Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حال حاضر تمامی فناوری‌های مورد نیاز برای تأمین بستر ارتباطی سریع و مطمئن در بستر شبکه ملی اطلاعات وجود دارد اما نبود اراده مدیریتی جدی مبتنی بر ایمان واقعی به آرمان‌های ملی قطعه مفقوده این پازل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ در نبود اراده و همت در بین متولیان امر فضای مجازی کشور (خصوصاً شورای عالی فضای مجازی) برای ساماندهی به وضعیت بلبشوی فعلی، آش آنقدر شور شده است که شرکت فیس‌بوک (صاحب پیام‌رسان واتساپ) به عنوان یک ابزار جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات از میلیاردها نفر در سراسر جهان (من جمله میلیون‌ها ایرانی) به خود این اجازه را داده است که دیگر حفظ ظاهر را هم کنار بگذارد و به شکل عریان و رسماً اعلام کند: «از ماه آینده کاربران پیام‌رسان واتساپ یا باید با بهره‌برداری فیس‌بوک از داده‌های خصوصی مبادله شده‌شان موافقت کنند، یا سرویس‌دهی به آنان قطع می‌شود»!  

این حرکت شرکت آمریکایی باید مسئولان ما را به خود بیاورد! باورکردنش خیلی سخت است که مدیران یک کشور (آن هم کشوری با شرایط سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ژئوپولتیک ایران) به دشمنان کشورشان اجازه دهند که به این راحتی روزانه هزاران میلیارد بایت اطلاعات از شهروندان را جمع‌آوری کرده و با استفاده از آن انواع و اقسام داده‌کاوی‌ها، تحلیل‌ها و پژوهش‌ها را بر روی عادات، فرهنگ، اقتصاد، باورها، ارتباط‌ها، فرآیندها، گروه‌های اجتماعی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دهها موضوع دیگر ملت ایران انجام دهد تا در دشمنی‌ها و تقابل‌های آتی مؤثرتر و گزیده‌تر بتواند به کشور و مردم ما ضربه بزند!!

به عنوان یک متخصص فناوری اطلاعات با تجربه بیش از سه دهه این اطمینان را به شما می دهم که «در حال حاضر تمامی فناوری‌های مورد نیاز برای تأمین بستر ارتباطی سریع و مطمئن در بستر شبکه ملی اطلاعات و پیام‌رسان‌های بومی وجود داشته یا به سادگی و صرف اندکی هزینه قابل دستیابی است. تنها چیزی که از این پازل مفقود است و حدود یک دهه است کشور را متضرر و ملت را حیران ساخته است، یک اراده مدیریتی جدی مبتنی بر ایمان واقعی به آرمان‌های ملی است!»

آیا نباید از خود بپرسیم در حالی که ایران عزیز در بدترین محاصره و جنگ اقتصادی تاریخ خود به سر می‌برد، چرا کشورهای غربی جلوی استفاده از محصولات نرم‌افزاری همچون Windows, VMWare, Telegram, WhatsApp, Instagram و ... صدها نمونه دیگر، و خدمات مربوط به آنها توسط ایرانیان را نمی‌گیرند؟! آیا از منظر فناوری این کار نشدنی است؟! به شما عرض می‌کنم که جلوگیری از استفاده ایرانیان از این ابزارها و خدمات برای آنان مثل آب خوردن است، اما به دلیل آنکه روند فعلی برایشان سود فراوانی دارد و به شدت به ضرر امنیت ملی ماست، عامدانه می‌خواهند که ادامه داشته باشد.

آیا می‌توان باور کرد که مسئولان دولت، متوجه حقایقی بدین شفافی نیستند؟!

به قول معروف: گوش اگر گوش مدیران دولت، و ناله اگر ناله امثال بنده، آنچه البته به جایی نرسد فریاد است!

مجید تجملیان

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ضمن آروزی موفقیت و پیروزی برای کشور در عرصه‌های ملی و بین المللی ابراز داشت: خوشبختانه رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – در طول دوران رهبریشان و حتی قبل از آن، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص علاقه‌مند به پیشرفت و توسعه کشور از جنبه‌های مختلف شناخته می‌شده‌اند و هر کجا مدیریت میدانی به دست ایشان بوده و مانعی وجود نداشته، نتایج خوبی را همراه داشته است.

وی با اشاره به جایگاه برجسته رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی در دید رهبران دنیا اظهار داشت: ایشان قدم‌هایی بلندی برداشته‌اند؛ اما متأسفانه ما دچار حجاب معاصرت هستیم و این حجاب واقعیت‌ها را کم و گاهی بسیار کم تر از آنچه هست نشان می‌دهد.

عملیات «وعده صادق» در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد

امام جمعه قم با اشاره به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشورها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند.

آیت الله حسینی بوشهری گفت: حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

وی افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آن‌ها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

از تحریم استقبال نمی‌کنیم

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری محدودیت را، علی رغم انتظار دشمنان، یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: تحریم‌ها عاملی شدند تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

آیت الله حسینی بوشهری گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

وی ابراز امیدواری کرد: این انقلاب با دعای پاکان و صالحان به پیروزی رسید و إن شاء الله بتوانیم این راه را استوارتر از گذشته طی کنیم و مطابق پیش بینی رهبر معظم انقلاب مد ظله العالی تا ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ادامه دهیم.

طلاب در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امیدهای آینده حوزه هستند.

وی افزود: متأسفانه امروز به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند و باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیاد ریاست جمهوری، با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده را با خود به همراه داشت.

وی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند