Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش روز چهار شنبه خبرنگار ایرنا برپایه آمار مقدماتی وزارت صنعت، معدن وتجارت، میزان تولید کنسانتره زغالسنگ در ۹ ماهه ابتدایی ۹۸ بالغ بر یک میلیون و ۲۴۲.۶ هزار تن ثبت شده بود.

تولید کنسانتره زغالسنگ در هشت ماهه امسال نیز بالغ بر یک میلیون و ۶۹ هزارتن بود که در مقابل تولید یک میلیون و ۹۵ هزار تن عملکرد دوره مشابه سال گذشته افت ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصدی داشت.

ضمن اینکه هفت ماهه امسال میزان تولید کنسانتره زغالسنگ رقم ۹۱۹.۷ هزار تن را نشان داد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۹۰۵.۳ هزار تن بود، رشد ۱.۶ درصدی داشت.

علاوه براین میزان تولید کنسانتره زغالسنگ در مهرماه امسال برابر با ۱۴۹.۲ هزار تن بود و در مقایسه با شهریور ماه که ۱۲۹.۳ هزار تن ثبت شده بود، افزایش ۱۵.۴ درصدی را نشان داد.   

میزان تولید کنسانتره در نیمه نخست امسال به رقم ۷۶۲.۹ هزار تن رسید که از این میزان ۱۶.۶ درصد مربوط به عملکرد شهریور ماه بود، در عین حال برپایه جداول آماری وزارت صنعت، میزان تولید کنسانتره زغالسنگ در نیمه نخست پارسال به میزان ۷۸۶.۹ هزار تن ثبت شده بود.

همچنین بررسی عملکرد ۶ ماهه امسال در زمینه تولید کنسانتره زغالسنگ نشان می دهد که در ماه‌های مرداد و شهریور در مجموع با ۲۷۴.۷ هزار تن تولید سهم ۳۶ درصدی را به خود اختصاص دادند که در مرداد ماه ۱۴۷.۶ هزار تن تولید شده بود.

برابر آمارهای سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) هم در زمینه میزان استخراج زغالسنگ از واحدهای البرز مرکزی و طبس در مدت ۶ ماهه ابتدایی امسال رقم ۹۱۱ هزار و ۶۸۴ تن ثبت شده بود.

علاوه براین میزان تولید کنسانتره زغالسنگ در واحد های یاد شده در ۶ ماهه نخست امسال رقم ۳۴۹ هزار و ۶۹۸ تن به ثبت رسید.

به گزارش ایرنا، آمارهای انجمن زغالسنگ ایران نشان می دهد که تولید کنسانتره زغالسنگ کشور سالیانه ۱.۵ میلیون تن است، در  حالی که مصرف داخلی به حدود دو میلیون تن می رسد و پیش‌بینی شده با بهره برداری از واحدهای جدید در سال ۱۴۰۰ مصرف این ماده معدنی به ۳.۵ میلیون تن خواهد رسید.

برآورد شده که کشور برای تامین نیاز واحد های فولادسازی آتی، سالیانه هفت میلیون تن زغالسنگ خام باید استخراج کند که کمبود آن با نوسازی معادن فعلی و تجهیز معادن جدید محقق می شود.  

قیمت پایه کنسانتره زغالسنگ از پاییز پارسال برمبنای ۲۶.۵ درصد قیمت شمش فولاد خوزستان در بورس کالا تعیین می شود، اما تولید کنندگان زغالسنگ پیشنهاد افزایش این نرخ  را مطرح کرده اند. 

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت زغال سنگ معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت زغال سنگ وزارت صنعت معدن و تجارت زغال سنگ اخبار کنکور میزان تولید کنسانتره زغالسنگ تولید کنسانتره زغالسنگ تن ثبت شده وزارت صنعت میلیون تن هزار تن ۹ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استارت سرد خودروسازی
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • جزییات مرگ کارگر معدن زغالسنگ هشونی شهرستان کوهبنان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور