Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ محمد مقدسی فرمانده یگان پلیس کوهستان پلیس پیشگیری پایتخت در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری پلیس کوهستان اظهار کرد: مجموعه ناجا از تعداد زیادی پلیس‌های تخصصی متشکل شده است. پلیس کوهستان یکی از یگان‌های تابع پلیس پیشگیری پایتخت است که این پلیس فقط مختص فرماندهی انتظامی تهران بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان پلیس کوهستان پلیس پیشگیری پایتخت افزود: اگر ستاد کل نیروهای مسلح تشخیص دهد که شهرها و استان‌های دیگر هم می‌توانند چنین پلیسی داشته باشد، قطعاً نیروی انتظامی این پلیس را در شهرهای دیگر راه‌اندازی می‌کند.

مقدسی با اشاره به محل استقرار یگان کوهستان در پایتخت تأکید کرد: مأموران یگان کوهستان در پایتخت در ۸ پاسگاه از شرق تا غرب یعنی نوار شمالی تهران مستقر هستند و از مجموعه‌های دارآباد، پارک جمشیدیه، دربند، توچال، درکه، پارک پرواز، میدان بهروز، سعادت‌آباد، پارک جنگلی کوهسار و همچنین پارک آبشار محافظت می‌کنند.

وی اظهار کرد: هدف اصلی یگان کوهستان آن است که محورهای کوهستانی را برای حضور مردم امن کنیم که مبادا محورهای کوهستانی، محلی برای جرم و جنایت شود.

به گفته مقدسی، اگر جرم و جنایتی در هر ۸ نقطه‌ای که به آن اشاره شد، دیده شود به فراخور هر پاسگاه یا کلانتری، مأموران یگان کوهستان اطلاع‌رسانی و با مجرمان برخورد می‌کنند.

اگر جرم و جنایتی در هر ۸ نقطه‌ای که به آن اشاره شد، دیده شود به فراخور هر پاسگاه یا کلانتری، مأموران یگان کوهستان اطلاع‌رسانی و با مجرمان برخورد می‌کنند

فرمانده یگان پلیس کوهستان پلیس پیشگیری پایتخت گفت: هدف ما این است که سطح کیفی امنیت بالا برود که وقتی مردم به بوستان‌ها و ارتفاعات مراجعه می‌کنند، احساس آرامش داشته باشند. عوامل پلیس کوهستان در یک سال اخیر امنیت نسبی که لازمه حضور مردم در تفرجگاه‌ها است، در این ۸ نقطه تأمین کردند.

وی افزود: هم در موضوع امنیت اخلاقی و هم مسائلی که مربوط به امنیت جانی مردم است، تفرجگاه‌ها و ارتفاعات تهران امن‌تر شده است.

مقدسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا یگان کوهستان از تجهیزات خاصی استفاده می‌کند؟ گفت: پلیس کوهستان معمولاً با لباس‌هایی که مناسب کوه‌پیمایی باشد، در محل حضور دارد. در فصول بهار و تابستان، بیشتر در دشت‌ها فعالیت می‌کنیم و به تفرجگاه‌ها رفته ولی در زمستان بیشتر به ارتفاعات می‌رویم. تجهیزات و لباس پلیس باید به گونه‌ای باشد که پلیس بتواند در ابتدا از خودش نگهداری کند که مأمنی برای حفظ سلامت شهروندان هم باشد.

فرمانده یگان پلیس کوهستان پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: از نظر تجهیزات خودرویی هم ماشین‌های «pickup» در اختیار یگان کوهستان است و موتورسیکلت‌هایی که سایر پلیس‌ها هم از آن استفاده می‌کنند را در اختیار داریم البته قرار شده که تجهیزات ما تکمیل شود و ما منتظر محقق شدن این وعده هستیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پلیس کوهستان در زمان برف و کولاک، کوه را نمی‌بندد؟ گفت: به طور کلی نمی‌توان یک ارتفاع را بست، چرا که پارک‌ها تنها یک ورودی ندارند و حتی اگر ورودی‌های اصلی پارک‌ها را ببندیم، مردم از جاهای دیگر به درون پارک‌ها ورود می‌کنند.

مقدسی گفت: من به عنوان متولی پلیس کوهستان با شهرداری و خود مجموعه‌ها مکاتبه می‌کنم و می‌خواهم فراخور تعداد ظرفیت، پذیرش داشته باشند اما گاهی سلیقه‌ای رفتار می‌شود و حتی باعث به وجود آمدن خسارات جانی و مالی هم شده است.

به عنوان متولی پلیس کوهستان با شهرداری و خود مجموعه‌ها مکاتبه می‌کنم و می‌خواهم فراخور تعداد ظرفیت، پذیرش داشته باشند اما گاهی سلیقه‌ای رفتار می‌شود

فرمانده یگان پلیس کوهستان پلیس پیشگیری پایتخت تأکید کرد: به عنوان مثال در حادثه اخیر توچال و دارآباد در مجموعه توچال، جمعیت بیش از حد انتظار بود. این جمعیت با کوه‌پیماها تلاقی پیدا کرده بود و جمعیت دیگری هم از مجموعه دربند، درکه و جمشیدیه اضافه شدند؛ به دلیل باد شدید، ساعاتی فعالیت تله‌کابین متوقف شد و جمعیت فراوانی درگیر کولاک شدند.

وی از همکاران شهرداری و مجموعه‌های تفریحی خواست که تصمیماتی بگیرند که پلیس کوهستان بتواند به عنوان نیروی پلیس، ورود و جمعیت را کنترل کند البته بستن یا باز بودن یک مجموعه باید از طرف شهرداری اعلام شود که متأسفانه شهرداری‌ها در این مسئله یا نیستند یا کمرنگ هستند.

وی گفت: ذکر این نکته ضروری است که با توجه به محدودیت‌های اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، مردم نمی‌توانند در آخر هفته به سمت جاده‌های شمالی بروند و به جای سفرهای برون‌شهری، به سمت ارتفاعات و تفرجگاه‌ها خواهند رفت که حفاظت از جان مردم در مواقع حساس به عهده تمامی نهادها است و نباید فقط از پلیس انتظار داشت.

مقدسی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا یگان کوهستان، شهید یا جانباز هم در طول فعالیتش داشته یا خیر؟ گفت: برخی از همکاران ما هنگامی که مشغول تحقیق و تفحص برای کشف مفقودین بودند، آسیب‌های جدی دیدند و برایشان پرونده‌های جانبازی ایجاد شده است اما تا امروز فردی از یگان کوهستان به درجه رفیع شهادت نائل نشده است.

کد خبر 5122493 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس پیشگیری پایتخت ستاد ملی مقابله با کرونا پارک جنگلی ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پلیس کوهستان محمد مقدسی شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر آلودگی هوا شهرداری محسن حاجی میرزایی شهر تهران تذکر به شهردار تهران میراث فرهنگی تهران قوه قضاییه موتورسیکلت برقی پلیس راهور فرمانده یگان پلیس کوهستان پلیس پیشگیری پایتخت یگان کوهستان تفرجگاه ها مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۸۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!

حصار کشی در بوستان لاله تهران طی روز‌های اخیر با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان روبه رو بوده و به نظر می‌رسد پروژه مد نظر شهرداری به دلیل واکنش‌ها فعلا تعلیق شده است.

به گزارش مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نما‌ها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روز‌های اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا بوده و آنجا حصار‌هایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست

همچنین تلاش خبرنگار با مدیران سازمان بوستان‌ها به نتیجه نرسید و مسؤولان این حوزه حاضر به پاسخگویی نشدند.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند
  • خیابان‌های بوکان به پارکبانان سپرده می‌شوند
  • افتتاح هتل پارک سیفیه ملایر در دهه فجر
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • هشدارمدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات پایتخت
  • توضیحات زاکانی به خبرنگار قدس‌آنلاین درباره همکاری شهرداری با طرح نور / هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست