Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها-استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه اجباری شدن بیمه واحدهای تولیدی در صنعت مرغداری در استان الزامی است، گفت: واحدها باید قبل از جوجه ریزی اقدام به بیمه کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حمید ملانوری در جلسه بررسی آخرین وضعیت آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و واحدهای آسیب دیده استان اظهار کرد: از مردم درخواست داریم تا اخبار و اطلاعات مربوط به وضعیت آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را فقط از مراجع ذیصلاح دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صنعت طیور یکی از موفق ترین صنایع استان است که از زنجیره کامل تولید نیز برخوردار است، گفت: از تلاش های صورت گرفته توسط کارآفرینان حوزه صنعت طیور استان تقدیر و تشکر می شود.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد:  تولید 58 هزار تن مرغ، نشان دهنده موفقیت صنعت پرورش طیور در استان است و این ظرفیت کم نظیر را باید به همه استعدادهای مثال زدنی خطه زرخیز خراسان جنوبی اضافه کرد.

ملانوری تصریح کرد: باید از همه تولیدکنندگان این حوزه که با وجود همه مسائل به وجود آمده، همواره در تأمین پایدار مرغ  و تخم مرغ استان تلاش کرده اند تقدیر کرد و همچنین حتماً باید مسائل پیشگیرانه و واکسیناسیون در 634 واحد تولیدی مرغ گوشتی و 46 واحد مرغ تخم گذار استان با حساسیت ویژه صورت پذیرد.

پشت پرده‌گرانی تخم‌مرغ؛ 100 درصد نهاده‌ مرغداری‌ها در استان اصفهان تامین می‌شود36هزار جوجه یک روزه مرغ ایرانی آرین وارد مرغداری‌های کشور شدسایه بی‌تدبیری در واحد مرغداری مهاباد / وقتی 6 هزار قطعه مرغ با بی‌توجهی متولیان کباب می‌شوند

وی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی و  آموزش به روز در این خصوص به واحدهای تولیدی گفت: تمهیدات لازم در خصوص اطلاع رسانی به موقع به تولید کنندگان باید صورت پذیرد.

استاندار خراسان جنوبی از موفقیت استان در مدیریت بیماری کرونا خبر داد و اظهار داشت: با تصمیمات اتخاذ شده در ستاد استان در خصوص استفاده از ماسک، تأکید بر رعایت فاصله اجتماعی، منع تردد شبانه و آرامستان ها  با عنایت خداوند به وضعیت مطلوبی رسیده ایم، لذا با برنامه ریزی صحیح، در زمینه مهار بیماری آنفلوآنزا هم به موفقیت می رسیم. 

ملانوری به لزوم اجباری شدن بیمه واحدهای تولیدی در این صنعت اشاره کرد و گفت: واحدها باید قبل از جوجه ریزی اقدام به بیمه کنند و مکاتبات لازم با مقام عالی وزارتخانه های کشور و  جهادکشاورزی و رئیس پدافند غیر عامل کشور در این خصوص صورت می پذیرد.

وی ادامه داد: واحد پی سی آر نیز تا پایان هفته  در اداره کل دامپزشکی مستقر خواهد شد تا از این پس همه آزمایش ها با این موضوع در استان انجام شود و اداره کل دامپزشکی باید واحدهای آلوده را قرنطینه کند.

استاندار خراسان جنوبی به حمایت از تولید کنندگان استان تاکید  و تصریح کرد: بحث استمهال وام ها، پرداخت بیمه بیکاری و ....  باید بر اساس مشکل به وجود آمده صورت پذیرد و  مدیران استان باید در همه بزنگاه‌های مختلف در کنار مردم و تولید کنندگان باشند و آنها را در حد توان یاری کنند.

ملانوری با اشاره به اهمیت واکسیناسیون در واحدهای تولیدی مرغ، گفت: اداره کل دامپزشکی با  عنایت به اهمیت صنعت مرغ در اشتغالزایی استان در مواردی که حتی احتمال شیوع بیماری بسیار اندک است هم نسبت به اجباری کردن واکسیناسیون با دستور حاکمیتی ورود پیدا کند و ستاد تنظیم بازار باید تمهیدات لازم در خصوص تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ استان را تا پایان تعطیلات عید 1400 انجام دهد.

وی از ادارات کل جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به عنوان متولی موضوع خواست با اطلاع رسانی مداوم به مردم این اطمینان را به آنها بدهند که در جاهایی که نهاد های مسئول بر بی خطر بودن استفاده از محصولات تولیدی صحه می گذارند، هیچ خطری سلامت  آنها را تهدید نمی کند. 

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: باید با اطلاع رسانی به موقع از سوء استفاده برخی از دلالان و ایجاد هجمه در بازار پیشگیری شود و نظارت ها باید بر بازار و نحوه توزیع تشدید شود.

انتهای پیام/253/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی واحدهای تولیدی اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند

معاون اقتصادی استاندار کرمان، گفت: با وجودی که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کردیم تا نیازهای خود را داخل استان کرمان تامین کنند اما این کار را نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان زرند، با بیان اینکه به جد پیگیر رفع موانع واحدهای تولیدی در استان هستیم و مهمترین اولویت استان در حوزه اقتصادی است، اظهار داشت: در استان کرمان باید توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط همانند شرکت‌های بزرگ باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان، مصوبه‌ای در استان کرمان تصویب شده که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کرده تا نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند، ادامه داد: متاسفانه این فرهنگ هنوز در استان جا نیفتاده و شرکت‌ها خرید خود را از خارج از استان انجام می‌دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به نیاز برخی شرکت‌ها به واگن، بیان کرد: ما در استان کرمان کارخانه واگن‌سازی داری و متاسفانه شرکت‌ها نیاز خود را از داخل استان تهیه نمی‌کنند و تاکنون جلسات متعددی با شرکت‌های بزرگ اقتصادی برگزار شده تا کالاهای خود را از تولید داخل و شرکت‌های کوچک داخل استان تهیه کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی با حضور صنایع تولیدی غذایی، دانش بنیان، آی تی و قطعات خودروسازی در کرمان خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در راستای معرفی ظرفیت‌های استان و توسعه شرکت‌های پایین‌دستی برگزار می‌شود و از سوی دیگر ایجاد صنایع پایین‌دستی نیز توسط شرکت‌های بزرگ لازم است.

حسن‌زاده با اشاره ظرفیت‌های عظیمی که در استان کرمان در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان دارند و از این ظرفیت باید به صورت ویژه در استان کرمان بهره‌گیری کرد.

وی بر استفاده از ظرفیت C.I.S برای صادرات محصولات استان تاکید کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان در بحث صادرات ریلی از ظرفیت این اتحادیه هم می‌توانند بهره‌گیری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تولید کالاهای صادرات محور مورد تاکید تولیدکنندگان قرار گیرد، بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان و صادرات تولیدات استان با وزارت خارجه رایزنی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی هم می‌توانند با رایزنان اقتصادی و سفرا ارتباط برقرار کنند، ادامه داد: مقرر شد دفتر امور خارجه استان در این حوزه فعال‌تر از گذشته عمل کند.

مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان کرمان مورد توجه مسئولان استان از جمله استاندار است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان را موظف کردیم تا گردش مالی خود را به داخل استان بیاورند، ادامه داد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و واحدهای کوچک و متوسط استان، شرکت بزرگ استان موظف شدند تا‌ نیازهایشان را از داخل استان تهیه کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه به صورت موردی هم مشکلات فعالان اقتصادی و واحد‌های صنعتی و معدنی و تولیدی استان در حال پیگیری است، گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، پیگیری‌های لازم برای حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین‌المللی انجام شده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌