Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@02:14:38 GMT

شکارگاه عاشقانه‌ای از جنس محیط زیست

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۶۹۷۸۱

شکارگاه عاشقانه‌ای از جنس محیط زیست

گارگردان فیلم شکارگاه گفت: عوامل فیلم و بازیگران با جان خود بازی می‌کنند تا در ایامی که کرونا به دوره سوم خود نزدیک می‌شود و مردم در قرنطینه به سر می‌برند، سرگرمی داشته باشند. متأسفانه هیچکس فیلم سازان و بازیگران را درک نمی‌کند و مورد قضاوت نیز قرار می‌گیرند.

میلاد بنی طبا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: فیلم شکارگاه عاشقانه ای با موضوع محیط زیست است که به مشکلات این حوزه پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسل برخی حیوانات در حال انقراض است و مساله شکار غیر قانونی نیز رواج پیدا کرده است.

وی افزود: متأسفانه کمتر به مساله مهم محیط زیست توجه می‌شود، چرا که خیلی‌ها در رابطه با محیط‌بانان شکارچی‌ها و شکار حیوانات هیچ اطلاعاتی ندارند و از طرف دیگر تولیدات سینمایی درباره این موضوع بسیار کم است که علت اصلی آن آشنا نبودن فیلم‌سازان با مساله محیط زیست است.

این کارگردان با بیان اینکه "پس از سه ماه تحقیق بر رو مساله محیط زیست به این نتیجه رسیدم که روی این موضوع فیلم بسازم"، ادامه داد: فیلم سازی در شرایط کرونا بسیار سخت و دشوار است و عوامل فیلم و بازیگران با جان خود بازی می‌کنند تا در ایامی که کرونا به دوره سوم خود نزدیک می‌شود و مردم در قرنطینه به سر می‌برند، سرگرمی داشته باشند. متأسفانه هیچکس فیلم سازان و بازیگران را درک نمی‌کند و مورد قضاوت نیز قرار می‌گیریم که بسیار بد است، چرا که نه تنها با جان خود بازی می‌کنیم بلکه با جنگ روحی نیز دست و پنجه نرم می‌کنیم.

بنی طبا خاطرنشان کرد: عوامل فیلم عبارتند از تهیه کننده، نویسنده و کارگردان سید میلاد بنی طبا، مجری طرح مهدی امینی خواه، دستیار کارگردان و برنامه ریز سجاد رعیت، طراح گریم بابک شعاعی، تصویربردار جواد نوریان، صدابردار مهران ثابتی فرد، طراح صحنه و لباس مهناز شکوه فر، سرپرست گریم حمیدرضا عبدی، منشی صحنه زهرا توکلی، عکاس مهیار حسینی، تولید هوشنگ ترابی، ناصر کریمی، تدارکات برادران براتی، همچنین مهدی امینی خواه، حسن اسدی، بهزاد رحیم‌خانی، جمشید جهان زاده، سهیلا مالمیر و ابوذر امرایی در این فیلم ایفای نقش کردند.

به گزارش ایمنا، داستان فیلم از آنجایی شروع می‌شود که پس از سال‌ها صدای شلیک گلوله‌ای در روستا به گوش می‌رسد، گویی قباد (با بازی جمشید جهان زاده) پس از ٣٠ سال دوباره دست به اسلحه شده و به سراغ حیاط وحش رفته است، در این میان پسر قباد (با بازی مهدی امینی خواه) درگیر عشقی است که کارهای پدر رسیدن به این عشق را غیر ممکن می‌کند.

کد خبر 468238

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محيط زيست فیلم فیلم سینمایی شکارچی محیط بان ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است