Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، دفتر سخنگویی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این بیانیه تصریح کرد؛  اتحادیه قویا و بی‌قیدوشرط در کنار قربانیان حوادث جنایی و خانواده آن‌ها برای تحت پیگرد قراردادن جنایتکاران ایستادگی می‌کند. اما مجازات اعدام با کرامت و حق زندگی انسان‌ها ناسازگار است و اثر بخشی آن ثابت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اتحادیه اروپا از دولت ایالات متحده خواست تا احکام اعدام صادر شده توسط دادگاه فدرال را در آخرین روزهای دولت ترامپ به عقب بازگرداند. «این احکام مغایر حرکتی است که در سطح بین‌المللی برای حذف مجازات اعدام در حال شکل‌گیری است. »

این بیانیه می‌افزاید: اتحادیه اروپا در تمام شرایط قویا و بی قید و شرط مخالف مجازات اعدام است و از هیچ تلاشی برای برچیدن آن در سطح جهان وفق برنامه اقدام اتحادیه اروپا در زمینه استقرار حقوق بشر و دمکراسی دریغ نخواهد کرد.

لیسا مونت‌گومری، تنها زندانی زن آمریکایی است که به جرم قتل با حکم دادگاه فدرال به مجازات مرگ محکوم بود، در زندانی در ایالت ایندیانا اعدام شد. او در زندان تره هوت و بعد از آن که دیوان عالی آمریکا آخرین تلاش حقوقی برای توقف اعدام او را لغو کرد، با تزریق ماده کشنده اعدام شد.

دیوان عالی آمریکا تیرماه گذشته به وزارت دادگستری این کشور اجازه داد که اجرای مجازات اعدام را از سر بگیرد.

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا سال گذشته اعلام کرده بود که مجازات اعدام برای اولین بار پس از سال ۲۰۰۳، به مورد اجرا گذاشته خواهد شد. با استفاده از سوزن زهردار به نام پنتوباربیتال انجام می‌شود.   

اتحادیه اروپا همان زمان به تصمیم وزارت دادگستری آمریکا اعتراض کرده و خواستار تجدیدنظر دولت در این زمینه شده بود. در بیانیه‌ای که ۲۰ تیر ۱۳۹۹ منتشر شد آمده است:  «این مجازات یک روش وحشیانه، غیر انسانی و تحقیرآمیز است که با حق غیر قابل انکار زندگی کردن ناسازگار است.»

«فرهان حق» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد هم به این تصمیم واکنش نشان داده و گفته بود، تمامی کشورها باید سریعا مجازات اعدام را متوقف کنند.  

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: اتحادیه اروپا مجازات اعدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم

اتحادیه جهانی علمای مسلمان با صدور بیانیه‌ای خیزش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکایی و سایر کشورها برای حمایت از فلسطین را ستود.

به گزارش ایسنا، اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه خود خواستار توسعه این جنبش‌های دانشجویی برای توقف نسل‌کشی در نوار غزه شد.

براساس گزارش وبگاه عربی ۲۱، اتحادیه جهانی علمای مسلمان سرکوب تظاهرات اساتید و دانشجوها توسط پلیس آمریکا و آلمان در محوطه‌های دانشگاه‌ها را محکوم و اعلام کرد: «گویی با یک دولت دیکتاتوری روبه‌رو هستیم.»

این اتحادیه کشتارجمعی بی‌وقفه را محکوم و خواستار توقف جنگ خونین در نوار غزه و دفاع از ملت فلسطین در این باریکه و کرانه باختری علیه ارتش رژیم اشغالگر شد.

اتحادیه جهانی علمای مسلمان در بیانیه خود با مطرح کردن سوالاتی تاکید کرد: «چگونه نهادهای بین‌المللی و کشورها می‌توانند از دولت‌های مربوطه بخواهند که به قوانین جنگ پایبند باشند و به قوانین بشردوستانه بین‌المللی به‌ویژه در سایه فرار از مجازات مجرمان احترام بگذارند؟ چگونه می‌توانیم تسلیم شدن جهان در مقابل ممانعت اسرائیل از تحویل هزاران کامیون کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه رفح را بپذیریم؟ چرا جامعه جهانی در مقابله با رژیم اشغالگر صهیونیست و کشورهای همدست با آن در غزه ناکام ماند؟»

نقطه آغاز این خیزش‌ها زمانی بود که دانشجویان آمریکایی ۱۸ آوریل جاری در محوطه دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک برای اعلام مخالفت خود با جنگ علیه نوار غزه تجمع کرده و از مدیران دانشگاه خود خواستند همکاری‌های آکادمیک‌شان با دانشگاه‌های رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و سرمایه‌های خود را از شرکت‌هایی که حامی اشغال اراضی فلسطینی هستند، خارج کنند.

پس از مداخله نیروهای پلیس و بازداشت ده‌ها دانشجوی آمریکایی، خشم در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته و تظاهرات به ده‌ها دانشگاه دیگر در ایالت‌های مختلف این کشور رسید.

در ادامه جنبش دانشجویی بی‌سابقه‌ای در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکایی به دانشگاه‌های کشورهایی چون فرانسه، انگلیس و آلمان کشیده شد و همگی آنها اکنون شاهد برگزاری تظاهرات‌هایی در حمایت از ساکنان غزه و درخواست برای توقف جنگ در این منطقه و تحریم شرکت‌هایی هستند که سلاح در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم
  • عوامل حمله تروریستی در هرات شناسایی و مجازات شوند
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • عوامل کشتار نمازگزاران در هرات شناسایی و مجازات شوند
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • «نقض حکم اعدام» بابک زنجانی اعلام رسمی شد / مجازات جایگزین او چیست؟
  • نقض حکم اعدام بابک زنجانی اعلام رسمی شد / مجازات جایگزین او چیست؟