Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:56:02 GMT

اهدای ۱۵۰ هزار تُن سیمان نهاوند به مناطق سیل زده

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۸۲۳۰۸

اهدای ۱۵۰ هزار تُن سیمان نهاوند به مناطق سیل زده

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت سیمان تهران گفت: شرکت سیمان نهاوند بیش از ۱۵۰ هزار تُن سیمان به مناطق سیل زده اهدا کرده است.

عباس حسینی  در بازدید از کارخانه سیمان نهاوند با بیان  اینکه در مجموعه سیمان نهاوند بیش از ۹۰ درصد مدیران و سرپرستان بومی منطقه هستند،تصریح کرد: این موضوع هم مایه‌خوشحالی و مباهات است و هم نشان دهنده‌ افزایش توانمندی‌های پرسنل در سال‌های گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از زحمات مدیران فعلی و سابق شرکت سیمان نهاوند، افزود: رشد و تعالی نیروهای امروز مرهون تلاش و پیگیری تمامی این مدیران بوده و این امر نوعی اطمینان خاطر برای ما ایجاد کرده است.

مدیرعامل شرکت سیمان تهران افزود: بر همین اساس است که رئیس بنیاد مستضعفان قول تأمین و اهدا سیمان مورد نیاز مناطق آسیب دیده از سیل و زلزله سال‌های اخیر را می‌دهد و بیش از یک میلیون تُن سیمان اهدائی بنیاد مستضعفان در گروه سیمان تهران تأمین می‌شود و سیمان نهاوند نیز با اهدا بیش از ۱۵۰ هزار تُن سیمان ، از فعال‌ترین شرکت‌های گروه بوده است.

وی افزود: برنامه‌ریزی جدی و بیش از پیش برای اجرای سرویس‌های نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (PM) و حتی سیستم‌های مدیریتی کلان‌تر نظیر (TPM) و نظایر آن باید در دستور کار قرار گیرد.

حسینی هدف‌گذاری برای عبور از بحران‌های پیش‌رو در سال مالی آتی را خواستار شد و تصریح کرد: شرکت سیمان نهاوند می‌بایست با وجود مشکلات عدیده مانند دشواری تأمین قطعات، جابه‌جایی پول، مشکلات حوزه حمل و نقل و … با ترسیم استراتژی درست و انجام برنامه‌ریزی، یک نهضت کاهش هزینه تولید را برای سال مالی آینده مد نظر داشته باشد.


رئیس اداره بهزیستی نهاوند نیز در ادامه اظهار کرد: طی توافقنامه‌ای که بین این اداره با کارخانه سیمان نهاوند صورت گرفت، این کارخانه در ساخت مسکن و ایجاد اشتغال برای تعدادی از معلولین زیر پوشش بهزیستی مشارکت می‌کند.

مریم سلگی گفت: مقرر شد کارخانه سیمان در زمینه ساخت مسکن برای معلولین زیر پوشش بهزیستی بله ویژه خانواده‌های دارای دو معلولی که در روستاهای اطراف کارخانه ساکن هستند مسکن احداث کند.

افزود : علاوه بر این، طی توافقنامه صورت گرفته مقرر شد به منظور رفاه حال معلولین نسبت به مناسب‌سازی اماکن ، معابر و مساجد روستاها همکاری‌های لازم صورت گیرد.

وی اظهار کرد: همچنین در راستای اشتغالزایی معلولین و مددجویان بهزیستی مقرر شد تعداد محدودی از معلولین و  و مددجویان دارای شرایط در کارخانه با استفاده از مشوق‌های تسهیلات کارفرمایی و بیمه کارفرمایی و در زمینه پیشگیری از معلولیت‌ها به کار گرفته شوند.

سلگی در پایان افزود: به منظور اجرایی کردن مصوبات و وعده‌های مدیریت کارخانه سیمان، کارشناسان اشتغال و مسکن بهزیستی اقدامات اولیه و برنامه‌ریزی لازم را انجام داده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارخانه سیمان بازسازی مناطق زلزله زده مسکن معلولین استانی شهرستانها کارخانه سیمان سیمان نهاوند شرکت سیمان ت ن سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی مجتمع فولاد ازنا در پی انتشار خبری تحت عنوان «مصوبه اقتصادی سفر دولت به لرستان همچنان در ابهام / ازنا «فولادی» نشد!» در خبرگزاری مهر، توضیحاتی را ارائه کرد که متن آن را در زیر می‌خوانید؛

«احتراماً در پاسخ به مطلب منتشره در آن رسانه وزین تحت عنوان {تحقق مطالبه مردم ازنا همچنان در ابهام؛ وعده یک سال دیگر برای تعیین تکلیف فولاد ازنا} خواهشمنداست نسبت به درج جوابیه و رفع ابهامات مطروحه منتشر شده در تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ترتیبی اتخاذ فرمائید که این توضیحات برای آگاهی مخاطبان شریف، طبق ماده ۲۳ قانون مطبوعات، به نحو متناسب منتشر شود.

همانگونه که مستحضرید هدف از اجرای طرح احداث مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا تولید انواع ورق نورد گرم به ظرفیت ۱۲۰۰۰۰۰ تن در سال در فاز اول که در سه شیفت کاری جهت بکارگیری و ایجاد اشتغال برای جوانان و رونق اقتصادی مردم منطقه انجام پذیرفته و تحول مطلوب در نظام اقتصادی کشور نیز به صورت ویژه از اهداف این شرکت بوده و است و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: اگر ما بتوانیم مشکلات اقتصادی را کاهش بدهیم و مسئولین ان‌شاءالله همّت کنند، دقت کنند، تلاش‌های مهمی انجام بدهند در این زمینه، خیلی از مسائل دیگر کشور هم حل خواهد شد.

از این‌رو در جهت اطلاع مردم شریف استان و خصوصاً شهرستان ازنا، کوتاه از اقدامات انجام شده "فقط در حدود چندین ماه گذشته" به صورت مختصر به استحضار می‌رسد که در زیر می‌خوانید.

تأمین منابع مالی مورد نیاز با وجود کلیه موانع جهت راه اندازی فاز اول پروژه، که اقدامات بسیار خوب با پیشرفت چشمگیری که بارها مورد اشاره مسؤولین و رسانه‌های رسمی نیز بوده انجام گرفته است که تنها قسمت اندکی از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته به سمع و نظر مردم می‌رسد.

امضا تفاهم نامه و آغاز همکاری رسمی با یکی از پیشکسوتان نامی صنعت فولاد کشور بعنوان مدیر اجرایی به جهت مدیریت و پذیرش مسئولیت راه اندازی پروژه مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا از فروردین هزار و چهار صد و سه، جذب و به کارگیری بیش از ۱۴۰ نفر پرسنل و مهندسین بومی شهرستان ازنا به صورت تمام وقت، تأمین نقدینگی برای جبران خدمات پرسنل، تأمین نقدینگی برای خرید بخشی از تجهیزات، جهت تکمیل نصب ماشین آلات، مذاکره با شرکت لایسنسور به منظور رزرو ماشین آلات قبلی سفارش داده شده و ایجاد اطمینان به منظور پشتیبانی فنی علیرغم تحریم‌ها، بومی سازی دانش فنی و آموزش پرسنل بومی، مذاکره و تصویب اعتبار برای ادامه فعالیت‌های اجرایی، پرداخت بدهی‌های معوقه مالیاتی و تأمین اجتماعی شرکت نزد ادارات و سازمان‌های ذیربط در استان لرستان، خرید مستمر پوشش بیمه حوادث کارخانه با هماهنگی بانک عامل با تأیید بیمه مرکزی به ارزش ۱۰ همت، اخذ تاییدیه برای تأمین اعتبار مورد نیاز در قبال تودیع و ثایق مکفی، می‌توان اشاره نمود.

ضمناً موانع و مشکلاتی از قبیل تداوم عملیات اجرایی کارخانه توسط بانک صنعت و معدن که شریک رسمی کارخانه می‌باشد، عدم رفع محدودیت از حساب‌های بانکی شرکت مجتمع فولاد و ذوب آهن ازنا و عدم تمدید قراردادهای مشارکت مدنی سر رسید شده و بروز اختلال جدی در جریان نقدینگی پروژه، عدم تمدید اعتبار اسنادی و غیر فعالسازی کارت بازرگانی و عدم امکان اظهار و واردات تتمه ماشین آلات الزامی خط تولید و مسائلی دیگر از جمله مواردی است که باعث لطمه شدید به این پروژه ملی گردیده است و در روزهای آینده لیستی از مشکلات جهت اطلاع شهروندان و مردم شریف منتشر خواهد شد.

لازم بذکر است حسب اذعان مدیر صمت استان، حداقل زمان مورد نیاز جهت تملیک و واگذاری کارخانه از سوی بانک عامل، بیش از یکسال خواهد بود که این اتفاق موجب تعطیلی کارگاه و بیکاری پرسنل شاغل کنونی را فراهم خواهد آورد.

درحالیکه خواسته مدیران و پرسنل شرکت اعطای همین مهلت یکسال جهت تکمیل و راه اندازی کارخانه در حال احداث با بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی می‌باشد.»

کد خبر 6095392

دیگر خبرها

  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان