Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-06@12:01:07 GMT

صادرات خرمای شادگان برای اولین به کشور ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۳۸۱۶

صادرات خرمای شادگان برای اولین به کشور ترکیه

عامریان با بیان اینکه برای اولین بار خرمای شادگان به کشور ترکیه صادر شد که در توسعه بندر و جذب سرمایه گذار تاثیر مثبتی خواهد داشت گفت: بسترهای لازم به منظور جذب سرمایه گذار فراهم شده و توسعه فضای این بندر در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «میثم عامریان» صبح امروز (چهارشنبه ۲۴ دی) در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه اظهار کرد: بندر شادگان در مساحتی بیش از سه هکتار با برخورداری از ساختمان‌های اداری، انبار و امکانات جانبی در مهرماه سال ۱۳۹۳ به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست بندر شادگان تصریح کرد: ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر شادگان حدود ۱۰۰ هزار تن در سال است و در سال‌های ۹۴ و ۹۵ حدود یک هزار و ۴۰۰ تردد شناور داشته است.

 

وی بندر شادگان را به لحاظ موقعیت جغرافیایی مطلوب و ویژه دانست و افزود: بندر شادگان به لحاظ موقعیت جغرافیایی بین دو منطقه مهم همچون منطقه آزاد تجاری و منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) قرار گرفته است.

 

عامریان اضافه کرد: بندر شادگان در خارج از شهرستان قرار دارد و کاملا از محدوده ترافیکی دور است و این مهم باعث شده تا عملیات حمل و نقل کالاهای اساسی به آسانی صورت بگیرد.

 

وی از توسعه بندرشادگان خبر داد و عنوان کرد: بندر شادگان ظرفیت توسعه بسیار دارد و محدودیتی در این راستا نداریم، همچنین در حال حاضر به دنبال آن هستیم تا فضای دپوی کالاها را افزایش دهیم که در فاز اول حدود ۱۰ هزار مترمربع در این خصوص در نظر گرفته‌ایم.

 

سرپرست بندرشادگان با اشاره به اینکه جهت ایمنی شادگان اقدامات اساسی انجام شده است بیان کرد: تعمیرات اساسی اسکله، آسفالت محوطه‌های بندر، استقرار تاسیسات ایمنی و آتش‌نشانی به صورت اتوماتیک و هر آنچه که نیاز گمرک بود نیز تاکنون انجام شده است.

 

وی با بیان اینکه بندرشادگان فاصله کمی با دریا دارد که بر ظرفیت این بندر تاثیرگذار است خاطر نشان کرد: همچنین عمق آب در زمان جذر سه الی پنج متر و در زمان مد هفت الی ۱۰ متر است.

 

عامریان ابراز کرد: بندر شادگان منطقه حائز اهمیتی برای سرمایه گذاران در زمینه صادرات و واردات است و بناست به زودی فضای بندر با هدف جذب سرمایه گذار توسعه یابد.

 

وی از صادرات خرما برای اولین به کشور ترکیه خبر داد و تاکید کرد: برای اولین بار خرمای شادگان به کشور ترکیه صادر شد که در توسعه بندر و جذب سرمایه گذار تاثیر مثبتی خواهد داشت.

 

سرپرست بندرشادگان عنوان کرد: مردم شادگان از شرایط و ظرفیت ایجاد شده در بندرتجاری این شهرستان با توجه به فرهنگ سازی های انجام شده بهره‌مند شده‌اند و ماندگاری بندر به رونق و تردد شناورها در آن بستگی دارد.

 

وی در پایان با بیان اینکه تمام هم و غم ما ورود سرمایه‌گذار است یاد اور شد: با توسعه بندر و جذب سرمایه‌گذار می‌توان به رونق اقتصادی و اشتغال برای جوانان امیدوار بود تا بتوانیم از ظرفیت‌های گردشگری و بالقوه این بندر آنگونه که باید بهره‌مند شویم.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: صادرات خرما بندر شادگان جذب سرمایه گذار کشور ترکیه بندر شادگان توسعه بندر برای اولین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۳۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • محور بندر امام ـ آبادان بازگشایی شد
  • باز بودن محور بندر امام خمینی به آبادان
  • سقوط دکل‌های برق در شادگان بر اثر طوفان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟