Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@02:52:38 GMT

تولید جنین دام نژاد «جرسی» در پاکدشت

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۶۴۲۵

تولید جنین دام نژاد «جرسی» در پاکدشت

جمال فرامرزی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: تولید شیر بیشتر در واحدهای دامپروری، یکی از اولویت‌های اقتصادی کردن دامداری است که این امر با پرورش نژادهای پرشیر وارداتی طی سال‌های اخیر به ویژه نژاد  جرسی در کشور دنبال شده است.

وی افزود: از ویژگی های بارز این نژاد می‌توان به درصد بالای چربی و رنگ شیر متفاوت و نیز مقاومت بالای این گاو به استرس گرمایی اشاره کرد، شیر تولید شده از این نژاد، بیشترین درصد چربی را در میان سایر گاوهای شیری دارد و وجود کاروتن زیاد، رنگ شیر این نژاد را زرد رنگ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر جهاد کشاورزی پاکدشت اظهار داشت: پاکدشت تنها شهرستان استان تهران است که به شکل تجاری در پرورش و تولید نژاد دام شیرده جرسی اقدام کرده تا وابستگی کشور به این دام که پیشتر فقط از کشورهای دیگر وارد می‌شد، برطرف شود.

فرامرزی گفت:  در حال حاضر حدود ۲۰۰ راس دام نژاد جرسی در شهرستان پرورش پیدا می‌کند که از این تعداد ۱۳۰ راس نژاد خالص و  حدود ۷۰ راس زایش در این نوع نژاد صورت گرفته است.

وی افزود: بیش از ۳۵ هزار رأس گوساله نژادهای شیری «هلشتاین» در پاکدشت وجود دارد که از این تعداد، ۱۳ هزار راس، دام مولد و مادر است که به دلیل نژاد مناسب در تولید شیر، از این دام‌های مولد به خوبی حفاظت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی پاکدشت با اشاره به اینکه ۲۰ درصد از ظرفیت دام استان تهران در شهرستان پاکدشت می باشد، بیان کرد: مجموع دام سبک پاکدشت ۱۵۴ هزار راس است که از مجموع این تعداد ۱۲۴ هزار راس دام عشایر و ۳۰ هزار دام غیرعشایر است.

وی گفت: شهرستان با تولید سالانه ۳ هزار تن گوشت قرمز ظرفیت مناسبی در تامین گوشت مورد نیاز شهرستان، استان تهران و شهرستان‌های اطراف را دارد.

فرامرزی تعداد واحدهای تولید شیر پاکدشت را ۱۸۰ دامداری اعلام کرد و افزود: دامداران پاکدشتی با تولید روزانه ۴۵۰ تن شیر، رتبه چهارم استان را در اختیار دارند.

وی گفت: تعداد واحدهای پرورش دام سنگین پرواری پاکدشت ۱۷۸ واحد با ظرفیت ۹ هزار و ۸۳۰ راس دام شامل ۶ هزار و ۹۰۰ راس گاو اصیل و هزار و ۴۲۰ راس دورگ و بومی است.

مدیر جهادکشاورزی پاکدشت در باره واحدهای مرغداری نیز اظهار داشت: از مجموع ۴۶ واحد مرغداری فعال در پاکدشت، ۸ واحد مرغ تخم‌گذار با یک میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه مرغ است که روزانه ۴۵ تن تخم تولید و علاوه بر تأمین روزانه ۱۰ تن شهرستان، نیاز شهرستان‌های شرق را نیز تا حد قابل توجهی تامین می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی پاکدشت افزود: یکی از اقدامات مهم صورت گرفته در کلیه واحدهای تولید تخم‌مرغ پاکدشت، درج تاریخ تولید بر روز تخم‌ها به منظور استاندارد سازی زمان مصرف است.

وی گفت: پاکدشت از ۲۹ واحد تولید مرغ گوشتی نیز برخوردار است که ۲۰ واحد آن فعال و ۹ واحد به صورت نیمه فعال و غیرفعال است.

فرامرزی تولید ماهانه گوشت سفید پاکدشت را به طور متوسط ۴۵۰ تن اعلام کرد و افزود: ظرفیت مرغ گوشتی شهرستان یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است که هم اکنون، ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده و با رسیدن مرغ‌ها به وزن ۱۹۰۰ گرم، روانه بازار مصرف می‌شود.

وی در خصوص تهیه و تامین نهاده های دام و طیور شهرستان گفت: جهاد کشاورزی صد در صد نهاده مورد نیاز مرغداران را تامین و در اختیار آنها قرار میدهد و مشکلی در تأمین نهاده‌ها وجود ندارد.

مدیر جهادکشاورزی پاکدشت به پلاک و هویت‌گذاری دام ها در سامانه بازارگاه اشاره کرد و افزود: این اقدام با هدف کنترل نهاده، قابله با قاچاق دام و جلوگیری از خروج دام از شهرستان بدون مجوز انجام می‌شود و تا کنون، ۶۵ درصد دام‌های سنگین و ۳۸ هزار راس از مجموع ۱۵۴ هزار راس دام سبک پلاک گذاری شده است.

پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان تهران ورامین دام و طيور پاکدشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان تهران ورامین وزارت جهاد کشاورزی استان تهران ورامین دام و طيور پاکدشت اخبار کنکور کشاورزی پاکدشت جهاد کشاورزی استان تهران مدیر جهاد هزار راس راس دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان

ایسنا/کرمان امروز ۱۱ اردیبهشت ماه فرماندار رفسنجان با همراهی رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کارگر به سطح شهر مراجعه و با اهدای گل به کارگران ، روز کارگر را به آنها تبریک گفتند.

حسین رضایی در حاشیه این اقدام، با تبریک روز کارگر با بیان اینکه این سخت‌کوشان به عنوان پیشانی تولید نقش مهمی در چرخه اقتصاد و تولید کشور دارند، گفت: در دین مبین اسلام نیز به اهمیت کار و کارگر پرداخته شده است.

فرماندار رفسنجان ادامه داد: ما در سطح شهرستان بالغ بر ۶۰ هزار نیروی کارگری بیمه شده تأمین اجتماعی داریم که ۲۰ درصد یعنی عمده آن‌ها در معدن مس سرچشمه فعالیت دارند.

وی افزود: تولیدات کارگران در رفسنجان در همه حوزه‌ها اعم از کاشی و سرامیک، قطعه ماشین(رینگ آلومینیوم)، مس، پوشاک، دستکش و ملزومات بیمارستانی است.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان نیز در این مراسم با قدردانی از کارگران و تبریک هفته کار و کارگر گفت: محور تحقق شعار سال کارگران سخت ‌کوش واحدهای صنعتی و تولیدی هستند و رسیدگی به مطالبات این قشر را جزء برنامه‌ محوری خود می‌دانیم.

محمود شریفی با تاکید بر لزوم تکریم و تجلیل از کارگران بیان کرد: تجلیل از کارگران و جامعه کارگری تکریم از تولید و کمک به توسعه اشتغال است.

وی حضور کارگران در عرصه تولید را موجب پویایی و نشاط اجتماعی دانست و اضافه کرد: به همت کارگران امروزه انقلاب اسلامی ایران در همه بخش‌ها صاحب موفقیت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • آشنایی با روش میکرواینجکشن در لقاح مصنوعی
  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان
  • زیر پوست بازار «رحم اجاره‌ای» در ایران
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است