Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - آمار عملکرد ۹ ماهه واحد های مورد بررسی حاکی از تولید ۸۴۷.۳ هزار تن انواع شیشه جام ساده و مشجر است که در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۸ افت ۲.۲ درصدی دارد.

بر پایه جداول آماری وزارت صنعت،  واحد های تولید کننده شیشه جام(تخت) در دوره ۹ ماهه ابتدایی پارسال ۸۶۷.۴ هزار تن عملکرد ثبت کردند.

همچنین در دوره هشت ماهه نیز تولید شیشه جام به رقم ۷۳۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ هزار تن رسید که در مقایسه با دوره هشت ماهه مشابه پارسال کاهش ۳.۹ درصدی را نشان می دهد.  تولید هشت ماهه شیشه جام سال گذشته به رقم ۷۶۸.۸ هزار تن رسید.
باستناد گزارش های رسمی وزارتخانه یاد شده، اکنون ظرفیت تولید شیشه جام در کشور به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسیده که یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تن تولید واقعی است.

رشد ۳۵ درصدی تولید شیشه جام 

 آمارهای عملکرد تولید شیشه جام گویای ثبت رقم یک میلیون و ۶۳۰ هزار تن در سال ۹۸ است و نسبت به رقم یک میلیون و ۶۲۹ هزار تن عملکرد سال ۹۷ تفاوت معناداری نداشت.

سال ۹۳ حدود یک میلیون و ۲۲۱ هزار تن شیشه جام تولید شد و تا پایان سال ۹۸ نزدیک به ۳۵ درصد رشد در این بخش بدست آمده است.

پیش‌بینی افزایش بازدهی در سال جهش تولید

استان‌های قزوین، یزد و مرکزی به ترتیب بیشترین سهم از ظرفیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار تنی شیشه جام را به خود اختصاص داده اند و پیش بینی شده در سال جهش تولید( ۱۳۹۹) تولید ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش نسبت به سال ۹۸ داشته باشد.

نام ایران در جدول صادرکنندگان شیشه جام 

براساس آمارهای گمرک جمهوری اسلامی ایران و بهاستناد گزارش سازمان توسعه تجارت ایران، کشورمان در جدول صادرات شیشه جام در سال ۲۰۱۹ رتبه بیست و هشتم با سهم ۰.۶ درصد از کل را به خود اختصاص داد، ضمن اینکه سال قبل از آن نیز در این جایگاه قرار داشت.

داده های سازمان توسعه تجارت نشان می دهد ارزش صادرات شیشه جام در سال ۹۸ به رقم ۵۷.۴ میلیون دلار رسید.

صادرات شیشه جام در سال ۱۳۹۱ برابر با ۵۵ میلیون دلار ثبت شد، اما در سال ۹۵ با دستیابی به ارزش ۶۶.۹ میلیون دلاری نسبت به سال ۹۴ که ۴۸ میلیون دلار بود، بالاترین رشد به میزان ۳۹ درصدی در این بخش ثبت شد.

به گزارش ایرنا، امروز ایران با استخراج متوسط ۴۰۰ میلیون تن مواد معدنی از پنج هزار و ۴۰۰ معدن فعال که سهم ۶۰ تا ۶۵ درصدی آن به مصالح ساختمانی اختصاص دارد، رتبه پانزدهم جهان را از لحاظ ذخایر شناسایی شده به خود اختصاص داده است.

برچسب ها: شیشه ، تخت ، شیشه جام لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lry

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شیشه تخت شیشه جام تولید شیشه جام یک میلیون شیشه جام هزار تن سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌ریزی برای تحقق رشد تولید در آموزش، تئاتر، موسیقی و هنر‌های تجسمی در کشور با حمایت از هنرمندان خبر داد و گفت: امسال نهضت پلاتوسازی در دستور کار قرار دارد تا در تمام شهر‌ها و استان‌ها بتوانیم پلاتو‌های قدیمی را احیا و پلاتو‌های جدیدی دایر کنیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عدالت فرهنگی و نگاه به استان‌ها در اقدام‌های عملیاتی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب شعار امسال (جهش تولید با مشارکت مردم) اظهار داشت: در انتهای سال قبل، وزارت فرهنگ مبالغی را برای انجمن‌های هنری در استان‌ها تخصیص داد که ارسال شده و امید است به تولید آثار در استان‌ها منتهی شود.

وی افزود: استان‌ها و انجمن‌های مختلف اعداد و ارقام متفاوتی از این بودجه دارند؛ نسبت به این که در استانی تولیدات تئاتری که داشته بیشتر یا کمتر بوده مبالغ تا حدودی کم یا زیاد شده است.

محدودیت‌های منابع برطرف می‌شود

سالاری گفت: امسال امیدواریم منابعی که سال گذشته محدود بود مقداری افزایش پیدا کند و اتفاق بهتری بیفتد، اما همه منابع به استان‌ها تخصیص می‌یابد و انجمن‌های استانی از آن بهره‌مند می‌شوند.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امسال، از آنجایی که از سوی رهبر معظم انقلاب، سال جهش تولید و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف نام‌گذاری شده، تلاش کردیم در تمام بخش‌های ادارات‌کل زیر مجموعه معاونت هنری از جمله آموزش که عمدتا آموزشگاه‌ها در ذیل مردم تعریف می‌شوند و مردم و هنرمندان هستند که آن‌ها را اداره می‌کنند، صدور مجوز‌ها و دریافت امکانات مالی از بانک‌ها را تسهیل کنیم، البته باید کمک کنیم فرآیند‌های جذب و تولید آثار هنری بهتر شود.

المپیاد آموزش هنر به صورت المپیکی و تیمی برگزار می‌شود

سالاری گفت: المپیاد آموزش هنر مهمترین اتفاق حوزه آموزش است، که به صورت المپیکی و تیمی امسال برگزار می‌شود، این رویداد در سراسر کشور برگزار می‌شود؛ تیم‌ها در سه بخش با هم رقابت می‌کنند و نهایتا تیم یا همان آموزشگاه قهرمان معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این رویداد کمک می‌کند این آموزشگاه‌ها فعال‌تر شوند و تولیدات بهتر و تیم‌ها و گروه‌های هنری خوبی شکل بگیرد و تصورمان این است که المپیاد این کار را خواهد کرد.

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: طرح المپیاد آموزش هنر آماده و کار‌های آن انجام شده و امسال عملیاتی می‌شود.

سالاری گفت: در حوزه تئاتر تلاش کردیم با جذب بودجه‌های تولیدی با حمایت وزیر و بخش‌های بودجه‌ای مجموعه، بتوانیم آثار خوبی را از هنرمندان برجسته تئاتر به تولید برسانیم، زیرا برخی از این هنرمندان اکنون به دلیل این‌که منابع مالی ندارند از میدان کنار رفته‌اند. اگر این منابع تامین شود به عرصه برگشته و کار‌های خوبی تولید می‌کنند.

وی افزود: حوزه موسیقی هم مانند تئاتر است، با هماهنگی خوبی که با بنیاد رودکی انجام شده، قرار است یک سری آثار فاخر را با هزینه و کمک بنیاد رودکی عملیاتی کنیم که بتوانیم تولید این آثار را بالا ببریم.

سفارش آثار تجسمی با تامین اعتبارات لازم

سالاری اظهار داشت: در حوزه تجسمی هم به دلیل این‌که تشکل‌ها و انجمن‌های تجسمی تکثر دارند، تلاش می‌کنیم هم تولید آثار و هم سفارش خرید برای آثار را با تامین اعتبارات انجام دهیم.

معاون وزیر فرهنگ: نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر

خرید آثار هنرمندان برای موزه

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر اتفاق خوبی در حوزه بودجه و تامین اعتبارات بیفتد، امسال می‌توانیم شاهد باشیم که یک سری آثار هنرمندان برای موزه‌ها خریداری و یک سری از این آثار نیز برای موضوعات خاص تولید شود و از جمله، حضور در جشنواره‌های خارج از کشور را بیشتر کنیم که هنرمندان دیده شوند.

وی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که هنرمندان دارند این است که هزینه سفر بالاست و از این طرف، هنرمندان اگر کمک مجموعه‌های دولتی و نهاد‌های مختلف حکومتی نباشد، نمی‌توانند آثار خود را در خارج از کشور عرضه کنند، باید این اتفاق را تسهیل کنیم.

دیگر خبرها

  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • متلاشی شدن باند مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد