Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس هند همچنین محل استقرارر بزرگترین کارخانه‌های واکسن‌سازی در جهان است و هر سال یکی از بزرگترین برنامه‌های ایمنی‌سازی بر ضد بیماری‌های واگیر در نوزادان را اجرا می‌کند. اما چالش‌ واکسیناسیون همگانی بر ضد کروناویروس در این کشور با جمعیت حدود ۱.۴ میلیارد نفری قابل‌مقایسه با برنامه‌های معمول ایمن‌سازی نوزادان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات هند امیدوارند که تا ۳۰۰ میلیون نفر از جمعیت این کشور را بر ضد کروناویروس واکسینه کنند که چندین برابر رقم واکسیناسیون سالانه ۲۶ میلیون نوزاد در این کشور است.

پرستار مادهورا پاتیل در یک مرکز بهداشتی در شهر بمبئی با حضور سروزیر ایالت ماهراشترا (لباس سفید) پس از دریافت واکسن علامت پیروزی نشان می‌دهد

گروه‌های در اولویت واکسیناسیون شامل ۳۰ میلیون پزشک، پرستار و سایر کارکنان بهداشتی خط اول هستند و به دنبال آن ۲۷۰ میلیون نفر از افرادی که بالای ۵۰ سال دارند یا دچار بیماری زمینه‌ای هستند که آنها در در برابر کووید-۱۹ آسیب‌پذیر می‌کند، واکسینه می‌شوند.

واکسیناسیون همگانی در چنین مقیاس بزرگ چالش‌های خاص خودش را دارد. برای مثال هند می‌خواهد برای ردیابی محموله‌های واکسن در این کشور از پلتفرم‌های دیجیتال استفاده کند. اما کارشناسان بهداشت عمومی اشاره می‌کنند که پوشش کامل اینترنت در بخش‌های بزرگی از این کشور وجود ندارد و برخی از دهکده‌های دورافتاده به کلی اتصال اینترنتی ندارند.

وزارت بهداشت هند اعلام کرد حدود ۱۰۰ نفر در روز شنبه، روز اول واکسیناسیون در هر یک از ۳۰۰۶ مرکز در سراسر این کشور ۱۰۰ نفر واکسینه می‌شوند.

پزشکی در بیمارستانی در احمدآباد هند واکسن کرونا دریافت می‌کند

دوربین‌های خبری تزریق واکسن را در صدها بیمارستان در هند ثبت کردند و این امیدواری را افزایش دادند که واکسیناسیون گام نخست در پشت سر گذاشتن پاندمی باشد که زندگی‌های بسیاری از هندی‌ها را به باد داده و اقتصاد این کشور را به زیر کشیده است.

هند روز ۴ ژانویه (۱۵ دی) دو واکسن کرونا، یکی واکسن دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا و دیگری واکسن شرکت هندی بهارات بیوتک را برای مصرف اضطراری تایید کرد. هواپیماهای باری هفته گذشته ۱۶.۵ میلیون واکسن را به شهرهای متفاوت هند منتقل کرده‌اند.

اما تردیدها درباره میزان اثربخشی واکسن کرونای تولیدی هند موانعی در برابر این طرح بلندپروازنه ایجاد کرده است.

کارشناسان بهداشتی نگران هستند که تایید بسیار سریع واکسن بهارات بیوتک پیش از اینکه داده‌های عینی درباره اثربخشی آن در پیشگیری از کووید-۱۹ به دست آمده باشد، باعث تشدید تردیدها نسبت به آن شود. دست کم وزیر بهداشت یک ایالت هند با مصرف این واکسن مخالفت کرده است.

تایید «ناگهانی» واکسن کرونای ساخت هند انتقادها را برمی‌انگیزد

هند از لحاظ شمار موارد ثابت شده کووید-۱۹ با ۱۰.۵ میلیون موردپس از آمریکا در رده دوم و از لحاظ شمار تلفات با ۱۵۲۰۰۰ مورد در رده سوم پس از آمریکا و برزیل قراردارد.

یک برچسب واکسینه شدن رویس سینه یک پرستاری در بیمارستانی در کلکته هند چسبانده می‌شود

کد خبر 579606 برچسب‌ها كروناويروس هند واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس هند واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است