Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مردانی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در تمام کتاب‌های اپیدمیولوژی نوشته شده که در هنگام اپیدمی عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی، اولین جایی که باید محدودیت اعمال شود مدارس و دانشگاه هستند و آخرین جایی هم که باید باز شود همین مکان‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

او با اشاره به اینکه خوابگاه‌های دانشجویی یکی از علل عمده شیوع بیماری کرونا محسوب می شوند، گفت: باز کردن کلاس‌های درس در مقاطع پایین‌تر به دلیل عدم رعایت کودکان برای اصول اولیه بهداشت فردی و اجتماعی می‌تواند یکی از مهمترین دلایل شیوع بیماری کرونا باشد.

مردانی افزود: وقتی کودک به دلیل یک بی احتیاطی ساده و عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، به کرونا مبتلا شود؛ اولین افرادی که در معرض ابتلا قرار می‌گیرند، خانواده آن کودک هستند به خصوص افراد مسن خانواده. ابتلا به کرونا در افراد مسن به سادگی کرونا در کودکان و جوانان نیست و منجر به بستری در آی سی یو و حتی مرگ و میرشان خواهد شد.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: ما هیچ مخالفتی با آموزش حضوری دانش آموزان و دانشجویان نداریم، اما در حال حاضر در تمام دنیا آموزش کاملا به صورت مجازی انجام می‌شود و در جایی که مسئله سلامتی و جان مردم در میان باشد، هیچ موردی جز این برای ما اولویت و اهمیت ندارد.

او گفت: خیلی از ظرفیت‌های دانشگاهی به ویژه دانشگاه‌های نظری می‌توانند از طریق آموزش مجازی به کار خود ادامه دهند و در صورت نیاز به آموزش عملی و میدانی می‌توان به صورت محدود از ظرفیت حضوری فضا‌های آموزشی بهره ببرد.

مردانی افزود: در حالی که همین امروز تعداد شهر‌های قرمز استان مازندران به ده شهر رسید و موارد شدید استان مازندران، نسبت به هفته قبل، به دو و نیم برابر رسید.

زمان مناسبی برای ساده انگاری کرونا نیست

او گفت: مردم ما همگی از شرایط کرونایی خسته شده اند و اقدام به مسافرت به شهر‌های شمالی و جنوبی می‌کنند و حتی با ترافیک عجیب و شدیدی برای خرید بلیت‌های ترکیه هستیم و این‌ها همه به معنای ساده انگاری مسئله کروناست.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: شرایط کرونایی در کشور ما به حدی شکننده است که هیچ گونه تعلل و ساده انگاری جایز نیست و ممکن است داستان اردیبهشت ۹۹ تکرار شود که در حین کنترل بیماری و کاهش آمار، مردم محدودیت‌ها را جدی نگرفتند و گرفتار شدیم و در حال حاضر دقیقا با وضعیت مشابه همان دوران مواجه هستیم و باید مراقب باشیم.

او افزود: برخی از کشور‌های اتحادیه اروپا همزمان با ما گرفتار شدند؛ اکنون در شهرهایی مانند لندن، شرایط دقیقا حکومت نظامی است اما در ایران چنین شرایطی وجود ندارد و مردم باید با صبر و حوصله به بهبود و ثبات وضعیت کمک کنند.

او گفت: ما متوجه شرایط اقتصادی مردم هستیم اما پای سلامتی و زندگی مردم در میان است و نمی‌توانیم منافع یک شخص یا یک صنف را ارجحیت دهیم.

بیشتر بخوانید

هشدار‌ها درباره خیز مجدد کرونا با کاهش محدودیت‌ها/ آیا خطر کرونا رفع شده است؟ کاهش محدودیت‌های کرونایی به معنی عادی شدن وضعیت جامعه نیست

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در ایران محدودیت های کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدمهدی اسماعیلی، وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: سیزدهمین جشنوارۀ نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و در کنار مضجع شریف علی‌ابن موسی الرضا(علیه السلام) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات در کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارت خانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصۀ تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند‌.

وی افزود: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند رو به رشد آن دارد.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: در سال‌های اخير، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌‌های نوین و رشد و پویایی بی وقفۀ پدیده‌هایی نظیر دانشجو خبرنگار که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم. علاوه بر این، در دنیای امروز، جنگ، جنگ روایت ها با ابزارهای رسانه ای است که تأثیر و اهمیت آن بیش از ابزارهای جنگی است.

اسماعیلی گفت: از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی نیز به عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به رسمیت شناخته خواهد شد.

وی اضافه کرد: در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانۀ شورای عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانۀ علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وزیر فرهنگ ادامه داد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصۀ نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند، این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

وی بیان کرد: فرصت را غنیمت می‌شمارم و ضمن تبریک به برندگان این دوره از جشنوارۀ نشریات دانشجویی، از مدیران و دست اندرکاران این رویداد قدردانی و سپاس گزاری می‌کنم.


انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکیِ اجتماع طرح عفاف و حجاب
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور