Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو سندیکای صنعت برق گفت: بزرگترین مانع ما در زمینه احداث و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر این است که بانک‌ها حمایت نمی‌کنند و نیروگاه‌ها از اولویت دولت و بانک‌ها خارج شده‌اند و این یک مانع بزرگ است.

به گزارش «انرژی امروز از خبرگزاری ایلنا، علی امین در نشست حاشیه‌ای نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و برق با بیان اینکه سال گذشته تولید ما گسترش پیدا کرده بود، اظهار داشت: در حال حاضر پایه‌های بتنی برق در ولتاژ توزیع تولید می‌کنیم و تا 230 کیلوولت هم طراحی شده که با استفاده از دستگاه سانتریفیوژ بتن انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دو نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی در محلات و یزد و یک نیروگاه 50 مگاواتی بادی در میل‌نادر سیستان و بلوچستان و یک نیروگاه CHP در محلات از اقدامات ما در حوزه برق بوده است.

عضو سندیکای صنعت برق با بیان اینکه دو پست 230 کیلوولت از جمله فعالیت ما در حوزه پیمانکاری بوده است، گفت: برای این منظور در شرف قرارداد در منطقه سیستان و بلوچستان هستیم که بعد از تشریفات اداری محقق می‌شود.

امین با اشاره به فعالیت شرکت متبوعش در حوزه LPG بیان داشت: ما یکی از ساپلایرهای LPG در سال‌های دور بوده‌ایم که با واسطه به کشورهای سودان، اسپانیا و پاکستان صادرات داشتیم اما اکنون در کار ما وقفه چند ساله افتاده، البته با توجه به تحریم‌ها دوباره به ما مراجعه کردند که این فرایند را از سر بگیریم.

وی با اشاره به اینکه ما سرمایه‌گذاری را با منابع ارزی خارج از کشور انجام می‌دهیم، خاطرنشان کرد: اخیرا مجوزی به مبلغ 267 میلیون یورو از سازمان سرمایه‌گذاری خارجی دریافت کردیم و همچنین یک پروژه در حوزه سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد کیش تعریف کرده‌ایم که فعلا بلاتکلیف است.

عضو سندیکای صنعت برق با اشاره به فعالیت در پروژه‌های نیروگاهی تجدیدپذیر تصریح کرد: طی سه سال، هزینه قابل توجهی بابت مطالعه و امکان‌سنجی انجام داده‌ایم اما بزرگترین مانع ما در زمینه احداث و توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر این است که بانک‌ها حمایت نمی‌کنند و نیروگاه‌ها از اولویت دولت و بانک‌ها خارج شده‌اند و این یک مانع بزرگ است، ضمن اینکه قیمت فروش برق بر تجدیدپذیرها نیز بسیار پایین است.

امین با ابراز امیدواری از اینکه پیشنهاد ساتبا برای افزایش قیمت اعمال شود، یادآور شد: پیشنهاد ما برای افزایش 120 درصدی قیمت فعلی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای احداث یک نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی 5.5 میلیون دلار معادل 120 میلیارد تومان باید هزینه شود که اگر با نرخ فعلی فروش برق محاسبه شود، پروژه از فیزیبلیتی خارج می‌شود.

عضو سندیکای صنعت برق در ادامه با بیان اینکه ما برای صادرات برق رقیبی به نام دولت داریم، اظهار داشت: هر چند قانون اجازه داده که بتوانیم برق را صادر کنیم اما به دلیل رقابتی که بین دولت و بخش خصوصی وجود دارد تاکنون این امکان میسر نشده است. اگر به ما اجازه داده شود که نسبت به صادارت اقدام کنیم، هزینه ترانسفر را به وزارت نیرو پرداخت می‌کنیم ضمن اینکه با لحاظ جابه‌جایی پول و تحریم‌ها دست ما بازتر است و همچنین زمینه تهاتر به وجود خواهد آمد.

برچسب هاایران خبرگزاری کار ایران (ایلنا) سندیکای صنعت برق ایران

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران خبرگزاری کار ایران ایلنا سندیکای صنعت برق ایران آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو عضو سندیکای صنعت برق نیروگاه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

 به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، از مجموع 609 فقره طرح غیرفعال یا راکد شناسایی شده در پایان سال 1401، تعداد 449 فقره طرح طی سال 1402 از طریق تامین مالی به مبلغ 30 هزار و 747 میلیارد ریال، با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد