Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- ایلام؛ کبری هواسی: حمایت از تولیدات و تولید کنندگان کارآفرین می‌تواند به پویایی و رونق‌بخشی تولید و صنعت کمک کند و زمینه را برای افزایش اشتغال و بهبود کسب‌وکار در جامعه فراهم آورد و در نهایت موجب بهبود وضعیت اشتغال و کارآفرینی شود.

افزایش جوانان بیکار تحصیل‌کرده، امروزه به عنوان یکی از معضلات اصلی جامعه شناخته می‌شود و در این راستا اشتغال زایی و فعال کردن واحدهای تولیدی کار آفرین و یا به عبارتی کارآفرینی و توسعه آن به یکی از دغدغه‎های مسوولان برای حل این معضل تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از توانایی‎ها و استعدادهای خلاق برای تولید، در عرصه‎های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی توسط بهترین‌ها در دنیا به تصدیق همگان به دلیل داشتن ثروت نیست؛ بلکه این افراد با پاسخ به توانایی درونی و خود باوری به این جایگاه دست یافته‌اند.

در ایران اسلامی واحدهای کار آفرینی زیادی اقدام به فعالیت کرده و به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته‌اند این در حالی است تنها راه نجات حوزه اقتصادی و تولید و مباحث صنعت در حقیقت رفع موانع موجود در فرآیندهای اداری و حذف قوانین دست و پا گیر راه کارآفرینان عرصه تولیدی است.

در این راستا صنعت دام و طیور یکی از چرخه‌های اصلی تامین پروتئینی کشور است و با توجه به سرانه مصرف داخلی؛ تولید دامی، فرآورده‌های دامی و لبنی جزئی از چرخه مهم اقتصادی و صنعت کشاورزی و دامپروری کشور قرار می‌گیرد.

حال تولید کننده ایوانی با داشتن کوهی از اراده و با دست و پنجه نرم کردن مشکلات از مسیر توسعه و کمک به شعار سال جهش تولید دست بر نداشته و کارگاه تولیدی خوراک دام و طیور که بعد از ۴ سال غیر فعال بوده را با حمایت جهاد کشاورزی و خیرین به چرخه تولید بازگردانده است.

تولید ماهانه 250 تن کنسانتره پرواری و شیری

نورالله منصوری تولید کننده خوراک دام و طیور در گفت‌وگو  با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: از سال ۹۵ شروع به راه اندازی کارگاه خوراک دام و طیور کردم و توانسته‌ام اکنون برای ۵ نفر به صورت مستقیم و حدود ۳۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کنم. 

وی افزود: ماهانه ۲۵۰ تن کنسانتره پرواری و شیری تولید می‌کنم؛ همچنین عمده صادرات ما به تمامی استان‌ها است و در حال حاضر نیز به دلیل شرایط حاکم بر جامعه در وضعیت مطلوبی نیستیم. 

این تولید کننده خوراک دام و طیور تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات فراوان خوراک دام و طیور و قاچاق نهاده‌های دامی ۴ سال این کارگاه تعطیل شد و هم اکنون  با حمایت جهاد کشاورزی، خیرین و فرماندار ایوان این کارگاه دوباره به چرخه تولید بازگشت.

بعد از 4 سال بیکاری دوباره مشغول به کار شدم

سیف‌الله غلامی یکی از کارگران این کارگاه نیز در گفت‌وگو با فارس گفت: چند سالی بود که از کار خود بیکار شده بودم و در وضعیت مناسبی قرار نداشتم که به لطف خدا با بازگشت دوباره این کارگاه هم اکنون لقمه نانی را برای خانواده‌ام فراهم می‌کنم. 

وی افزود: تقویت کارگاه‌های کوچک و حمایت دولت و به‌ویژه بانک‌ها می‌تواند علاوه بر رونق تولید باعث ایجاد اشتغال و طبعا رونق بازار اقتصادی شود و امروز چیزی که سال‌ها اقتصاد ایران را با شوک روبرو ساخته، فقدان همبستگی ملی است.

غلامی بیان کرد: دولت و مسوولین ارشد می‌توانند کارگاه‌های نیمه تعطیل را دوباره به چرخه تولید بازگردانند که تنها راه برون رفت این مشکلات پیشرو، توجه و حل دغدغه‌های تولید کنندگان است.

وجود دو واحد تولید خوراک دام و طیور غیر فعال در استان

محمد اقدسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام نیز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در حال حاضر ۸ واحد تولید خوراک دام و طیور در سطح استان فعال و تعداد 2 واحد غیر فعال داریم.

وی افزود: 4 واحد نیز  در حال اخد تسهیلات با پیشرفت ۸۰ درصد و  2 واحد هم در حال عقد قرارداد بانکی هستند؛ مجموع ظرفیت واحدهای فعال ۱۵۰ هزار تن و ۳۰ هزار هم در آینده نزدیک به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام تصریح کرد: در حال حاضر در  این واحدها بیش از ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم  اشتغال دارند و در حال حاضر صادرات کنسانتره به خارج از استان و یا کشور به دلیل کمبود مواد اولیه وجود ندارد. 

وی خاطر نشان کرد: از جمله خدمات ارایه شده به این واحدها شامل تامین سرمایه در گردش و تسهیلات توسعه‌ای و تامین خوراک اولیه از محل سامانه بازارگاه توسط معاونت امور دام برای واحدهای فعال است.

انتهای پیام/ 970813

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال خوراک دام طیور ایلام محمد اقدسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام اشتغالزایی احیای واحد تولیدی خوراک دام و طیور جهاد کشاورزی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، گفت: مرغداران برای جوجه ریزی در واحد‌های خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی و ضدعفونی سالن‌های پرورش  را بایدزیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند.

دکتر محمد سیاح افزود: کسب نکردن گواهی بهداشتی از سوی صاحبان مرغداری‌ها علاوه بر به خطر انداحتن سلامت و بهداشت مرغداری‌ها و باعث اختلال در کنترل میزان تولید و عرضه گوشت و فرآورده‌های استحصالی از مرغداری‌ها در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی‌های و همچنین حمل بهداشتی در مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی است.

 

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • پلمب کارخانه خوراک دام و طیور متخلف در سبزوار
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص