Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر مهدی بخشنده پیش از ظهر پنج‌شنبه در نشست شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی که در سالن شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز چهار دستور جلسه با عناوینی از جمله درخواست تسهیل در اعطای تسهیلات توسط بانک‌ها خصوصی با توجه به میزان سپرده‌ای موجود د راستای جهش تولید و اشتغال زایی، درخواست ایجاد وحدت رویه در اخذ حق الانظاره و میزان آن در چاه‌های آب شرب دامداری‌های صنعتی، پیشنهاد افتتاح کنسولگری افتخاری کشور قزاقستان در استان قزوین و دستور کار چهارم تعیین تکلیف سیاستگذاری استان برای صدور مجوز کسب و کار اشباه شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین اذعان کرد: با توجه به اینکه استان قزوین یکی از استان‌های مطرح در تأمین شیر کشور است یکی از مشکلاتی که اخیراً برای واحدهای صنعتی ما در به وجود آمده مسئله‌ی سو برداشت از بخشنامه‌ی رویه‌های قرارگیری دامدارها در ردیف دامداری‌های صنعتی و اخذ منابع مالی است.

وی افزود: پیشنهاد ما و مسئولین مربوطه طی برگزاری جلسات متعدد این است که در خصوص دامداری که اطلاع از وضعیت ثبت وضعیت خود نداشتند تا پایان تیرماه ۱۴۰۰ شرکت آب منطقه‌ای هیچ‌گونه اقدام قانونی اعم از شکایت، صدور اجرایه سمتی برای مالکین واحدهای دام و طیور در خصوص عدم پرداخت حق انجام ندهد تا ما بتوانیم وحدت رویه را در اتاق بازرگانی با توجه به ارتباط دریافتی از استان‌های دیگر و مکاتباتی که انجام می‌دهیم نسبت به حق النظاره منطقه‌ای یک رویه‌ی ثابت و یکنواختی را ایجاد کنیم.

این مقام مسئول ابراز کرد: پیشنهاد بعدی ما علاوه بر ایجاد وحدت رویه اخذ حق نظاره چاه‌های آب، برای دامداری‌های صنعتی مبلغ حق نظاره حداکثر به میزان ۳۰ تا ۵۰ درصد تعرفه صنعتی در نظر گرفته شود و همچنین برای دامداری‌هایی که تاکنون از صنعتی بودن مجوز چاه‌های آب خود اطلاعی نداشتند حق الانظاره برای آنها اخذ نگردد.

وی ادامه داد: مسئله‎ بعدی درخواست تسهیل در اعطای تسهیلات توسط بانک‌ها خصوصی با توجه به میزان سپرده‌ای موجود در راستای جهش تولید و اشتغال زایی است که طبق جدول تهیه شده بانک‌های خصوصی استان عمدتاً با توجه به منابع خود درصد بسیار نازلی را به عنوان تسهیلات پرداخت کردند.

بخشنده تصریح کرد: پیشنهاداتی ما در خصوص این مسئله تشکیل شورای عالی بانک‌های استان است تا بانک‌های خصوصی بتوانند همانند بانک‌های دولتی تصمیماتی از جمله مشخص شدن پرداخت حداقل ۵۰ درصد منابع و تخصیص آن به بخش اعتبارات در نظر بگیرند.

وی افزود: پیشنهاد بعدی ما این است که بانک‌های خصوصی استان ملزم به اجرای صحیح بخشنامه‌های مرکزی از جمله تکالیف مبحث ۵۰ درصدی منابع باشند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در راستای اهدای تسهیلات اشتغالزایی پیشنهاد ما این است که کارگروه‌هایی که تشکیل می‌شوند اعتبارات را به سوی بانک‌های خصوصی رهسپار کنند همچنین در راستای اعطای تسهیلات جهت سرمایه ثابت نیز پیشنهاد ما ورود بانک‌ها به بخش تجهیزات و ماشین آلات است.

وی ادامه داد: با توجه به جلسات برگزار شده پیشنهاد بعدی ما افزایش میزان تسهیلات در خصوص سرمایه در حال گردش در استان است.

بخشنده تاکید کرد: قیمت تمام شده پول به لحاظ اغلب بانک‌ها بین ۲۰ تا ۲۶ درصد توثیق، در هنگام اهدای تسهیلات است که لازم است با کاهش نرخ بهره میزان توثیق را از بین برده شود و با این کار واحدهای تولید مجاب شوند که به سوی بانک‌ها روی بیاورند.

وی با اشاره به مسئله‌ی تعیین تکلیف سیاستگذاری استان برای صدور مجوز کسب و کار اشباه عنوان کرد: واحدهای تولیدی ماسک با سرمایه‌گزاری بسیار زیاد و نصب دستگاه‌ها آماده تولید هستند اما متأسفانه با صدور بخشنامه به استان البرز، مجوزهای پروانه بهره برداری به واحدهای جدید و تازه تأسیس شده توسط وزارت بهداشت و درمان، علوم پزشکی، معاون غذا و داروی وزارت خانه داده نمی‌شود.

این مقام مسئول گفت: از سوی دیگر صادرات این واحد نیز توسط ستاد ملی کرونا ممنوع شده و ما در حال حاضر با مسئله مازاد تولید مواجه هستیم که وزارت سمت برای صدور پروانه محدودیت‌هایی دارد و این درحالی است که دستگاه‌ها آماده به کار هستند و این سرمایه‌گذاران با مشکل مواجه شده‌اند که پیشنهاد ما بر اساس نظر و پیگیری‌های مسئول مربوط ثبت این دو شرکت مذکور تولید ماسک، ثبت اطلاعات در سامانه تی تک و ایمر است که پرونده بعد از بررسی وزارت اطلاعات برای کسب مجوز به ما ارجاع داده می‌شود.

وی در پایان بیان کرد: دستورکار افتتاح کنسولگری افتخاری کشور قزاقستان در استان به علت اهمیت والای و با توجه به ذیل وقت در جلسه فوق العاده‌ی دیگری مطرح خواهد شد.

کد خبر 5122270

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد بخشنده اتاق بازرگانی قزوین ویروس کرونا شیراز آمار کرونا کرمانشاه گرگان بوشهر آلودگی هوا شهرستان کرج شیوع کرونا دهه فجر شهرکرد لیگ برتر فوتبال ایران اراک قزوین بانک های خصوصی پیشنهاد ما بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست

تین نیوز

معاون فنی و زیربنایی راه آهن با اشاره به ارتباط ریلی بین ایران و افغانستان گفت: پیش بینی ما این است که بهسازی این خط به طور کامل انجام نشده زیرا باید ماشین آلات مکانیزه برای اصلاح نواقص این خط اعزام شود و بررسی ها نشان می دهد هیچ ماشین آلات ریلی از کشور خارج نشده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سید مصطفی داودی با بیان اینکه خط آهن سنگان خواف شمتیغ روزنک توسط جمهوری اسلامی ایران و با هزینه ایران، برای کمک به توسعه کشور افغانستان احداث شد، افزود: از این پروژه حدود ۶۰ کیلومتر از شمتیغ تا روزنک در کشور افغانستان است که قرار بود تا هرات ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ این پروژه با سرعت متوسط ۸۰ کیلومتر بر ساعت، توسط روسای جمهور دو کشور افتتاح شد و در سال ۱۴۰۰ با توجه به اتفاقات سیاسی کشور افغانستان، این خط در قسمت های مختلف از قبیل زیرساخت، ساختمان و ارتباطات به شدت آسیب دید و بیشتر دستگاه های ارتباطی این مجموعه نیز تخریب شد یا به سرقت رفت.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: پس از استقرار حکومت جدید در افغانستان، در سال ۱۴۰۱ از ایران تقاضا شد که ارتباط ریلی بین دو کشور برقرار شود و در تقاضا اعلام شد نواقص احصاشده توسط تیم فنی قبلی راه آهن ایران، رفع شده است. در فروردین سال ۱۴۰۲ با توجه به حساسیت موضوع و بنا به دستور مدیرعامل راه آهن قرار شد بالاترین سطح فنی راه آهن ایران، از این محور بازدید کند که به همراه یک تیم فنی از این محور بازدید کردم.

داودی ادامه داد: در بازدید از این محور مشاهده شد که خط قبلی، فقط مقداری بزک شده و در واقع نواقصی رفع نشده است. در واقع به نظر می رسد اعلام رفع نواقص به دلیل عدم اطلاع فنی نیروهای افغانستان است. چون کشور افغانستان خط آهن زیادی ندارد، نیروی فنی نیز ندارد و افرادی که در راه آهن افغانستان کار می کنند اخیرا توسط راه آهن ایران آموزش دیده اند. در بازدید از این محور که همراه با مدیرعامل راه آهن افغانستان انجام شد نکات مهم و نواقص به وی اطلاع رسانی شد.

وی ادامه داد: این خط توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ایران احداث شده و آنها هم برای وضعیت فعلی خط پیشنهاد سرعت سیر ۳۰ کیلومتر بر ساعت (صرفا برای قطار عملیات از جمله حمل ریل و تراورس جهت آماده سازی خط) را داده بودند در حالی که در خطوط باری ما، در خط با کیفیت کمتر از ۶۰ کیلومتر بر ساعت امکان سیر تجاری وجود ندارد زیرا آسیب زیادی به لکوموتیو وارد می شود.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: بازدید تیم فنی راه آهن از این خط آهن، تاییدکننده این موضوع بود که سرعت سیر در این محور حداکثر ۳۰ کیلومتر بر ساعت و برای قطار عملیات است. بحث ارتباطات نیز بررسی شد و متاسفانه دستگاه های ارتباطاتی مخصوص راه آهن وجود نداشت. در جلسات مدیرعامل راه آهن ایران با افغانستان، راه آهن ایران از منظر مساعدت، برای رفع نواقص اعلام آمادگی کرد که مورد استقبال طرف افغان قرار گرفت.

داودی ادامه داد: بعدها در جلسه ای که در دفتر وزیر و با حضور آقای کاظمی قمی برگزار شد، آقای کاظمی قمی برای انجام امور احداث و بهره برداری در افغانستان، شرکتی را معرفی کرد که به دلیل اینکه آن شرکت فاقد سابقه، تجربه و امکانات و ادوات ریلی بود، با مخالفت ما مواجه شد. زیرا کشور ما خط آهن برای طرف افغانستانی احداث کرده و اگر در حوزه بهره برداری نتوانیم خدمات خوب و صادقانه ای ارائه دهیم ذهنیت منفی در طرف افغان ایجاد شده و زحمات در حیطه ساخت نیز هدر می رود.

وی تصریح کرد: هر چند شرکت راه آهن مسئولیتی در این حیطه ندارد ولی چون شرکتی فاقد تجربه و امکانات و به نام کشور ایران، به این عرصه ورود کرده مخالفت خود را اعلام کردیم زیرا اگر سانحه ای در این خطوط اتفاق بیفتد به نام ایران تمام می شود. اخیراً شنیده ایم نواقص این خط رفع شده، اما تاکنون هیچ درخواست رسمی از راه آهن افغانستان برای بازدید از این خط، به راه آهن ایران داده نشده و اعلام نظر رسمی راه آهن ایران از این محور ریلی، منوط به بازدید از نقطه به نقطه این خط است.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: پیش بینی ما این است که بهسازی این خط به طور کامل انجام نشده زیرا باید ماشین آلات مکانیزه برای اصلاح نواقص این خط اعزام شود و از آنجا که کشور افغانستان با هیچ کشوری اتصال ریلی ندارد، این ماشین آلات الزاما باید از خطوط ریلی ایران وارد افغانستان شود که بررسی ها نشان می دهد هیچ ماشین آلات ریلی از کشور خارج نشده است.

داودی افزود: گمان می رود بهسازی انجام شده در این محور، سطحی بوده زیرا در آن محور از ریل های UIC60 با تراورس بتنی استفاده شده و قابلیت بهسازی دستی در خطوط ریلی سنگین وجود ندارد. وقتی در حوزه ریلی کاری انجام می شود باید درست و اصولی باشد و آن خط آهن 100 درصد قابلیت بهره برداری داشته باشد. نمی شود چندین هزار میلیارد برای احداث آن محور هزینه شود و با یک اشتباه کوچک توسط مجموعه ای خارج از وزارت راه و شهرسازی، حیثیت ریلی کشور از بین برود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند