Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@02:46:48 GMT

معاون استاندار: وضعیت کرونا در کرمان شکننده است

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۰۳۸۱۵

معاون استاندار: وضعیت کرونا در کرمان شکننده است

‌به گزارش ایرنا، محمد صادق بصیری روز شنبه در ستاد کرونا استان کرمان افزود: در حال حاضر از نظر شیوع کرونا ۱۲ شهر این استان در وضعیت آبی و ۱۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

وی تاکید کرد: میزان ابتلا به ویروس کرونا در کشور روند نزولی دارد اما این ویروس در جهان همچنان در حال جولان دادن است و بنابراین باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استانداری کرمان تصریح کرد: حضور در میهمانی‌های خانوادگی و همچنین هرگونه تجمع با هر عنوان و در هر نقطه از استان ممنوع است.

وی ادامه داد: فعالیت های آموزشی دانش آموزان حضوری اما به صورت اختیاری است، ولی کادر آموزشی و کارکنان اداری باید در محل کار خود حضور داشته باشند.  

بصیری اظهار داشت: کارکنان دستگاه‌های اجرایی که خدمات ضروری مانند آب، برق، گاز، محابرات و غیره ارائه می‌دهند باید به طور کامل سرکار حاضر باشند و در سایر ادارات حضور دو سوم کارکنان الزامی است.

وی بیان کرد: بر اساس اعلام  ستاد ملی کردنا، مراسم ۲۲ بهمن امسال به صورت نمادین و صرفا خودرویی و موتوری است و حضور مردم را نخواهیم داشت و سخنرانی‌ها از طریق فضای مجازی خواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استانداری کرمان گفت: نمایشگاه‌های استانی اگر تخصصی باشند طبق شرایط ویژه می‌توانند برگزار شوند و نمایشگاه جنوبشرق درخواست‌هایی در این زمینه داشت و در نمایشگاه اخیر متاسفانه پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشد که جنبه عمومی پیدا کرد و توسط مدعی‌العموم پلمب شد.

وی تاکید کرد: به دنبال جلوگیری از کارهای اقتصادی نیستیم اما سلامت مردم مهمتر است و  اگر همه پایبند قوانین و مقررات باشیم دچار مشکل نخواهیم شد.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ویروس کرونا کرمان محدودیت های کرونا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۳۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست

استاندار زنجان که در جلسه شورای اداری استان زنجان از سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواسته بود مشکلات آزادراه زنجان - تبریز را حل کند، باید به وی متذکر شد که این مشکلات با ورود مسئولان کشوری قابل حل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ،‌ محسن افشارچی استاندار زنجان در حاشیه جلسه شورای اداری استان زنجان خطاب به سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: مأموریت جدی شما این است که هرچه سریعتر تکلیف مالکیت و همینطور وضعیت آسفالت آزادراه زنجان - تبریز را مشخص کنید.

حال سوال از استاندار زنجان این است که موضوعی که سال‌های سال است که تکلیفش مشخص نشده و در چند سال اخیر حتی با ورود مقامات عالی رتبه کشوری، موضوع مالکیت آزادراه زنجان - تبریز مشخص نشده است،‌ چطور انتظار می‌رود یک مدیرکل استانی آن را حل کند؟

طی چند سال اخیر، مقامات کشوری بسیار تلاش کردند که مالکیت این آزادراه را از شرکت ملی آزادراه به سیستم دولتی منتقل کنند ولی با این که کشمکش‌های زیادی وجود داشته ولی فعلاً این موضوع محقق نشده است؛ حتی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده است.

ناگفته نماند که آبان ماه سال گذشته ، ابوالفضل خمسه بازرس‌کل استان زنجان به خبرنگار تسنیم گفته بود که اگر با همین وضعیت فعلی شرکت ملی آزادراه، مالکیت آزادراه زنجان - تبریز را به دولت بدهد ، قطعاً دولت با ضرر بیش از 3 هزار میلیارد تومانی مواجه می‌شود چرا که شرکت ملی آزادراه‌ها نخست باید وضعیت (آسفالت و سیستم روشنایی) این آزادراه را بهبود ببخشد و سپس به دولت واگذار کند.

از سوی دیگر آسفالت آزادراه زنجان - تبریز سال‌های سال است که وضعیت خوبی ندارد و دست‌‍اندازهای زیادی دارد به طوری که رانندگان و مسافران گلایه‌های زیادی از این وضعیت دارند. رانندگان معتقد هستند که دادستان زنجان باید به‌عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود کند. از سوی دیگر روکش آسفالت این آزادراه به مبالغ کلان ملی نیاز دارد و بودجه‌های استانی،‌ روکش همچین آزادراه بزرگی امکان‌پذیر نیست.

با تمام این تفاسیر، معلوم نیست استاندار زنجان چطور از یک مدیرکل جدید همچین انتظارات سنگینی دارد و مشخص است که گره مشکلات فوق‌الذکر باید توسط مسئولان عالی رتبه کشوری بازگشایی شود و حتی خود استاندار هم به تنهایی توانایی حل این مشکلات را ندارد.

گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز + فیلم

به گزارش تسنیم،‌ اصغر اسماعیلی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان زنجان بود که 19 فروردین ماه با حکم داریوش امانی معاون وزیر راه ، به عنوان سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان منصوب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • استاندار لرستان با خانواده شهید سید عباس صالحی روزبهانی دیدار کرد
  • فیلم/ آخرین وضعیت گلزار شهدای کرمان پس از ورود سیلاب
  • آخرین وضعیت گلزار شهدای کرمان پس از ورود سیلاب
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • تاکید معاون استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی مرکز ملی داده‌های زیارت