Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر بسطامی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به تخصیص ارز ۴۲ هزار ریالی برای کالاهای اساسی در سال‌های گذشته اشاره کرد و افزود: نظر مجلس در این خصوص تعیین نرخ واحد است و آن هم اینکه درآمدهای حاصل از آن بین دهک‌های پایین جامعه توزیع شود.

وی درباره فروش نفت نیز گفت: فروش روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت با نرخ ارز نیمایی و ارز ۱۷۵ هزار ریالی در لایحه دولت پیش‌بینی شده است اما چون با چند نرخی بودن چالش‌ها و مشکلات خاص ایجاد می‌شود، لذا نگاه مجلس بر نرخ واحد برای ارز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: مجلس در بحث فروش نفت، سناریوهای مختلفی دارد و نظر مجلس فروش روزانه یک میلیون ۵۰۰ هزار بشکه با قیمت واحد ارز است.

نماینده ایلام یادآور شد: در قبال این فروش باید بخشی از بدهی دولت به صندوق توسعه ملی پرداخت و بقیه در بودجه نهادینه شود.

بسطامی مالیات بر خانه‌های خالی را از دیگر موضوعات در دست بررسی کمیسیون تلفیق ذکر کرد و گفت: نظر مجلس این است که این موضوع در بودجه ۱۴۰۰ دیده شود تا علاوه بر رفع نیاز نیازمندان، عدالت اجتماعی نیز رعایت شود.

وی با اشاره به بررسی بودجه در حوزه نفت و گاز و میعانات نفتی و گازی افزود: باید منابع حاصل از فروش این مواهب خدادادی به دهک‌های پایین جامعه تعلق گیرد و در این حوزه، مجلس نگاهش این است که در توزیع بودجه متناسب با بحث فقر و محرومیت و عدم توسعه‌یافتگی استان‌ها بیشتر و با ضرایب بیشتر از بودجه و امکانات ملی برخوردار شوند.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی ایلام نماینده مجلس شورای اسلامی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی دهلران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی ایلام نماینده مجلس شورای اسلامی صندوق توسعه ملی ایلام نماینده مجلس شورای اسلامی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی دهلران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد بن سالم روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، اظهار داشت: از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای این مجموعه بابت میزبانی بسیار خوب تشکر می‌کنیم، باعث افتخار است که امروز در این مجمع حضور داریم، ما برای اولین‌بار است که به اصفهان می‌آییم و روز گذشته با یک اصفهان‌گردی در سطح شهر متوجه شدیم، اصفهان یکی از شهرهای زیبا برای گردشگری است.

وی گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دبی برگزار شد و آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد، براین‌اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی به وجود بیاوریم. سرویس‌های جدید باید ایجاد شوند و سپس ارتقا یابند، ما نیاز داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و به‌عنوان اتاق‌های بازرگانی باید اطمینان داشته باشیم که فعالیت‌ها نرم و روان انجام می‌شوند.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع امارات با تاکید بر اینکه در این مجمع باید توانایی کشورها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم، خوشبختانه تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092332

دیگر خبرها

  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • فعال کردن گشت پیشگیری از غرق شدگی در استان ایلام
  • بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا