Web Analytics Made Easy - Statcounter

تغییر قانون اساسی عمان همزمان با نخستین سالروز درگذشت سلطان قابوس از تغییرات مهم در این کشور حکایت دارد. خبرگزاری میزان – اعلام قانون اساسی جدید عمان از سوی پادشاه این کشور با تغییر قابل توجه یعنی تعیین سمت ولیعهد و انتخاب «ذی یزن»، پسر ارشد «هیثم بن طارق آل سعید»، سلطان عمان به عنوان ولیعهد این کشور، تحولی بزرگ در ساختار سیاسی این کشور حاشیه خلیج فارس محسوب می‌شود که مورد توجه زیادی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «شورای آتلانتیک و فوربس»، قرار دادن سمت ولیعهدی در قانون اساسی عمان همزمان با نخستین سالروز انتخاب «هیثم بن طارق آل سعید» به عنوان پادشاه عمان و جانشین «سلطان قابوس بن سعید»، تحولی مهم در ساختار سیاسی عمان بود.   این کشور در ۴۹ سال حکومت سلطان قابوس و به ویژه در ۵ سال آخر زندگی وی که با سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد، با سوال جدی در مورد پادشاه بعدی کشور مواجه بود؛ زیرا سلطان قابوس فرزندی نداشت و قانون اساسی عمان نیز در مورد روش انتخاب جانشین پادشاه پیش بینی نکرده بود.  بیشتر بخوانید:  تغییر معمار سیاست خارجی عمان  پس لرزه‌های مرگ سلطان قابوس تعیین سمت ولیعهدی در عمان، علاوه بر شبیه‌تر کردن ساختار سیاسی این کشور با همسایگانش در حاشیه خلیج فارس، می‌تواند از ناآرامی احتمالی ناشی از عدم اطمینان به آینده سیاسی کشور بکاهد.   به احتمال زیاد این تغییر در ساختار سیاسی از جانب مردم عمان که ارزش زیادی برای ثبات و قابل پیش بینی بودن حاکمیت سیاسی در عرصه جهانی قائل هستند، استقبال می‌شود.   تحلیلگران بر این باورند که تعیین سمت ولیعهدی و مکانیسم روشن انتقال قدرت به «سلطان هیثم» کمک می‌کند تا اختیارات و ساختار حاکمیتی قوی تری را ایجاد کند؛ هرچند ابهام‌هایی نیز در این تغییر مهم وجود دارد.   انتهای پیام/ برچسب ها: عمان سلطان هیثم سلطان قابوس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عمان عمان سلطان هیثم سلطان قابوس ساختار سیاسی قانون اساسی سلطان قابوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی را منتشر کرد که به شرح ذیل است:
لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد, پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی  و ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی بخشی از این پیشنهادات است.

همچنین کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه ، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده 65قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی  و همچنین تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از دیگر موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی است.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • در حمله به اسرائیل، از لایه پدافندی ناتو عبور کردیم 
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • بررسی اضافه شدن نام «خلیج فارس» به استقلال/ اولیایی:مالکان جدید باشگاه اول طرح توسعه ارائه بدهند
  • مسقط، مهم ترین تسهیل کننده دیدارهای غیرمستقیم ایران و آمریکا / چرا عمان تمایلی به نمایش قدرت دیپلماتیک خود ندارد؟/ عمان کانال گفت و گوی غیرمستقیم میان تهران-واشنگتن را باز نگاه داشته است
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید