Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو انجمن صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز رفع عقب ماندگی و بازگشت این صنایع به رونق سال های قبل از تحریم ها در کشور را مستلزم ترغیب و تشویق کارآفرینان به سرمایه گذاری همراه با حمایت دولت در به روز رسانی فناوری این صنایع عنوان کرد

جلال حسینی خواه روز  شنبه در گفت و گوی اختصاصی باخبرنگار ایرنا اظهار داشت: با بهره گیری از فناوری نوین در صنعت پوشاک و محصولات چرمی قادر خواهیم بود  در بازار صادرات جهانی از جایگاه ویژه ای برخوردار شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، توسعه صادرات کشور به ویژه در بحث پوشاک و محصولات چرمی را گامی مهم در کاهش تدریجی به اتکا  اقتصاد نفتی ذکر کرد و توجه خاص به این صنعت را  حرکتی راهگشا و رو به جلو در توسعه و پویایی اقتصاد کشور دانست.

حسینی خواه با اشاره به مشکلات عدیده ناشی از تحریم ها در بستر تولید و صادرات پوشاک و محصولات چرمی گفت:  ضروری است در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی‌ زیرساخت های لازم برای رونق صادرات غیر نفتی را مهیا کنیم و در بازار های صادرات منطقه و جهان حضوری پر رنگ داشته باشیم.

صنعت چرم گوسفندی ایران در دنیا همتا ندارد

عضو انجمن صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم استان البرز با اظهار این مطلب که کارشناسان صنعت چرم در سراسر جهان به این باور رسیده اند که چرم گوسفندی ایران از لحاظ لطافت و مرغوبیت  در دنیا همتا ندارد، ادامه داد:  بزرگی و حجیم  بودن دنبه گوسفند ایرانی موجب شده تا  چربی پوست گوسفند جذب دنبه آن شود و به همین جهت چرم گوسفندی ایران نسبت به  چرم سایر مناطق دنیا بسیار مرغوبتر است ، ضمن آنکه درصورت خیس شدن نیز بوی بد نمی دهد.

حسینی خواه با ذکر این موضوع که در گذشته محصولات صنایع چرم ایران در دنیا خریداران فراوانی داشت، افزود: کم توجهی ها در چند دهه گذشته باعث شده بخش عمده بازار پوشاک چرمی  توسط  ترکیه و ایتالیا قبضه شود.
وی با اظهار این نکته که از زمان های دور محصولات صنایع چرم ایران در دنیا خریداران فراوانی داشت، اظهار امیدواری کرد با حمایت دولت و اختصاص تسهیلات کم بهره بستر مناسبی برای تحول در صنعت نساجی ، پوشاک و چرم کشور مهیا شود.

عضو انجمن صنایع همگن نساجی ، پوشاک وچرم البرز تصریح کرد: وقت آن فرا رسیده تا با بهره گیری از توان کارشناسان شرکت های دانش بنیان و استفاده از نظرات اساتید علم اقتصاد در مسیر پویایی این صنعت چرم و پوشاک گام برداریم تا ضمن ارز آوری مکفی و جهش تولید ، زمینه ایجاد هزاران فرصت جدید شغلی فراهم شود.

ضرورت حذف درآمد نفتی از سبد اقتصاد
حسینی خواه،  تلاش حاکمیت در فاصله گرفتن تدریجی از درآمد نفت را نشانه هموار شدن مسیر رونق اقتصاد دانست و اظهار امید واری کرد بابهره گیری دولتمردان از اساتید و کارشناسان برجسته علم اقتصاد، جامعه از معضل وابستگی به اقتصاد نفتی رهایی یابد.
وی گفت: برای ایجاد تحول در رونق و جهش تولید ضروری است از حضور و خودنمایی نفت در مهره های شطرنج اقتصاد کشورمان جلوگیری شود و با حذف تدریجی آن از سبد اقتصاد به تحول در حد انتظار جامعه دست یابیم.
وی اظهار داشت: نیم قرن است که نفت بخش عمده اقتصاد جامعه را یدک می کشد و در سال های اخیر با تشدید تحریم ها و علیرغم کاهش صادرات نفت، این چالش همچنان با نقشی کمرنگ تر از سال های گذشته به عنوان یک مشکل حاد خود نمایی می کند.

اجازه دهیم آیندگان از ثروت عظیم منابع نفتی بهره مند شوند
حسینی خواه با تاکید بر ضرورت رهایی از وابستگی اعتبارات عمرانی و جاری به در آمد های نفتی افزود: با کاهش تدریجی صادرات نفت خام‌ اجازه خواهیم داد تا آیندگان نیز از این ثروت عظیم خداد دادی بهره مند شوند.
وی ادامه داد: تجربیات گذشته بیانگر این واقعیت تلخ است که تکیه اقتصاد بر درآمد نفتی همواره با یک سری کم‌توجهی ها به دستاورد های علمی و پژوهشی در مسیر پویایی صنعت و کشاورزی همراه بوده است.

با تشدید تحریم ها شعار «ا می توانیم» در اذهان جاری شده است
حسینی خواه  گفت: با تشدید تحریم ها دانسته هایمان در شعار با محتوای «ما می توانیم» به عنوان یک باور در اذهان و افکار عمومی جاری شده است.
عضو انجمن صنایع همگن نساجی، پوشاک و چرم البرز اظهار امیدواری کرد: همراه با حرکت های گام به گام درجهت رهایی تدریجی از وابستگی اقتصاد به نفت ، از معضل حاد واردات بی رویه انواع کالاهایی که توان تولید آن را داریم نیز رها شویم و با تکیه به توانایی نخبگان و دانشمندان کشور باور «خواستن توانستن است» را  در جامعه تقویت و حاکم کنیم.

حضور دانشگاهیان در صحنه‌ صنعت بستر ساز جهش تولید
حسینی خواه‌ استفاده از طرح های دانشجویان نخبه و شرکت های دانش بنیان را بستر ساز تحول در صنعت ذکر کرد و افزود: حضور فعال و مستمر اساتید و پژوهشگران در صحنه صنعت، مسیر رونق و جهش تولید را هموار می کند.

استان البرز دارای بیش از ۱۵۰ واحد تولیدی نساجی ، پوشاک و چرم است که بخشی از تولیدات این استان به کشورهای مختلف جهان صادر می شود.

استان های  تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، البرز، همدان و اصفهان از تولیدکنندگان عمده  محصولات چرمی کشور هستند که استان البرز  رتبه چهارم کشور در تولید این محصولات دارد./ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: محصولات چرمی پوشاک و چرم حسینی خواه جهش تولید تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • رد شکایت سپاهان و نساجی از صنعت نفت آبادان
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است