Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه با سرمایه ثبتی ۲۰ میلیارد تومان آغاز به کار کرده است که تامین مالی در حوزه فناوری و نوآوری از مهم‌ترین اهداف این صندوق است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی پس از اخذ مجوز از کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری به عنوان پنجاه و پنجمین صندوق در این حوزه ثبت شد؛ در همین زمینه، عسکری غلام‌زاده؛ رئیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگویی با بیان اینکه این صندوق در روزنامه رسمی ثبت شده است، گفت: صندوق پژوهش و فناوری با سرمایه ثبتی 20 میلیارد تومان شروع به کار کرده است و از جمله اهداف این صندوق می‌توان به تامین مالی در حوزه فناوری و نوآوری در سطح ملی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ماهیت صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد، ملی و سراسری است ولی سایر صندوق‌های پژوهش و فناوری در یک حوزه و جغرافیای خاص به فعالیت می‌پردازند و صندوق پژوهش و فناوری نیز در سطح ملی ورود خواهد کرد و رویکرد آن حل مساله‌های کلان کشور در بخش‌های گوناگون است؛ برای این رویکرد، ابزارهای مختلفی در دسترس است که از جمله می‌توان به ارائه تامین مالی در قالب تسهیلات، ارائه انواع ضمانت‌نامه‌ها برای قراردادها، مشارکت مدنی در پروژه‌های مدنی، مشارکت حقوقی در شرکت‌های نوپا برای حمایت از طرح‌های فناورانه اشاره کرد.

رئیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: در بازه زمانی کوتاه، ارتباط خوبی میان صندوق و سایر بازیگران اکوسیستم دانش‌بنیان و فناوری شکل گرفته است؛ در این زمینه با سایر صندوق‌ها و شبکه بانکی برای ایجاد هم‌افزایی ارتباط خوبی برقرار کردیم؛ ظرفیت موجود در دانشگاه آزاد از لحاظ مالی و بستر تحقیقاتی و دانشی بسیار بالاست و بر‌آنیم تا صندوق دانشگاه آزاد، صندوقی پیشرو و توانمند برای اقتصاد کشور باشد و با استفاده از این ظرفیت بالا شاهد حرکت‌های علمی و فناورانه قابل توجهی در سطح ملی باشیم.

وی ادامه داد: در دو سال اخیر تحولات بسیار خوبی در عرصه فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد روی داده است و این صندوق هم به عنوان بازوی اصلی تامین مالی در حوزه فناوری نقش ایفا خواهد کرد؛ هدف ما این است که یک بنای بسیار قوی در حوزه فناوری ایجاد کنیم و با هم‌افزایی در کل کشور و با بازیگران این اکوسیستم و ظرفیت‌های موجود در دانشگاه، یک کار جدی و واقعی در اقتصاد کلان کشور شاهد باشیم.  

غلام‌زاده در پایان گفت: نگاه صندوق به ظرفیت‌های درون دانشگاه است هرچند از ظرفیت‌های بیرونی هم غافل نخواهیم شد؛ در بخش بازیگران اکوسیستم فناوری و ارتباط با نهادهای بالادستی فناوری از جمله معاونت علمی ریاست جمهوری، کارگزاران، پارک‌های علم و فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، تجربه خوبی در صندوق دانشگاه آزاد وجود دارد؛ قطعاً صندوق در آینده نقش بسیار کلیدی، موثر و واقعی در اکوسیستم دانش‌بنیان، اقتصادی و اشتغال‌زایی پایدار خواهد داشت چراکه یکی از ارکان اقتصاد پایدار و مقاومتی اقتصاد دانش‌بنیان است و این صندوق به عنوان یک نهاد مالی نقش موثری در این رابطه خواهد داشت.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

اختصاص 60 میلیارد تومان به صندوق فناوری و پژوهش دانشگاه آزادرغبت بیشتر دانشجویان برای حضور در دانشگاه آزاد در صورت تبدیل به یک "دانشگاه کارآفرین و فناور"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد علمی علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد علمی علم و تکنولوژی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد حوزه فناوری میلیارد تومان تامین مالی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند

بر اساس تفاهم صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات، صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در حاشیه نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران، تفاهم نامه‌ همکاری با هدف توسعه صادرات در حوزه صنایع پیشرفته؛ میان صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد.

از مهم‌ترین محورهای این تفاهم‌نامه همکاری مشارکت در زمینه شناسایی و تعریف مدل‌های جدید حمایتی و ابزارهای نوین تامین مالی و فراهم نمودن ساز و کارهای اجرایی با محوریت توسعه صادرا است.

از دیگر محورهای مهم این تفاهم نامه می توان به تامین مالی فعالیت های صادراتی و تضامین و  تمرکز بر سیاست گذاری حمایتی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته است.

 انتقال دانش فنی و تبادل اطلاعات و تجارب مشترک در تدوین گزارشات تخصصی و ارزیابی ریسک از سایر موارد تفاهم است.

این تفاهم نامه به امضای محسن نادری منش رییس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و سید امیر برهانی نایینی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران رسید.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد