Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در جمع قضات محاکم تجدیدنظر،گفت: پاسخگویی به مردم و صدور آرای متقن سبب ثبات حقوقی جامعه می‌شود.

خبرگزاری میزان - توسلی‌زاده رئیس دادگستری کرمانشاه در جمع قضات محاکم تجدیدنظر استان با بیان اینکه پاسخگویی به مردم و صدور رأی متقن و مستند به جامعه آرامش حقوقی می‌دهد تاکید کرد: رأی خوب آرامش فردی و اجتماعی به دنبال دارد و مالکیت اشخاص و به تبع آن توسعه اجتماعی به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: از اصول اخلاق حرفه‌ای برقراری ارتباط خوب با مراجعین است به نحوی که پذیرش آرا صادره از سوی آن‌ها به راحتی صورت گیرد و به نوعی به اقناع بیانجامد.

عالی‌ترین مقام قضایی استان افزود: ما نیاز داریم با مردم ارتباط خوبی برقرار کنیم چرا که می‌توانیم انتظارات آن‌ها را متعادل و منطقی کنیم.

توسلی زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انسجام درونی در دادگستری استان کرمانشاه، این مهم را از عوامل پیشرفت بر شمرد و تاکید کرد این همگرایی سبب شد در جریان سفر ریاست قوه قضائیه به استان نتایجی خوبی حاصل شود. برخی از برنامه‌های استان از جمله در حوزه سازش بازتاب کشوری پیدا کند. در این باره و در ستاد مصلحین استان که خارج از شورا‌های حل اختلاف عمل می‌کند، بیش از ۱۶ هزار پرونده به سازش ختم شود.

این مقام قضایی خاطرنشان ساخت البته کمتر مجازات کردن از اصولی است که باید به آن پایبند باشیم و مجازات را برای جرائم سنگین و ضروری پیش بینی کنیم.

رئیس کل دادگستری استان با تاکید بر توسعه سازش بیش از پیش یادآور شد سعی شود با نگاه خاص به این موضوع حتی در پرونده‌هایی که منجر به برائت می‌شود، عمل شود. به گونه‌ای که قبل از صدور رای برائت از شیوه سازشی بهره گیرید تا از شکل گیری پرونده‌های بعدی جلوگیری شود.

در ادامه این نشست برخی قضات محاکم تجدید نظر به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و به برخی نقاط حقوقی و تصمیم گیری و اجماع نظر در این خصوص پرداختند.

انتهای پیام/

برچسب ها: رئیس دادگستری کرمانشاه قضات محاکم تجدیدنظر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس دادگستری کرمانشاه قضات محاکم تجدیدنظر قضات محاکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند
  • دادگاه های صلح در محاکم اردبیل ایجاد می شود
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • توصیه رئیس قوه قضائیه به قضات در هرمزگان
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند