Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرعامل سازمان بهسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) گفت: چند مدیریتی در سطح استان قم، پیشرفت پروژه‌های ساماندهی چهل اختران و امام‌زاده مبرقع را به تأخیر انداخت. - اخبار استانها -

علیرضا خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی پروژه چهل اختران و امام‌زاده موسی مبرقع(ع) اظهار داشت: مشکل اصلی در زمان‌بر بودن پروژه، چند مدیریتی بودن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بهسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) افزود: چند مدیریتی در استان قم در میان اوقاف، شهرداری، استانداری و راه و شهرسازی، پیشرفت پروژه‌های ساماندهی چهل اختران و امام‌زاده مبرقع(ع) را به تأخیر انداخته است.

وی با بیان اینکه حدود 4.3 دهم هکتار محدوده توسعه فضاهای زیارتی و پشتیبان زیارت برای مجموعه چهل اختران و امام‌زاده موسی مبرقع(ع) پیش‌بینی‌شده بود که با توجه به تأخیر زمان تملک و تعدد دستگاه‌های متولی متأسفانه در زمان مقرر این تملک‌ها تکمیل نشد، گفت: تقریباً هیچ‌یک از اجزای طرح قابلیت اجرایی شدن پیدا نکرد، البته در سنوات گذشته تمرکز روی فضای مقابل امام‌زاده و امکان احداث شبستان و پارکینگ انجام و طرح تهیه‌شده و برنامه‌ریزی لازم برای این کار شکل‌گرفته است.

خاکی تصریح کرد: جلسات متعددی به واسطه چند مدیریتی بودن طرح برگزار شد و با توجه به دستور شهردار قم، این سازمان به مدت 4 ماه متولی هماهنگی و ساماندهی پروژه شده و در آخرین جلسه در حضور معاون عمرانی استاندار و با حضور اهالی محل و اعضای هیئت‌امنا قرار شد دو موضوع را پیگیری کنیم.

مدیرعامل سازمان بهسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) خاطرنشان کرد: امکان بازنگری و چابک سازی طرح با توجه به تغییراتی که در ادامه مسیر سجادیه در برنامه‌های جامع حمل‌ونقل اتفاق افتاد یکی از این موضوعات است.

وی در مورد بهره‌برداری از طرح نیز توضیح داد: طرح زیرساخت‌های زیادی را برای مجموعه پیش‌بینی کرده است که شامل شبستان‌ها و پارکینگ‌های طبقانی و خدمات زائر است.

ذوالنور: ساماندهی پروژه چهل اختران در اولویت کاری نمایندگان استان قم در مجلس استتملک زمین در طرح توسعه چهل اختران قم بر عهده اوقاف نیستروند اجرای طرح توسعه آستان چهل اختران قم کند است

خاکی با تأکید بر اینکه ازآنجایی‌که برنامه‌ریزی دستگاه‌های متعدد مانند اوقاف، شهرداری، استانداری و راه و شهرسازی در این پروژه دخیل بوده‌اند این دو موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی یادآور شد: کاهش محدوده طرح با توجه به تغییرات به‌نحوی‌که قدرت عملیاتی را بالا ببرد و همچنین فازبندی اجرایی از جمله موضوعات مورد پیگیری در اجرای طرح است.

مدیرعامل سازمان بهسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) تصریح کرد: در جلسه‌ با حضور اهالی و نمایندگان محل قرار شد فاز ساماندهی را جدای از تأمین منابع و تکمیل تملکات در دستور کار قرار دهیم

مدیرعامل سازمان بهسازی اطراف حرم حضرت معصومه (س) گفت: در حال حاضر طرح تهیه‌شده و تکمیل تملکات و بازنگری طرح در دستور کار قرار گرفته و محدوده در حال شناسایی است و براساس وضع موجود که متأسفانه در گذشته به‌صورت پراکنده تملک شده باید برنامه بهسازی برای سال 1400 را در دستور کار قرار دهیم.

وی اظهار داشت: باید بتوانیم با اجرای طرح و بازنگری و ساماندهی از این وضعیتی که شهروندان از آن گله‌مند هستند خارج شویم و برنامه‌های عمرانی که متناسب آن در افق سال‌های مختلف پیش‌بینی می‌شود را تکمیل کنیم.

انتهای پیام/457/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستور کار قرار چند مدیریتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از وضعیت سدهای خوزستان؛ سد دز پر شد

عباس صدریان‌فر با بیان اینکه شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد، اظهار داشت: سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و افزود: ورودی سد دز حدود ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم و اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، تصریح کرد: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم، گفت: از مردم تقاضا داریم در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • ساماندهی و بهسازی بلوار شهید دشتی در دست انجام است
  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • اجرای طرح ساماندهی و بهسازی بلوار شهید دشتی
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد / آخرین خبرها از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین افتتاح می‌شود
  • آخرین خبرها از وضعیت سدهای خوزستان؛ سد دز پر شد