Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف درخشان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میانگین مصرف آفت کش ها در اراضی کشور نسبت به میانگین جهانی کمتر است اما مصرف نامناسب و فناوری پایین ناوگان سم پاشی کارایی سموم را کاهش داده است و در برخی مواقع موجب آلودگی های زیست محیطی و افزایش باقی مانده سموم بر روی محصولات کشاورزی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد: از همین رو برای ارتقای فناوری در حوزه سم پاشی محصولات کشاورزی بخشی از تسهیلات مکانیزاسیون برای خرید سم پاش های جدید و به روز رسانی آنها و همچنین تهیه پهپادهای سم پاش اختصاص یافته است که پیشنهاد می شود شرکت های کشاورزی و کشاورزان از این فرصت استفاده کنند.

وی یادآور شد: در سال جاری سه هزار هکتار از مزارع کشاورزی شامل گندم، سبزی و صیفی جات، گوجه فرنگی و ذرت در استان قزوین با استفاده از پهپادها سم پاشی شده اند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی قزوین اظهار داشت: کاهش مصرف سم تا ۲۵ درصد به دلیل هم پوشانی بهتر سم پاشی، سرعت بالای سم پاشی در هر ۱۵ دقیقه یک هکتار، کاهش ۳۰ برابری مصرف آب که با استفاده از ۱۰ لیتر آب یک هکتار سم پاشی صورت می‌گیرد، از عمده مزایای سم پاشی با پهپادها به شمار می رود.

این مسوول همچنین یادآور شد: امکان سم پاشی در اراضی کشاورزی بلافاصله پس از بارندگی ها و همچنین وارد نشدن افراد و تراکتور به مزرعه و جلوگیری از آسیب به محصولات از دیگر مزایای این روش نوین سم پاشی محسوب می شود.

استان قزوین دارای ۴۸۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی مكانيزاسيون کشاورزی استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی مكانيزاسيون کشاورزی تسهیلات بانکی مكانيزاسيون کشاورزی استان قزوین اخبار کنکور سم پاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش هزار و ۷۰۰ نفر شتر در داورزن

به گزارش قدس خراسان، سعید خسروجردی روز جمعه در حاشیه مکان‌یابی یک مجتمع شترداری، پرورش شتر را از ظرفیت‌های مغفول این شهرستان برشمرد و اظهار کرد: داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر، ظرفیت بسیار مناسبی برای پرورش شتر و شترداری دارد.
وی افزود: با توجه به اقلیم مناسب منطقه و پتانسیل‌های موجود، قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر این شهرستان تا چند برابر وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: گسترش صنعت شترداری در داورزن، نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط است و با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کاهش بارش‌ها، پرورش شتر در بین انواع دام پرواری سبک و سنگین، راه مقرون به صرفه‌تری محسوب می‌شود.
خسروجردی خاطرنشان کرد: در وضعیت کنونی نیز امکان تهیه علوفه از منابعی چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌های داورزن، برای این دام‌ها فراهم است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن افزود: تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری است که می‌توان از آن فراورده‌های زیادی تولید کرده و با استفاده از همین پتانسیل، ثروت ایجاد کرد.
وی گفت: ایجاد مجتمع شترداری برای ساماندهی شترداری در داورزن، امری ضروری است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پرورش هزار و ۷۰۰ نفر شتر در داورزن
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس