Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید علی اصغر مصطفوی روز شنبه در گفت و گویی افزود: همچنین اجرای این طرح هزینه دولت را در نگهداری املاک مازاد و بلااستفاده کاهش می دهد و سرمایه های راکد را به مولد تبدیل می کند.

وی با اشاره به تغییبر کابردی برخی املاک و زمین های دولتی به تجاری و مسکونی تصریح کرد: این کار باعث می شود مشکل متقاضیان جویای مسکن حل و اشتغال نیز رونق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فرایند طولانی فروش املاک را از چالش های اساسی این بخش برشمرد و گفت: به دلیل اینکه دستگاهها برای فروش املاک مازاد خود باید از سایر دستگاههای استعلام بگیرند این فرایند طولانی است و اگر در این زمینه تجدید نظر صورت گیرد راهگشا خواهد بود.

مصطفوی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بسیاری از دستگاههای اجرایی در زمینه اعتبارات جاری و عمرانی با کسری مواجه اند اضافه کرد: در حاضر حاضر شرایط اقتصادی ایجاب می کند که ما کسری بودجه و منابع مالی خود را از طریق فروش املاک مازاد تامین کنیم.

تاکنون ۳۰ ملک دولتی با ۳۰۰ هزار متر مربع عرصه، ۲۳ هزار متر مربع به ارزش ۴۴۶ میلیارد تومان در یزد از سوی دستگاههای اجرایی به کارگروه مولدسازی و فروش اموال و دارایی های دولت استان معرفی و اقدامات لازم برای فروش آن انجام شد.

برچسب‌ها وزارت اقتصاد و امور دارایی یزد سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت اقتصاد و امور دارایی یزد سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی وزارت اقتصاد و امور دارایی یزد سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اخبار کنکور املاک مازاد فروش املاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم گفت: ۲۲ هزار سند در شهرداری قم موجود است که در سال ۱۴۰۲ از این تعداد، سه هزار سند کاداستری تهیه شد.

مهرداد توکلی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد شهرداری قم در حوزه املاک و دارایی‌های غیر نقدی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ اداره املاک شهرداری قم توانست بانک اطلاعات املاک را به‌روزرسانی کند.

وی افزود: اتفاق خوب دیگری که با همراهی اداره کل ثبت اسناد استان انجام شد، تهیه اسناد کاداستر برای املاک شهرداری قم بود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم اضافه کرد: با این همکاری نزدیک، تمام اسنادی که در بایگانی شهرداری به شکل دفترچه‌ای، قولنامه ای یا تک برگ بود همه به سمت کاداستر شدن حرکت کردند و سه هزار سند شهرداری قم به این شکل درآمد.

توکلی مقدم ادامه داد: در مجموع ۲۲ هزار سند در شهرداری قم موجود است که برخی از آنها اسنادی است که تملک شده و به خیابان یا دیگر کاربری‌ها تبدیل شده و برخی دیگر دارایی‌های شهرداری قم است که سه هزار سند در سال ۱۴۰۳ به صورت کاداستر و تک برگ درآمد.

وی ادامه داد: از این اسناد هیچ سوءاستفاده و تقلبی حتی با وجود برگ فیزیکی اش امکان پذیر نیست و این موضوع برای شهرداری قم مزیت‌های فراوانی دارد.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم با اشاره به تملک ۳۸۳ ملک در سال ۱۴۰۲ توسط اداره کل املاک شهرداری قم اظهار کرد: این املاک به ارزش هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، ۹۲ درصد بودجه شهرداری قم در این زمینه را محقق کردند.

توکلی مقدم با اشاره به برگزاری ۷۱ جلسه کمیته تملک شهرداری قم گفت: این کمیته در سال ۱۴۰۲ نزدیک به هزار مصوبه داشته است. همچنین ۵۲ جلسه کمیسیون پیشنهادات برای بررسی حدود ۴۸۷ پرونده برگزار شده است.

وی افزود: در اثر اقداماتی که انجام شد، ۱۴۶ هزار متر مربع به متراژ املاک شهرداری چه در سطح خیابان‌ها و معابر و همچنین در حوزه دارایی‌های غیر نقدی اضافه شدشود.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم با اشاره به عملکرد این معاونت در دعوت از مالکان اراضی بزرگ برای انجام توافق ماده ۱۰۱ با شهرداری قم گفت: ماده ۱۰۱ قانون شهرداری‌ها ظرفیتی برای شهرداری ایجاد می‌کند که در تفکیک اراضی خام، حدود ۵۰ درصد سهم شهرداری حاصل شود که بخشی به شوارع اختصاص یافته و بخش دیگر برای تحقق کاربری‌های شهرداری و به عنوان املاک و دارایی‌های غیر نقدی محسوب می‌شود.

توکلی مقدم افزود: در این موضوع ۱۴ جلسه کمیته مشورتی برگزار و حدود ۴۰۰ مورد تصمیم گیری انجام شد.

وی تعداد پرونده‌های منجر به تائید نقشه در حوزه ماده ۱۰۱ را ۲۵۶ مورد دانست و گفت: در این زمینه ۱۶۳۰ سند به مساحت ۱۴۶ هزار متر مربع صادر شد.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم با اشاره به تشکیل کمیته ارتقای منابع و ایجاد ارزش افزوده برای املاک شهرداری قم به میزان هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ اضافه کرد: ساماندهی بایگانی فیزیکی املاک و اسکن پرونده‌های فیزیکی به میزان ۴۰۰ هزار برگ در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت.

کد خبر 747620

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • واگذاری املاک مازاد وزارت کار