Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشی از تجهیزات حفاری (TBM) با استفاده از ظرفیت های فنی و مهندسی و تلاش کارگران شرکت هپکو علیرغم مشکلات و موانع تولید در این شرکت ساخته و در کشور قطر نصب و راه اندازی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ بخشی از تجهیزات حفاری (TBM) که طی ماه های اخیر با استفاده از توان و ظرفیت های فنی و مهندسی در شرکت هپکو تولید شده است در کشور قطر نصب و با موفقیت عملیات حفاری را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی این دستگاه توسط شرکت دانش بنیان تونل ساز ماشین صورت گرفته است که با توجه به حساسیت و کیفیت مورد نیاز همچنین زمان کم پروژه، ساخت و مونتاژ تجهیز فوق به شرکت هپکو سپرده شد.

دستگاه «تی بی ام» نوعی ماشن غول پیکر به شمار می رود که برای عملیات حفر تونل های مختلف از آن استفاده می کنند، حفر تونل هایی که قطری بیش از یک متر دارند توسط ماشن های حفای تونل (TBM) صورت می گیرد.

انجام این پروژه که فرآیند ساخت و مونتاژ آن نیازمند دقت و حساسیت خاصی است و همچنین نگاهی به سابقه‌ هپکو در اجرا و مشارکت در ساخت و انجام پروژه های بزرگ کشور در زمینه نفت، گاز و انرژی همچون ساخت بخشی از سازه‌های فلزی فاز ۱۹ پارس جنوبی، ساخت تجهیزات توربین و ژنراتورهای نیروگاهی و تجهیزات موردنیاز حوزه‌ نفت و گاز نشان‌دهنده‌ آن است که دانش فنی و ظرفیت‌های لازم جهت ورود این شرکت به عرصه ساخت تجهیزات مشترک صنعتی وجود دارد.

توانمندی‌های فنی و مهندسی هپکو به حدی است که روزی نام این شرکت به‌عنوان شریک تجاری در کنار غول‌های بزرگ صنعتی در دنیا دیده می‌شد و برندهای مطرح این حوزه در دنیا پتانسیل‌های هپکو را در سطوح برتر و مدرن جهانی ارزیابی می‌کردند.​

تجهیزات و دستگاه‌های عظیم خط تولید هپکو، سالن‌های وسیع و پرسنل فنی این شرکت بخشی از دارایی ارزشمند این مجموعه هستند که عامل اصلی کسب موفقیت در پروژه‌های بزرگ ملی و بین‌المللی و در یافت گواهینامه‌های استاندارد و کیفیت در سطح جهانی بوده اند.

هپکو در سال های گذشته نقش ارزنده ای در تولید و نصب انواع تجهیزات منحصر به فرد در کشور و حتی حوزه های بین المللی داشته است که انجام پروژه مرکز تحقیقات هسته ای اروپا «سِرن» بزرگ‌ترین آزمایشگاه فیزیک ذره‌ای جهان، و دریافت لوح طلایی به دلیل انجام به موقع و با کیفیت این پروژه در بین ۳۶ کشور گواهی بر این موضوع است.

هر چند شرکت هپکو در سال های اخیر بعد از خصوصی سازی های غیر اصولی دچار مشکلاتی شد اما ساخت موفقیت آمیز این تجهیزات به دست کارگران توانمند این شرکت علیرغم مشکلات ثابت کرد که در صورت رفع موانع پیش روی تولید، هپکو همچنان می تواند با استفاده ار توان و دانش بومی علاوه بر تأمین نیاز صنایع داخلی در بخش صادرات نیز نقش آفرینی کند.

در ادامه تصاویری از مراحل ساخت و نصب تجهیزات حفاری (TBM) در شرکت هپکو اراک را مشاهده خواهید کرد:

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تجهیزات حفاری شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد