Web Analytics Made Easy - Statcounter

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که در ۹ ماهه امسال حدود ۲۵ درصد از کل ثبت نام کنندگان دریافت تسهیلات رونق تولید و حدود ۳۹ درصد از ثبت نام کنندگان تسهیلات برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) موفق به دریافت آن‌ شده‌اند.

 

به گزارش پول نیوز، بر اساس این آمار در ۹ ماهه اول امسال بیش از ۷۳۹۳ میلیارد تومان تسهیلات برای تامین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، در راستای اقتصاد مقاومتی به ۲۷۷۲ واحد و بیش از ۵۷۶۶ میلیارد تومان تسهیلات برنامه تولید و اشتغال (تبصره ۱۸) به ۹۹۸ واحد در استان‌های مختلف پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مدت ۱۱ هزار و ۱۸۶ مورد ثبت نام برای استفاده از تسهیلات رونق تولید انجام شده که ۶۵۳۰ مورد برای دریافت بیش از ۲۵ هزار و ۸۸۸ میلیارد تومان تسهیلات به بانک‌ها معرفی شدند و در نهایت ۲۷۷۲ فقره تسهیلات به ارزش بیش از ۷۳۹۳ میلیارد تومان پرداخت شده است؛ یعنی حدود ۲۵ درصد از کل ثبت نام کنندگان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.

همچنین در ۹ ماهه اول امسال ۲۵۴۳ مورد ثبت نام برای استفاده از تسهیلات برنامه تولید و اشتغال انجام شده که ۱۲۱۵ مورد برای دریافت تسهیلات ۹۷۵۳ میلیارد تومانی به بانک معرفی شده اند. در نهایت ۹۹۸ مورد پرداخت تسهیلات به ارزش ۵۷۶۶ میلیارد تومان صورت گرفته است؛ یعنی حدود ۳۹ درصد از کل ثبت نام کنندگان موفق به دریافت این تسهیلات شدند.

در این میان بیشترین پرداختی تسهیلات رونق تولید مربوط به استان البرز با مبلغ بیش از ۱۲۹۹ میلیارد تومان، سمنان با مبلغ ۱۲۹۷ میلیارد تومان و گلستان با مبلغ نزدیک به ۶۹۴ میلیارد تومان بوده است. بیشترین تسهیلات تولید و اشتغال نیز به تهران، یزد و اصفهان پرداخت شده؛ به‌طوری که مبلغ پرداختی به این استان‌ها به ترتیب ۶۶۹ میلیارد تومان، ۴۷۹ میلیارد تومان و ۴۵۵ میلیارد تومان بوده است.

استان‌های کم‌برخوردار، دریافت کننده کمترین تسهیلات رونق تولید

البته در ۹ ماهه اول امسال استان‌های کهگیلویه و بویر احمدو سیستان و بلوچستان با وجود داشتن یک، ۱۸ و ۲ ثبت نام در بخش تسهیلات رونق تولید، هیچ مبلغی دریافت نکردند. استان ایلام نیز کمترین تسهیلات رونق تولید، معادل ۲۱۷ میلیون تومان را به خود اختصاص داده است.

در زمینه تسهیلات تولید و اشتغال نیز در ۹ ماهه اول امسال استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، خوزستان و کردستان با دریافت ۳۲، ۳۹ و ۴۶ میلیارد تومان کمترین تسهیلات تولید و اشتغال را دریافت کرده‌اند.

لازم به یادآوری است که تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه با بهره ۱۴ درصد پرداخت می‌شود که متقاضیان می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه بهین یاب از این ظرفیت در راستای تامین سرمایه در گردش، نوسازی و بازسازی و یا تکمیل واحدهای تولیدی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی استفاده کنند.

 

منبع: ایسنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تسهیلات سرمایه در گردش تسهیلات اشتغال پول نیوز رونق تولید سرمایه در گردش ۹ ماهه اول امسال تسهیلات رونق تولید ثبت نام کنندگان تولید و اشتغال میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران

معاون پژوهش فنی و حرفه ای گفت:پشتیبانی از حقوق کارگران می‌تواند به بهبود شرایط کاری، افزایش رضایت شغلی و تقویت روابط کارگر-کارفرما و رونق تولید و رشد اقتصادی منجر شود. - اخبار اقتصادی -

علی حسین شهریور، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، در یادداشتی به مناسبت هفته کارگران با عنوان گرامیداشت دستاورد کارگران نوشت:

روز کارگر روزی است که در آن مشارکت کارگران و جنبش کارگری جشن گرفته می شود. در این روز، دستاوردهای اجتماعی و اقتصادی کارگران گرامی داشته می شود و به کمک هایی که آنها در قدرت و رفاه کشور انجام داده اند، ادای احترام می شود.

روز کارگر به عنوان زمانی برای تأمل در تاریخ جنبش کارگری و مبارزات جاری برای حقوق کارگران و رفتار عادلانه در محل کار عمل می کند.
روز کارگر روزی است برای شناسایی و قدردانی از کمک‌های ارزشمند کارگران به جامعه و ارج نهادن به فداکاری و تعهد آنها به شغلشان.
برای حمایت از کارگران و بهبود شرایط کاری آنها، می‌توان اقدامات مختلفی انجام داد، از جمله:

1. پرداخت حقوق و دستمزد منصفانه و به موقع به کارگران.2. ارائه شرایط کاری ایمن و سالم برای کارگران، از جمله ارائه تجهیزات و لوازم حفاظتی.3. ارائه فرصت‌های آموزش و رشد حرفه‌ای برای کارگران به منظور بهبود مهارت‌های آنها.4. ایجاد فضای کاری دوستانه و پذیرایی برای کارگران.5. ارائه بیمه‌های بهداشتی و پزشکی مناسب برای کارگران و خانواده‌های آنها.6. حفظ حقوق کارگری و جلوگیری از سوءاستفاده‌ها و تبعیض‌های نژادی یا جنسیتی.7. حمایت از حقوق کنونی و تلاش برای بهبود قوانین کاری و حقوق کارگران در سطح ملی و بین‌المللی.

پشتیبانی از حقوق کارگران می‌تواند به بهبود شرایط کاری، افزایش رضایت شغلی و تقویت روابط کارگر-کارفرما و رونق تولید و رشد اقتصادی منجر شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش مدت زمان آورده متقاضیان پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران