Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بازدید از توانمندی‌های جهاددانشگاهی برای تولید سیستم رانش واگن‌های پروژه قطار ملی در واحد علم و صنعت گفت: افتتاح و رونمایی از یک رام قطار ملی در بهمن‌ماه با ۸۰ درصد ساخت داخل در گام اول یک تحول بنیادین در خودکفایی ملی در عرصه‌های مکانیک و الکترومکانیک است. به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری دانشجو، علی آقامحمدی روز پنجشنبه (۲۵ دی‌ماه) به همراه دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در بازدید از توانمندی‌های این نهاد برای تولید سیستم رانش واگن‌های پروژه قطار ملی در واحد علم و صنعت با تاکید بر اینکه در اجرای پروژه‌های صنعتی باید زنجیره‌ای از امور را تعریف کنیم و تشکیل دهیم، اظهار کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند با کشورهای دوست و منطقه پروژه‌های مشترک فناورانه به اجرا درآورد، همانند کاری که در بحث تولید واکسن کووید۱۹ انجام گرفت می‌تواند در پروژه‌های فناورانه نیز تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه امضای قرارداد ساخت ۱۰۵ واگن قطار ملی توسط تولیدکنندگان داخلی گامی مهم برای شروع تولید انبوه واگن در کشور است، افزود: با افزایش تقاضا می‌توان در گام‌های بعدی قرارداد تولید هزار دستگاه واگن را منعقد کرد که در آن صورت خودمان در کشور تبدیل به یک واگن‌ساز می‌شویم، اما شرط آن این است که قدم اول در تولید قطار ملی خوب برداشته شود.

وی با تاکید بر اینکه در اجرای پروژه‌های صنعتی باید زنجیره‌ای از امور را تعریف و تشکیل دهیم که در این زنجیر ذی‌نفعان به یکدیگر متصل شده و جهاددانشگاهی می‌تواند محور این زنجیر قرار گیرد، گفت: نباید کارهای تکراری انجام دهیم و باید به کارهای بر زمین‌مانده ورود کنیم و انتفاع شرکت‌های دانش‌بنیان و دیگر تولیدکنندگان نیز در این زنجیره در نظر گرفته شود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به تولید قطار ملی اشاره کرد و گفت: این زنجیره اشاره‌شده در تولید قطار ملی با حضور حدود ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جهاددانشگاهی و دیگر بخش‌ها با طراحی ایرانی شکل‌گرفته که از این طریق می‌توانیم تمام نیازهای کشور را در داخل تأمین کنیم.

وی بابیان اینکه در کشورمان در موضوع برق و الکترونیک یک عقب‌ماندگی تاریخی داریم که باید به این بخش توجه ویژه‌ای شود، گفت: در هر پروژه احتمال شکست وجود دارد، اما باید یک نقشه راهی برای توسعه فعالیت‌ها تعریف شود و اگر ریل‌گذاری خوبی انجام دهیم مابقی راه طی می‌شود.

دکتر آقامحمدی در پاسخ به مشکلاتی که درزمینه‌ نبود آزمایشگاه‌های مرجع در کشور مطرح می‌شود، گفت: می‌توانیم این آزمایشگاه‌ها را با مشارکت ذی‌نفعان و با محوریت جهاددانشگاهی در کشور تشکیل دهیم.

گسترش همکاری‌های فناورانه با کشورهای دوست و منطقه موضوع مورد تاکید دیگر این عضو اقتصادی مجمع تشخیص نظام بود که دکتر آقا محمدی در این رابطه گفت: جهاددانشگاهی می‌تواند با کشورهای دوست و منطقه پروژه‌های مشترک فناورانه به اجرا درآورد، همانند کاری که در بحث تولید واکسن کووید۱۹ انجام گرفت می‌تواند در پروژه‌های فناورانه نیز تعریف شود.

مدیر گروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین به تعریف تامین فرایند مالی پروژه‌ها نیز تاکید کرد و گفت: به‌جای پول دادن به پروژه‌ها باید یک نظام تامین مالی طراحی شود تا از این لحاظ در فرایند اجرا مشکلی نداشته باشند.

دکتر آقا محمدی بابیان اینکه یکی از وظایف مجمع تشخیص مصلحت نظام نظارت بر اجرای سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری است، افزود: یکی از مهم‌ترین سیاست‌ها، مقاومتی کردن و دانش‌بنیان کردن اقتصاد است که درواقع این بازدید نیز در ارزیابی این نوع تفکر و توسعه آن در همه جای کشور انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، در این بازدید دکتر طیبی روند اجرای پروژه طراحی و تولید سیستم رانش واگن‌های مترو در واحد علم و صنعت جهاددانشگاهی را تشریح کرد و خبر از پیشرفت ۸۵ درصدی این پروژه ملی داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی رانش واگن قطار ملی کشورهای دوست و منطقه مجمع تشخیص پروژه ها قطار ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزرای دفاع ایران و چین بر گسترش روابط نظامی

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در حاشیه بیست و یکمین اجلاس وزرای دفاع سازمان همکاری‌های شانگهای با وزیر دفاع چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی در این دیدار با قدردانی از مواضع و دیدگاه‌های دولت چین در قبال تحولات منطقه به‌ویژه محکومیت حمله صهیونیست‌ها به کنسولگری ایران گفت: تنش‌های اخیر در منطقه و شرایط اسفناک غزه نتیجه اقدامات بی ثبات ساز آمریکا در منطقه و حمایت از رژیم کودک‌کش صهیونیستی است.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر رئیس‌جمهوری به چین و امضای برنامه جامع مشارکت همکاری‌های دوطرف افزود: برای حل مسائل امنیتی منطقه‌ای و بین‌المللی، همکاری و همگرایی بیشتر طرفین ضرورت دارد.

وزیر دفاع چین در این دیدار با اشاره به تحولات منطقه غرب آسیا، حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را محکوم کرد و گفت: این عمل ناقض حقوق بین الملل است و ما از حق مشروع ایران در پاسخ به این اقدام حمایت می‌کنیم.

وزیر دفاع چین با دعوت از وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در کنفرانس امنیتی پکن بر تداوم همکاری‌ها تاکید کرد.

وزیر دفاع چین در این دیدار خواستار آتش‌بس در نوار غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه به آن منطقه شد.

وزیر دفاع چین همچنین بر گسترش روابط دفاعی و نظامی با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • آتش‌سوزی مهیب در پی خروج قطار از ریل در آریزونای آمریکا
  • آتش‌سوزی مهیب در پی خروج قطار از ریل در آریزونای آمریکا+ فیلم
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • تشریفات گمرکی برای ۱۰ واگن باری ارسال شده به مرز شمتیغ انجام نشده است
  • انفجار قطار حامل بنزین در آمریکا + فیلم
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین بر گسترش روابط نظامی
  • برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • ایران به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است