Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@17:21:24 GMT

مسئولان وکیل مدافع عشایر باشند

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۲۱۶۷

مسئولان وکیل مدافع عشایر باشند

ایسنا/فارس رئیس کل دادگستری فارس تاکید کرد که همه مسئولان باید وکیل مدافع عموم مردم خصوصا شهروندان عشایر باشند و مشکلات آنان را پیگیری و رفع کنند.

حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی در بازدید از مناطق عشایری شهرستان سروستان و دیدار با جمعی از عشایر منطقه، با بیان اینکه با تشکیل جلسات و سرکشی به آنان، می‌توانیم مشکلات عشایر را لمس کنیم، گفت: مسئولان باید وکیل مدافع عشایر باشند و برای رفع مشکلات عشایر همواره پیش قدم و از تمام امکانات و توانمندی سایر دستگاه‌ها استفاده، تا گامی موثر برای رفع آن بردارند تا حقی از عشایر تضییع نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی امور عشایر فارس، موسوی اضافه کرد: عشایر جامعه زحمتکش و مولد هستند، چرا که با کمترین امکانات بیشترین تلاشها را در زندگی انجام می‌دهد بنابراین سعی می‌شود که اگرجامعه عشایری در پرونده‌های قضایی مشکلاتی داشته باشند پرونده‌های آنان با دقت و بررسی بیشتر حل و فصل شود. 

موسوی گفت: دانش آموزان عشایری با توجه به شرایط زندگی که دارند از توانمندی‌ها و هوش بالایی برخور دارند در همین راستا مسئولین مرتبط با توجه به شرایط کنونی جامعه نسبت به خرید لوازم التحریر از قبیل گوشی تبلت، وسایل گرمایشی و  سرمایشی را برای دانش آموزان عشایری تهیه تا دغدغه خانواده عشایرکم شودو برای تحصیل فرزندانشان مجبور نباشند به حاشیه نشینی شهرها اکتفا کنند.  

رئیس  کل دادگستری فارس با اشاره به شیوه زندگی ، شجاعت، روحیه مقاومت،  فرهنگ عشایر و نیاز به تامین امنیت و نیازمندی عشایربه سلاح که وجود دارد، گفت: با توجه به آسیب پذیری که در این مورد از قیبل قاچاق مهمات  و اسلحه در کشور وجود دارد باید سعی شود با توجه به نیازسنجی‌های عشایرو با همکاری سپاه عشایر و از طرق قانونی جهت دریافت مجوز اسلحه اقدام شود.

موسوی ادامه داد: نیروهای انتظامی، امنیتی و سپاه در مناطق عشایر اقدامات مهمی را انجام داده‌اند که بعضاً شاهد تلاش‌های این عزیزان از قبیل جلوگیری از سرقت‌های دامی و امنیت عشایر در هنگام کوچ و غیره هستیم و باید تلاش بیشتری برای حفظ و امنیت عشایر باشد تا عشایر بدون دغدغه به امر تولید مشغول شوند.

فرماندار شهرستان سروستان نیز با تاکید بر اهمیت طرح مرتع داری و نقش مهمی که عشایر در اقتصاد کشور دارند، افزود: عشایر باید به دنبال تهیه طرح مرتعداری باشند تا توازن بین تولید و برداشت از مراتع را اجرا کنند، و از روند صعودی تخریب  مراتع جلوگیری کنند. 

پورزارعی بیان کرد: با نظر مسئولین شهرستان کاشت انجیر و پسته در این اراضی عشایر پیگیری خواهیم کرد تا هم طبیعت و اراضی کمک کنیم  و هم یک درآمد برای عشایر باشد.

روح‌الله بهرامی، مدیرکل امور عشایر فارس نیز در این بازدید به تشریح اقدامات انجام شده توسط اداره کل امور عشایر در بحث توزیع نهاده‌های دامی، آرد،  پکیج خورشیدی و سایت‌های اسکان سرو نخودی و امام زاده محمد و اجرای خطوط انتقال آب شرب سالم و پایدار به طول ۲۰ کیلومتردر مناطق عشایری شهرستان سروستان پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دادگستري فارس عشاير نیروهای انتظامی روح الله بهرامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۲۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: زنان توانمند و غیور عشایری ایل شاهسون در تولید بیش از ۳۰ نوع صنایع دستی و رشته‌های متنوع هنر صنعت بی‌بدیل نمایان و آشکار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر امروز در جریان بازدید از بافته‌های زنان عشایر مغان در جعفرآباد، اظهار داشت: عشایر استان اردبیل با نام ایل شاهسون معروف است و دارای 13 هزار خانوار بوده و 5.6 دهم جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در کشورمان بیش از 300 رشته صنایع دستی رایج و مرسوم است که از این تعداد 30 رشته صنایع دستی ویژه مناطق عشایری ایل شاهسون است که سالانه با تولید محصولات متنوع و عرضه آن به بازار سعی می‌کنند برای خود و خانواده تأمین معاش کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تنوع تولید محصولات صنایع دستی و اصالت آنها به حدی است که در قالب نمایشگاه‌های مختلف امکان عرضه و به نمایش گذاشتن این آثار در غرفه‌های متعدد وجود دارد.

محمدی‌ادیب افزود: ما به آموزش مؤثر و گسترده صنایع دستی در بین علاقه‌مندان جامعه عشایری راغب هستیم و در این زمینه آمادگی همکاری را با بخش‌ها و گروه‌های مختلف داریم تا زمینه و بستر انتقال مفاهیم آموزشی در این ارتباط فراهم آید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات کم‌بهره از هنرمندان و صنعتگران این حوزه حمایت می‌شود تا تولیدات خود را با کیفیتی مناسب تولید و به بازار عرضه کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: توانمندی زنان عشایر شاهسون در این بخش بی‌بدیل و بی‌نظیر است و در تولید فرش، گلیم، جاجیم، عروسک‌بافی، کیف و کفش و سایر صنایع دستی مهارت این هنرمندان توانمند عشایری را شاهد هستیم.

محمدی‌ادیب بیان کرد: در کنار نمایش آثار ارزشمند صنایع دستی عشایر، بافته‌های گران‌قیمت آنها نیز در معرض دید مخاطبان قرار گرفته تا همگان به انگشتان هنرمندانه این زنان غیور و توانمند پی برده و بستر معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی نیز به شایستگی فراهم آید.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، یادآور شد: در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که به میزبانی جعفرآباد برگزار شد در کنار عرضه این محصولات ارزشمند هنرمندان و صنعتگران عشایری، تلاش شد تا بازاریابی نیز در سطح بین‌المللی اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت‌های ارزنده جوانان عشایر بیشتر بهره‌مند شویم
  • کوچ بهاره عشایر در خراسان شمالی آغاز شد
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان