Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،سهراب مختاری شامگاه پنجشنبه در بیست و هشتمین اجلاس شورای اسلامی فارس به بازیابی اشتغال های متاثر از کرونا در سطح این استان طی ۱۱ ماه گذشته که از شیوع این ویروس می گذرد اشاره کرد و افزود: باوجود اینکه تعداد کارگاه‌های استان نسبت به سال ٩٨، ٨٣٨ واحد کاهش داشته اما تعداد کارگران یک درصد اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: اگر خواهان حفظ و ایجاد اشتغال در جامعه هستیم باید انحصار را رفع کنیم که بخشی از این. کار می‌تواند در صدور مجوز فعالیتهای اقتصادی نیز باشد.

وی اضافه کرد: در حوزه رفع انحصار در حوزه اقتصادی در سالیان گذشته تلاش های زیادی در سطح این استان انجام و موانع بسیاری برداشته شده اما هنوز هم در این خصوص تلاش بیشتری نیاز است.

مختاری اظهار داشت: بهترین جایگاه تولید ثروت در حوزه تعاونی‌ها است که موجب افزایش بهره‌وری نیز خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال ۹۰ نرخ بیکاری استان فارس ۱۸ و نیم درصد بوده در حالی که میانگین کشور در همین سال ۱۲ و ۳ دهم درصد و این استان رتبه ۲۹ کشور را داشته است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس،مشکل کنونی جامعه را خصوصا در حوزه بیکاری بیش از اینکه اقتصادی باشد مشکل فرهنگی دانست و بیان کرد: اگر مشکلات فرهنگ کار در جامعه ما حل نشود گره‌های اقتصادی نیز باقی خواهد ماند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه اظهار کرد: در بحث فضای کسب و کار این استان در سال ۹۱ رتبه ۲۸ کشور را دارا بوده که در سال ۹۶ به جایگاه سوم و در سال ۹۸ نهم کشور را به دست آورده است که این روند نشان دهنده بهبود وضعیت در این استان به نسبت سایر نقاط کشور است.

وی ادامه داد: ایجاد اشتغال وظیفه یک نهاد نیست بلکه وظیفه‌ای همگانی است که همه مردم و حاکمیت باید در این خصوص مشارکت جدی داشته باشند.

مختاری با تاکید بر این مطلب که همه تصمیم‌های شوراهای اسلامی شهری و روستایی سراسر این استان باید پیوست اشتغال داشته باشد،گفت: بیش از ۹۰ درصد کارگاه‌های این استان کمتر از ۵۰ نفر کارگر و بیش از ۸۰ درصد کارگاه‌ها نیز کمتر از پنج نفر کارگر دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه ۹۰۰ تشکل کارگری در سطح استان فارس وجود دارد افزود: ۱۳۹ شورای اسلامی کار در فارس وجود دارد که تمام این شوراها در سازمان بین‌المللی کار به ثبت رسیده‌ است.

مختاری گفت: ۲۶ دفتر مشاوره کارآفرینی در فارس وجود دارد و در حوزه تسهیلات پرداخت شده به متقاضیان اشتغال روستایی و عشایری نیز مقام سوم کشور به این استان اختصاص دارد که نشان‌دهنده تلاش دولت در این عرصه است.

وی تاکید کرد: ۵۹۹ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در سال جاری در این استان پرداخت شده است.

مختاری در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: از سال ۹۳ تا ۹۸ دو هزار و ۳۰۵ تعاونی در سطح این استان ایجاد شده است که در این حوزه، فارس مقام نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه ۵۶۵ تعاونی روستایی در استان وجود دارد که در این زمینه استان رتبه نخست کشور را به دست آورده است،گفت: در حوزه تشکیل تعاونی بانوان تا سال ۹۸ استان فارس مقام سوم کشور را به خود اختصاص داده و سه میلیارد و دویست میلیون تومان تسهیلات در این زمینه پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه در اغلب شهرستان های این استان مجموعه رفاهی ورزشی ایجاد شده است، افزود: در حال حاضر بسیاری از مجموعه های ورزشی در سطح استان آماده بهره برداری است که شوراهای شهرهای مختلف فارس باید در این زمینه همکاری بیشتری داشته باشند.

زنان سرپرست خانوار چشم انتظار قوانین حمایتی ویژه

وی در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: باید بصورت خاص برای کمک به زنان سرپرست خانوار امکان ویژه‌ حمایتی درنظر گرفت که این مهم نیازمند تصویب قوانین جدید است.

مختاری ادامه داد: در بحث بیمه کارگران باید از یک مدل اقتصادی کارآمد استفاده شود و ضروری است که در این راستا نظام عالی رفاه اجتماعی پیاده سازی شود که در آن کار کردن به معنای واقعی توصیه شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس از لزوم توانمندسازی روستائیان نیز سخن گفت و افزود: بازآفرینی کار روستایی و توانمندسازی اهالی روستاها امری است که باید با هدایت شوراهای اسلامی محقق شود.

وی ادامه داد: شغل به اندازه کافی در سطح شهرها و روستاهای استان فارس وجود دارد اما باید در نوع نگاه‌ها تحول ایجاد کرد.

مختاری با بیان اینکه در خصوص به کارگیری نیروی بومی و غیر بومی قانون خاصی وجود ندارد بیان کرد: باید تلاش کرد تولید ثروت در عمل محقق و عملیاتی شود.

پرداخت ۴۷۸ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی در فارس

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس به تسهیلات حمایتی دولت برای مشاغل آسیب دیده از کرونا نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون ۴۲ هزار و ۱۳۲ پرونده مشاغل آسیب دیده از کرونا این استان با اعتبار ۷۰۹ میلیارد تومان به بانک ها ارجاع شده که ۴۷۸ میلیارد تومان از این تسهیلات کم بهره حمایتی دولت به متقاضیان پرداخت شده است.

مختاری ادامه داد: فارس در بخش ثبت نام متقاضیان و مشاغل آسیب دیده از کرونا در سطح کشور رتبه سوم و در حوزه پرداخت مقام چهارم را دارد.

وی تاکید کرد: ضروری است که بانک های عامل استان فارس همتی مضاعف برای پرداخت ۳۱۹ میلیارد تومان تسهیلات باقی مانده درخواستی کسب و کارها و متقاضیان آسیب دیده از کرونا را به این فعالین عرصه اقتصاد و تولید به کار گیرند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: مطابق دستورالعمل ستاد ملی کرونا در حال حاضر فرصت بهرمندی فعالان حوزه گردشگری ،ورزش و جوانان و فرهنگ و رسانه از تسهیلات کرونا وجود دارد که این فعالان می توانند با ثبت نام از تسهیلات ۱۶ تا ۹۶۰ میلیون تومانی بهره مند شوند.

برچسب‌ها جامعه اسلامی کارگران وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نرخ اشتغال فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه اسلامی کارگران وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نرخ اشتغال جامعه اسلامی کارگران وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نرخ اشتغال فارس اخبار کنکور مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی آسیب دیده از کرونا فارس وجود میلیارد تومان تومان تسهیلات پرداخت شده استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۷۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسئله نخست کشور، موضوع اقتصاد است و همه نیز به آن اذعان دارند، اما آرایش امروز مدیریت کشور چقدر با این وضع اقتصادی، متناسب بوده است؟ اگر امروز به عملیات وعده صادق افتخار می‌کنیم که عزتی برای ما در دنیا خلق کرده است، ناشی از آرایش مدیریتی متناسب با آن عملیات در کشور بوده است، بنابراین اکنون کشور ما نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است.

وی با اشاره به اقدامات آذربایجان شرقی با هدف تدوین برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال و همکاری با بخش خصوصی در این برنامه، گفت: نظام اداری کشور در یک استان متمرکز شده است، اگر نتوانیم اختیارات متناسب به استان‌ها واگذار کنیم، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد. برخی از مدیران کل ما، در برخی امورات تبدیل به نامه رسان شده‌اند، امیدواریم قانون خوبی در موضوع تفویض اختیارات استانی تحت آرایش مدیریتی کشور تدوین شود.

وی اظهار کرد: نمی‌توان همه استان‌ها را به یک چشم چشم دید، اگر به دنبال توسعه اقتصادی هستیم، برنامه ریزی برای استانی که هیچ ورودی و خروجی ندارد با استانی که مرز دارد، نباید یکسان باشد. مثلاً ۷۰ درصد خرمای کشور در آذربایجان شرقی بسته بندی و صادر می‌شود، یعنی بسیاری از استان‌های جنوبی در فصل برداشت خرما به دنبال مدیران استان ما هستند تا خرمایشان را بخرند. از سویی هشت میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی در استان وجود داشته و نخستین استان معدنی کشور هستیم، اما تا به حال چقدر به این ظرفیت توجه شده است؟

رحمتی ادامه داد: بالغ بر ۳۵۰ هزار تن کنسانتره از استان آذربایجان شرقی صادر می‌شود ۲ کارخانه ۲۰۰ هزار تنی تولید کاتد در استان داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شوند. در حالی که کل تولید کاتد کشور ۲۹۰ هزار تن با حدود ۲ میلیارد دلار ارزآوری است. بر این اساس آذربایجان شرقی به تنهایی می‌تواند ۲ میلیارد دلار دیگر ارزآوری داشته باشد اما آیا به همین نسبت به این استان ارزش قائل هستیم؟

وی تاکید کرد: باید اطلس سرمایه گذاری و توسعه کشور یک بار دیگر بازنگری شود، آذربایجان شرقی می‌تواند در موضوع ارزآوری و صادرات کشور غوغا کند هرچند که اکنون نیز غوغا کرده است.

وی افزود: این استان، ظرفیت‌های متعددی دارد اما عدم آرایش مدیریتی مناسب و عدم نگاه و توجه به آن باعث شده تا سرعت پیشرفت‌های استان کاهش یابد، ما باشیم یا نباشیم، بخش خصوصی کار خودش را می‌کند ما فقط باید کارشان را سرعت بخشیم.

وی با اشاره به وضعیت اعطای تسهیلات بانک‌های استان، گفت: کل منابع بانکی استان‌ها ۲۱۵ همت در سال ۱۴۰۲ بوده که ۱۶۳ همت برای بانک‌های دولتی و ۵۱ همت برای بانک‌های خصوصی است، نسبت مصارف به منابع در بانک‌های کل استان ۷۹ درصد و در بانک‌های خصوصی استان فقط ۹ درصد بوده که نشان می‌دهد ۹۱ درصد از منابع استان توسط بانک‌های خصوصی آذربایجان شرقی در خارج از استان مصرف می‌شود، با صراحت می‌گویم که جلسه بعدی، نام این بانک‌های خصوصی استان را به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت کامیون و کشنده‌های متوقف شده واحدهای خصوصی استان در پشت مرز، گفت: بهینه سازی مصرف سوخت جز با تغییر و نوسازی امکان پذیر نیست، واحدهای خصوصی نسبت به واردات کشنده‌های مناسبی اقدام کرده‌اند ولی مشکل تخصیص ارز دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای حل این مشکل، مجوزی داده شود تا این دستگاه‌ها پشت مرز نمانند و با گواهی موقت، اجازه ورود به مناطق ویژه ما صادر شود.

کد خبر 6095212

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • ۱۷۱ معتاد بهبود یافته شاغل شدند
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی