترم قوه قضاییه درباره آنچه که در لایحه دولت آمده بود و آنچه در کمیسیون تلفیق انجام می‌گیرد، بحث‌هایی داشتیم. تلاش ما این است که نظرات دولت و مجلس به هم نزدیک‌تر شود تا بتوانیم اهدافی که در این لایحه مورد نظر بوده با هم‌فکری بین دولت و مجلس و کمیسیون تلفیق محقق کنیم.
دکتر روحانی اضافه کرد: امروز تصمیم گرفتیم کمیسیون تلفیق و نمایندگان دولت جلسات بیشتری با هم داشته باشند تا انشاءالله بودجه به گونه‌ای تصویب شود که به نفع همه مردم، به نفع اقتصاد کشور و به نفع رشد و توسعه کشور باشد.
رئیس جمهور تصریح کرد: همه تلاش داریم که وابستگی بودجه جاری از درآمدهای نفتی را برای همیشه قطع کنیم و این کار در این دو سه سال اخیر به خوبی انجام گرفته است. انشاءالله امسال هم در بودجه همین‌طور خواهد بود. امیدواریم هزینه‌های جاری به نفت وصل نشود و از منابع دیگر تامین شود.
وی در توضیح سومین محور مباحث نشست سران قوا با اشاره به اینکه دولت در این سه سال با کمک مردم و هدایت مقام معظم رهبری توانست تحریم را کم اثر کند، گفت: البته آثار تحریم را نمی‌شود صفر کرد ولی اجازه ندادیم که دشمنان به اهداف شوم خود برسند. آنچه مورد نیاز ضروری مردم بوده، با همه سختی‌ها وارد کردیم. آن مقداری که لازم بوده، کالا صادر کنیم به هر قیمتی بود، انجام دادیم. البته مقداری با مشکلات توام بوده اما بحمدالله امسال هم تا این مقطعی که هستیم رقم صادرات و واردات قابل قبول است.
دکتر روحانی اضافه کرد: امروز همه نیازهای ضروری کشور یا خریداری شده و یا سفارشات لازم ثبت شده است. امروز در جلسه ستاد اقتصادی دولت که بحث می‌کردیم همه سفارشات مربوط به کالاهایی می‌شود که قرار است در سال 1400 وارد شود. بنابراین همه نیازهای مردم در سال 99 هم خریداری شده و هم تامین شده و انشاءالله برای سال آینده هم انجام می‌گیرد.
رئیس جمهور اظهار داشت: منطق ما در زمینه خودِ تحریم هم کاملا روشن است. تحریم یک عمل ظالمانه از سوی دشمنان ایران و مردم ایران است و این تحریم باید برداشته شود. تعهد در برابر تعهد؛ همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، هر گام عملی در برابر گام عملی.
دکتر روحانی تصریح کرد: خیلی دلمان می‌خواهد که در پایان دولت دوازدهم، وقتی در مرداد دولت را تحویل دولت سیزدهم دادیم، آن زمان هم از کرونا عبور و این معضل را مهار و کنترل کرده باشیم و هم انشاءالله از تحریم عبور کرده باشیم که دولت سیزدهم بتواند با جاده‌‌ای هموارتر انشاءالله کشور و همه اهداف ملی ملت بزرگ ایران را اداره کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس جمهور دکتر روحانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد

وزیر امور خارجه آمریکا طی مکالمات تلفنی خود از توافق جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد تحدید مرز بین دو کشور بر اساس اعلامیه آلماتی (۱۹۹۱) استقبال کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا با الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان و نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان گفتگوی تلفنی جداگانه داشت.

متیو میلر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که بلینکن از توافق جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد تحدید مرز بین دو کشور بر اساس اعلامیه آلماتی استقبال کرد.

متیو میلر در بیانیه‌ای گفت: وزیر امور خارجه آمریکا از اعلام هفته گذشته رئیس‌جمهور علی‌اف مبنی بر توافق ارمنستان و آذربایجان برای استفاده از اعلامیه آلماتی در سال 1991 به عنوان مبنایی برای تعیین حدود مرزها قدردانی کرد و بر اهمیت این امر برای هر دو طرف برای دستیابی به صلح پایدار و با عزت تأکید کرد.

در این بیانیه خاطرنشان شد: وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر بر آمادگی ایالات‌متحده برای حمایت از این تلاش‌ها تأکید کرد و از رئیس‌جمهور علی‌اف خواست همگام با همتای ارمنی خود حرکت کند. بلینکن بر تعهد ما به روابط دوجانبه قوی بین ایالات‌متحده و آذربایجان تأکید کرد و به تلاش‌های ما برای همکاری در اهداف مشترک در زمینه‌های انرژی، آب‌وهوا و ارتباطات و تضمین موفقیت کنفرانس COP 29 در باکو اشاره کرد.

در بیانیه منتشر شده توسط وزارت امور خارجه آمریکا آمده است: بلینکن از اقدام آذربایجان برای تبدیل حکم زندان قباد عباد اوغلو به حبس خانگی به عنوان یک ژست بشردوستانه استقبال کرده و خواستار آزادی کامل و فوری وی شده است. وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر از جمهوری آذربایجان خواست به تعهدات بین‌المللی خود در زمینه حقوق بشر عمل کند و زندانیان ناعادلانه در آذربایجان را آزاد کند.

در اطلاعیه دفتر مطبوعاتی رئیس‌جمهور آذربایجان در خصوص این گفتگوی تلفنی آمده است که "الهام علی‌اف تأکید کرد آذربایجان به تعهدات خود در زمینه حقوق بشر پایبند است و اصلاحات دموکراتیک ادامه دارد."

چند روز پیش بازداشت عباد اوغلو، رئیس حزب دموکراسی و رفاه آذربایجان با حبس خانگی جایگزین شد. او در 23 جولای سال گذشته بازداشت شد. وی به استناد ماده 204.1 قانون مجازات (تدارک به منظور فروش اعم از تحصیل یا فروش پول یا ارز تقلبی) و همچنین ماده 3.1 (در صورت ارتکاب همان اعمال توسط یک گروه سازمان‌یافته) متهم شده است. بعداً اتهام جدیدی به موجب ماده 1-3.167 (تهیه، نگهداری یا توزیع مواد افراطی مذهبی) قانون جزا مطرح شد. این سیاستمدار تمام اتهامات را کذب خواند.

در ماه‌های اخیر بالغ بر 20 روزنامه‌نگار و فعال اجتماعی در جمهوری آذربایجان به اتهام قاچاق و سایر اتهامات دستگیر شده‌اند. آن‌ها با این اتهامات موافق نیستند و آن را فعالیت‌های حرفه‌ای و آزادی سیاسی می نامند. بر اساس لیست‌های تهیه شده توسط سازمان‌های حقوق بشر محلی، در حال حاضر 250 تا 300 زندانی سیاسی در جمهوری آذربایجان وجود دارد. اما مسئولان آذربایجانی ادعای حضور زندانیان سیاسی در کشور را نمی‌پذیرند. آن‌ها می‌گویند افرادی که در آن لیست‌ها قرار گرفته بودند فقط به خاطر اقداماتشان محاکمه شدند.

یادآور می‌شود که بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در گفتگوی تلفنی با نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، بر حمایت آمریکا از پیشرفت به سوی توافق صلح پایدار و باعزت بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان تأکید کرد.

بلینکن بار دیگر تأکید کرد که از موافقت آمریکا برای استفاده از اعلامیه آلماتی ارمنستان و جمهوری آذربایجان به عنوان مبنایی برای تعیین حدود مرزها استقبال می‌کند.

بلینکن خاطرنشان کرد که آمریکا به تلاش‌های خود برای حمایت از حاکمیت و تمامیت ارضی ارمنستان و همچنین دیدگاه نخست‌وزیر پاشینیان مبنی بر آینده‌ای مرفه، دموکراتیک و مستقل برای ارمنستان ادامه می‌دهد.

گفتنی است، درگیری قره‌باغ که در دهه 80 قرن گذشته میلادی شدت گرفت، باعث درگیری بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان شد. باکو کنترل 20 درصد از مناطق جمهوری آذربایجان را از دست داد. چهار سال پیش، در نتیجه جنگ 44 روزه دوم قره‌باغ و عملیات یک روزه سال گذشته، جمهوری آذربایجان کنترل سرزمین‌های اشغالی را دوباره به دست گرفت.

ارمنستان عملیات یک روزه در قره‌باغ را در سال گذشته «پاکسازی قومی» نامید. پس از آن زمان، جمعیت ارمنی از قره‌باغ مهاجرت کردند.

اگرچه مذاکرات جداگانه‌ای بین دو کشور با میانجیگری اتحادیه اروپا و روسیه انجام شده است، اما هنوز معاهده صلح امضا نشده است.

عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپاعلی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسیدعلی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • انجام عملیات راه‌سازی محورهای مختلف استان/۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است