Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود میرابوالقاسمی ‌صبح شنبه در دیدار اعضای شورای اسلامی استان با محمد مهدی جوادیان زاده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد که در سالن کوثر استانداری برگزار شد، با بیان اینکه در استان یزد به خاطر برداشت بی رویه منابع آب زیرزمینی  و عدم مدیریت صحیح منابع آب متاسفانه شاهد افت کمی و کیفی منابع آب هستیم، تصریح کرد: اولویت اول متولیان ‌آب باید حفظ کمی و کیفی منابع آب استان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در برخی شهرستان‌ها به خاطر برداشت بی رویه آب توسط معادن و عدم به کارگیری روشهای نوین آبیاری در بخش کشاورزی و همچنین عدم رعایت شهروندان در مصرف بهینه آب متاسفانه تبعات منفی ازجمله افت کمی و کیفی سفره های آب زبرزمینی، افزایش بیماریهای صفراوی و کلیوی، تغییر نوع کشت و شور شدن خاک را ‌به‌دنبال داشته است.

میرابوالقاسمی ادامه داد: موضوع آب و تامین آب شرب پایدار برای مردم به ویژه در روستاها از موضوعات اساسی است که رهبر فرزانه انقلاب ‌نیز در سفر خود به استان یزد در سال ۸۶ به آن اشاره کردند و فرمودند: مهمترین مسئله استان یزد، آب است.

رئیس شورای اسلامی استان ‌گفت: مردم یزد همواره قدر آب را دانسته و با کمترین مقدار آب بیشترین برداشت را داشته اند که باید این سنت حسنه همیشه ادامه داشته باشد.

وی احداث قنات را میراث ماندگار یزد خواند و از مسئولان درخواست کرد که مسئله حفظ، مرمت و احیای قنوات استان را در اولویت قرار دهند.

نماینده مردم یزد در شورای عالی استان ها به افزایش هزینه آب بها در سال جاری اشاره کرد و خواستار شد که درآمد حاصل از این موضوع به شهرستان های استان با اولویت مناطق محروم اختصاص یابد.‌

میرابوالقاسمی در پایان از اعلام آمادگی شورای اسلامی استان برای همکاری با شرکت آب منطقه ای یزد در زمینه مدیریت مصرف آب و برنامه های طرح سازگاری با کم آبی استان خبر داد و افزود: ‌به‌زودی تفاهم نامه ای بین شورای استان یزد و شرکت آب منطقه ای به امضا می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد نیز در این نشست از تدوین برنامه پنج ساله در کارگروه سازگاری با کم آبی استان برای جبران کسری مخزن سفره‌های آب زیرزمینی خبر داد.

محمد مهدی جوادیان زاده اظهار کرد: وضعیت منابع آبی استان به دنبال بارش‌های اخیر بهبود یافته است اما باید توجه کنیم که همچنان سفره‌های آب زیرزمینی استان، سالیانه به میزان ۲۳۰ میلیون مترمکعب کسری مخزن دارند که آماری نگران‌ کننده است.

کد خبر 5123203

منبع: مهر

کلیدواژه: منابع آبی ویروس کرونا شیراز خطبه های نماز جمعه آمار کرونا بوشهر گرگان کرمانشاه شهرکرد شهرستان کرج آلودگی هوا زلزله شیوع کرونا دهه فجر اقامه نماز جمعه شرکت آب منطقه ای استان یزد منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود

رئیس امور بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی به‌منظور هم‌افزایی و یکپارچگی همه اقدام‌ها در صنایع پتروشیمی با راهبری معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی تشکیل می‌شود.

به‌ گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، وحید برزگر در نخستین شورای راهبری بازرسی‌های هلدینگ‌های پتروشیمی با بیان اینکه صنایع پتروشیمی یکی از بخش‌های اصلی صنعت نفت کشور است که بخش عمده‌ای از سرمایه‌های ملی و خصوصی کشور را در خود جای داده است، گفت: در واحدهای پتروشیمی به‌دلیل شرایط عملیاتی خاص، ظرفیت قابل ملاحظه‌ای از بروز حوادث مختلف وجود دارد که وقوع این حوادث، اغلب با خسارت‌های مالی و جانی جبران‌ناپذیر همراه است.

وی تصریح کرد: صیانت از دارایی‌های فیزیکی و نقش محوری بازرسی‌های فنی و مهندسی از وظایف اصلی امور بازرسی در صنایع پتروشیمی است.

رئیس امور بازرسی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر نقش حیاتی بازرسی در کارکرد مستمر و ایمن و بدون توقف واحدهای عملیاتی افزود: بازرسی نقش کلیدی و بسزایی در شناسایی مخاطرات احتمالی، برنامه‌ریزی، انجام اقدام‌های پیشگیرانه، نگهداشت و صیانت از دارایی‌های فیزیکی و سرمایه‌های انسانی شرکت به‌ عهده دارد.

برزگر یکی از فعالیت‌های راهبردی مهم شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سال جهش تولید را تشکیل شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی دانست و ادامه داد: این شورا با راهبری مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، با هدف هم‌افزایی و یکپارچگی متولیان بازرسی در هلدینگ‌های پتروشیمی، به‌منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف و اقدام‌های پیشگیرانه و شناسایی ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف عملیاتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون در بیشتر شرکت‌های پتروشیمی، واحد یا متولی بازرسی ایجاد و فعال شده است، گفت: واحدهای بازرسی شرکت‌های پتروشیمی باید به‌منظور اطمینان از اجرای صحیح استانداردها و مقررات فنی، کارکرد درست تجهیزات ایمنی و محیط‌زیستی در فرایندها و بهره‌برداری و تولید در این صنایع، برنامه‌های دقیقی برای بازرسی‌های دوره‌ای و نظارت مستمر داشته باشند.

نخستین شورای راهبری بازرسی‌های هلدینگ‌های پتروشیمی (۹ اردیبهشت) با حضور مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، و رؤسا و متولیان بازرسی در هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی برگزار شد. در این نشست، رؤسای بازرسی شرکت‌های پتروشیمی با بیان دیدگاه‌های خود، بر جایگاه حاکمیتی شرکت ملی صنایع پتروشیمی در تصمیم‌گیری آگاهانه، شناسایی و ارزیابی مشکلات و چالش‌های پیش‌ِ رو و پایش هوشمندانه تأکید کردند و خواستار اصلاح رویه‌ها و فرایندهای موجود برمبنای تدوین نظام‌نامه‌ای حرفه‌ای شدند.

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها