Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

"ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت آلمان امروز (پنجشنبه) در سخنانی در برلین اعلام کرد که از زمان شروع واکسیناسیون در کشورش در 26 دسامبر سال 2020 تا به حال 840 هزار نفر در این کشور واکسینه شده اند و به این ترتیب حدود یک درصد مردم این کشور علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند.

به گزارش تسنیم وی از آغاز راه خروج از بحران کرونا سخن گفته و در عین حال گفت که ما در بدترین مرحله بحران کرونا قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد ابتلاها و مرگ و میرها بسیار غم انگیز است. از هر دو مورد مرگ کرونایی یک مورد بالای 80 سال سن دارد.

تا به حال این مسئله نامشخص است که آیا کسانی که واکسن کرونا را دریافت کرده اند می توانند ناقل کرونا باشند و اگر این طور است در چه اندازه ای توان انتقال این بیماری را دارند.

شرایط کرونایی درآلمان بسیار حاد شده است و انستیتو رابرت کخ آلمان صبح پنج شنبه از ثبت رکورد جدیدی در آمار مرگ های کرونایی روزانه خبر داده و اعلام کرد که در 24 ساعت گذشته 25هزار و 164 نفر به کرونا مبتلا شده و 1244 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند که از زمان وقوع بحران کرونا بی سابقه بوده است.

شاخص ابتلای جدید به ویروس کرونا به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت در عرض یک هفته نیز در آلمان به 151.2 رسیده است. هدف تعیین‌شده دولت این است که این شاخص به 50 برسد.

با توجه به شمار بالای مبتلایان و مرگ های کرونایی در آلمان بسیاری از مقامات آلمانی تمدید قرنطینه سراسری را لازم دانسته اند.

"آنگلا مرکل" با توجه به شمار بالای مبتلایان و مرگ های کرونایی تشکیل شدن زودتر از موعد نشست با نخست وزیران ایالات آلمان که برای 25 ژنویه مقرر شده را خواستار شده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان با توجه به شرایط حاد کرونایی تمدید قرنطینه سراسری را خواستار شد.

"لوتار ویلر"، رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان تشدید محدودیت ها برای مهار کرونا را یک گزینه دانسته و این انتقاد را وارد کرد که اقداماتی که دولت حالا انجام می دهد قرنطینه کاملی نیست و استثنائاتی وجود دارد.

رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان همچنین با نگاهی به شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی از شهروندان خواست از سفرهای غیر ضروری اجتناب کنند. وی تاکید کرد که همه آلودگی ها به ویروس های جهش یافته تا به حال از طریق مسافران به کشور انتقال داده شده است.

وی چگونگی گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی در کشورش را قابل پیش بینی ندانسته و از احتمال بدتر شدن شرایط خبر داد.

ویلر از کشف حدود 16 مورد آلودگی به ویروس جهش یافته انگلیسی و 4 مورد آلودگی به ویروس جهش یافته آفریقایی خبر داد.

بازده اقتصادی آلمان هم در سال کرونایی 2020 شدیدا کاهش پیدا کرده و تولید ناخالص ملی نسبت به سال قبل از آن حدود 5 درصد کاهش داشته است. این خبر را اداره آمار فدرال آلمان اعلام کرده است.

در بحران اقتصادی و مالی جهانی در سال 2009 تولید ناخالص ملی آلمان حدود 5.7 درصد کاهش پیدا کرده بود.

بر اساس اطلاعات اداره آمار فدرال آلمان دولت در سال 2020 درآمدش نسبت به هزینه ها بسیار کم تر بوده است.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در آلمان 1996321 نفر به کرونا مبتلا شده و 45078 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بحران کرونا وزیر بهداشت آلمان مبتلایان کرونا صراط ویروس جهش یافته بحران کرونا تا به حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • هشدار وزیر خارجه آلمان درباره حمله اسرائیل / یک میلیون فلسطینی نمی‌توانند در هوا ناپدید شوند
  • هشدار آلمان درباره آوارگی یک میلیون نفر در رفح
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد