Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-28@20:00:44 GMT

تأثیر ویروس کرونا بر تهدیدهای امنیت سایبری

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۶۶۲۷۰

تأثیر ویروس کرونا بر تهدیدهای امنیت سایبری

ایتنا - یک فرصت بزرگ برای مجرمان اینترنتی استفاده گسترده از خدمات مبتنی بر cloud در طی همه‌گیر شدن کرونا برای ذخیره اطلاعات به‌ اندازه دامنه اطلاعات مشتری تا گزارش‌های مالی بود.
ویروس کرونا در اواخر سال 2019 و 2020 ، نحوه فعالیت برخی مشاغل را برای همیشه تغییر داده است. اگرچه در سال‌های اخیر در بسیاری از سازمان‌ها استفاده از روش‌های انعطاف‌پذیر کار و کار در خانه افزایش‌یافته است، اما مطمئناً خطر Covid-19 باعث شد بسیاری از مشاغل سرعت تغییر خود را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



البته، چالش‌های زیادی وجود داشته است که برای کارکرد مؤثر کار تعاونی در هنگام پراکنده شدن نیروی کار، مانند آنچه در همه‌گیری اتفاق افتاده است، باید از آن‌ها عبور شود. بسیاری از این چالش‌ها با استفاده مناسب از راه‌حل‌های فناوری برآورده شده است. از این گذشته، در عصر دیجیتال، سیستم‌های مدرن ارتباطات داده این امکان را برای کسب‌وکارها فراهم کرده‌اند که وقتی درگذشته با اختلالات بسیار مهمی روبرو بوده‌اند، به فعالیت تولیدی خود ادامه دهند.

بااین‌حال، افزایش جذب در فناوری‌های کار از راه دور منجر به برخی موارد قابل‌توجه در مورد امنیت داده‌ها شده است. تأثیر همه‌گیری بر امنیت سایبری چگونه است و تهدیدهای عمده ارائه‌دهندگان امنیت سایبری در سراسر جهان برای اطمینان از محافظت از آن‌ها در برابراتفاقات امروزه چیست؟

فیشینگ، Malspams و Ransomware
باوجود بسیاری از مجرمان در حالت قفل‌شده - درست مثل بقیه افراد - اکثر خدمات حرفه‌ای نظارت بر امنیت سایبری افزایش قابل‌توجهی در بدافزار را در سال 2020 نشان دادند. با دسترسی بیشتر افراد به کارهای خود از طریق سرورهای ایمیل و نقاط اشتراک داده‌های ابر ،مجرمان سایبری فرصتی را مناسب دیدند. برای شروع کلاه‌برداری فیشینگ و استقرار باج افزار در سال 2020 که امری عادی و رایج شده بود. استفاده از اسپم‌های هدفمند برای اهداف مخرب علیه مشاغل نیز در طی بحران کرونا شیوع بیشتری یافت.

امنیت شبکه و عملیات از راه دور
بنا براین بااتصال تعداد زیادی از افراد به خانه از طریق سرورهای متمرکز ، مدیریت امنیت سایبری معمول که از یک شبکه محافظت می‌کند سخت‌تر می‌شود. به‌عنوان‌مثال ، firewalls باید اجازه دسترسی بیشتر از خارج را داشته باشند ، و این اغلب به معنای نیاز به مراحل احراز هویت است. در غیر این صورت، جاسوسی مخفیانه آنچه در پشت فایروال می‌گذرد با نظارت بر یک ترمینال متصل در خارج از آن، برای spyware آسان‌تر می‌شود.

مدیریت داده در خارج از دفتر
همه تهدیدهای سایبری در طی همه‌گیر شدن نیز تنها سعی در استفاده از نرم‌افزار نداشتند. تمرکز برخی از آن‌ها روی رایانه‌های قدیمی و تجهیزات قدیمی است که ممکن است در مکان‌های دور از آن استفاده شود. به‌طورکلی، تیم های فناوری اطلاعات که استفاده صحیحی از این تجهیزات  نمی‌کنند، اغلب آن‌ها را مستعد دسترسی غیرمجاز می‌دانند.

این به این دلیل است که آن‌ها اطلاعات مربوط به درایوهای قابل جابجایی را نگهداری می‌کنند ، زیرا تجهیزات قدیمی به‌درستی تخریب نشده‌اند یا به دلیل ضعف محافظت از رمز عبور آن‌هاست ،این بدین معنی است که بالا بردن حساسیت‌های سخت‌افزاری از همه دشوارتر است

استفاده مناسب از خدمات Cloud
یک فرصت بزرگ دیگر برای مجرمان اینترنتی استفاده گسترده از خدمات مبتنی بر cloud در طی همه‌گیر شدن کرونا برای ذخیره اطلاعات به‌ اندازه دامنه اطلاعات مشتری تا گزارش‌های مالی بود. تا زمانی که سرورهایی که چنین سرویس‌هایی را اجرا می‌کنند ، در برابر حملات احتمالی کاملاً ایمن نباشند، پذیرش آن‌ها به‌عنوان ابزاری برای حفظ فاصله اجتماعی باعث می‌شود که برخی از مشاغل بیشتر در معرض از دست دادن داده‌ها (DLP) و نقض حریم خصوصی باشند.

حتی چیزی که به نظر می‌رسد به‌اندازه سرویس اشتراکی صفحه گسترده دارای قابلیت پشتیبانی از ابر باشد ، از زمان معمول شدن اعتماد آن‌ها به سرویس‌های ابری ، منجر به مشکلات مهمی در برخی از سازمان‌ها شده است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ویروس کرونا حمله سایبری هکر خدمات ابری امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح شنبه در دیدار اعضای بنیاد ملی رضوی بوشهر، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی در اسلام وجود دارد که بسیاری از آنها شناخته شده و برخی نیز ناشناخته مانده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر نهایت استفاده از ظرفیت‌های شناخته شده، افزود: یکی از ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر به فرد، فرهنگ رضوی است.

آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: فرهنگ رضوی از دیرباز در ایران نهادینه شده است اما ابعاد بسیار زیادی از آن کشف و استفاده نشده است.

وی عنوان کرد: با رویکردی که در یکی دو دهه اخیر در آستان قدس به‌عنوان خورشید منظومه فرهنگی ایران ایجاد شده، استفاده زیادی می‌شود انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اینکه یکی از ظرفیت‌ها مردم نهاد کردن فرهنگ رضوی است، خاطرنشان کرد: طراحی و برنامه‌ریزی و کشف ظرفیت‌ها نیازمند نخبگان است اما پای کار بودن با مردم است، وقتی مردم پای صحنه باشند قرابت مردم با بارگاه مقدس دوسویه خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثامن‌الحجج (ع) در تبدیل تهدید به فرصت بزرگترین خدمت را به اسلام کرد، افزود: ایشان با مناظراتی که انجام داد، فرهنگ شیعه را جهانی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه جهان اکنون در حال تولید فرصت است، ابراز کرد: ما هم باید تهدیدهای فرهنگی دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و از فرصت‌هایی که داریم استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی محدود به ایران نیست بلکه در سراسر جهان گسترش یافته است، گفت: آسیب‌های فرهنگی کشور و عوامل آن را بشناسیم و ببینیم چگونه می‌توانیم آنها را خنثی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: فرصت سوزی ما در عرصه منظومه فرهنگی خیلی زیاد است و ضررهای آن را مرتب می‌بینیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی باید مردم نهاد باشد، ادامه داد: نهادهای فرهنگی ما بودجه‌هایشان صرف حقوق و امورات جاری می‌شود و برای کار فرهنگی بودجه‌ای ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بنیاد امام رضا (ع) متنوع‌ترین نهاد فرهنگی ایران است، ابراز کرد: باید هدف گذاری مردمی و بررسی شود که با این حجم برنامه‌هایی که بنیاد امام رضا (ع) اجرا می‌کند، تأثیرگذاری این برنامه‌ها در عرصه جذب چقدر است.

وی افزود: باید روی اهدافی که داریم دقت و آسیب‌شناسی کنیم که چقدر تأثیر داشته است و آیا مردم اخلاق و سیاست و تقوای رضوی پیدا کرده‌اند.

آیت الله صفایی بوشهری عنوان کرد: بوشهر استان امام رضا (ع) است و اگر بنیاد امام رضا (ع) برنامه‌ای داشته باشد ما همیشه آماده هستیم.

کد خبر 6089689

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند + فیلم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان