Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشیرالحق عابدی روز شنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان خراسان جنوبی، به درگیری چند واحد مرغداری استان با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان اشاره کرد و افزود: با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفت، گزارشات دو حوزه جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که در تهیه و توزیع مرغ گوشتی در استان مشکلی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: به منظور افزایش سطح دسترسی و رفع دغدغه مردم در حوزه توزیع تخم مرغ نیز مراکز توزیع عمده در مرکز استان به پنج واحد افزایش خواهد یافت و در مرکز هر شهرستان هم یک واحد توزیع عمده تخم مرغ پیش بینی می‌شود تا در همه استان، فرآیند عرضه تخم مرغ تسهیل شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر دستور استاندار مبنی بر تامین نیاز بازار برای روزهای پایانی سال و ایام نوروز گفت: پیش بینی‌های لازم برای این موضوع هم انجام شده و طبق برنامه‌ریزی‌ها، جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری به گونه‌ای مدیریت می‌شود که در روزهای پایانی سال و ایام نوروز، هیچ گونه کمبودی نداشته باشیم.

وی با اشاره به آمار ارائه شده از سوی جهاد کشاورزی گفت: در تامین مرغ و تخم مرغ، هیچ مشکلی وجود ندارد و کمیته تخصصی ذیل ستاد به گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کنند که در صورت بروز مشکل، نیاز استان از دیگر مناطق تامین شود.

عابدی افزود: تخم مرغ تولیدی باید با قیمت معین در اختیار مردم قرار گیرد و حوزه‌های متولی هم باید بر این موضوع نظارت داشته باشند.

وی به موضوع عرضه تخم مرغ‌های بسته‌بندی اشاره کرد که با برندهای خاص در برخی فروشگاه‌های استان عرضه می‌شود و گفت: این تخم مرغ‌ها به زودی در جلسه تنظیم بازار کشور، قیمت‌گذاری می‌شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به آسیب وارده در اثر شیوع بیماری آنفلوآنزا به برخی واحدهای مرغداری استان اظهار داشت: بنا به پیگیری‌های شخص استاندار و مکاتباتی که در این زمینه با وزارت جهاد کشاورزی و دیگر حوزه‌های متولی صورت گرفته، موضوع حمایت از این واحدها در دستور کار است.

وی با اشاره به درخواست جهاد کشاورزی مبنی بر صادرات تخم مرغ مازاد استان افزود: در بحث توزیع همه اقلام، اولویت با رفع نیاز استان است.

ملانوری تصریح کرد: چنانچه بازار داخل استان اشباع شود، تخم مرغ مازاد می‌تواند با مجوز دامپزشکی و هماهنگی با حوزه‌های متولی به دیگر مناطق ارسال شود.

وی گفت: هدف ستاد تنظیم بازار از ابتدای کار این بوده که بازار از کالاهای مورد نیاز مردم اشباع شود و آنچه برای ما مهم است، تهیه، تامین و توزیع کالاهای مورد نیاز مردم است.

در این نشست که با حضور تمامی اعضا برگزار شد، گزارش مبسوطی درخصوص اقدامات صورت گرفته برای مهار بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و تامین مرغ و تخم مرغ مورد نیاز استان ارائه شد.

برچسب‌ها استانداری خراسان جنوبی تخم مرغ ستاد تنظیم بازار آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان پروندهٔ خبری شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری خراسان جنوبی تخم مرغ ستاد تنظیم بازار استانداری خراسان جنوبی تخم مرغ ستاد تنظیم بازار آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان اخبار کنکور آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان خراسان جنوبی جهاد کشاورزی تنظیم بازار تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری گفت: در اثر بارندگی شدید شبانه روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در استان در سیل گرفتار شدند که ۲۱۹ روستا از این تعداد مربوط به شهرستان خوسف است.


آخوندی افزود: در اثر سیلاب شبانه روز گذشته در بسیاری از نقاط استان، حاشیه راه‌های مواصلاتی شسته شده و بسیاری از مسیر‌ها از جمله سرچاه عماری به سمت صمدآباد مسدود است.


وی گفت: همچنین در اثر سیلاب به زیرساخت‌ها، قنوات، باغات، راه‌های روستایی و معابر شهری خسارت وارد شده است که گروه‌های ارزیاب و امدادرسان از مدیریت بحران، هلال احمر و جهاد کشاورزی به مناطقی که مسیر‌های آنها بازگشایی شده است اعزام شده‌اند.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری افزود: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعاً تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارت‌ها و گزارش آن اعزام می‌شوند.


آخوندی افزود: بیشترین بارندگی شبانه روز گذشته با حدود ۶۰ میلیمتر مربوط به بیشه شهرستان خوسف بوده است.


وی گفت: هم اکنون عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده با همکاری تمامی گروه‌های استان آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین آلات سنگین کمک گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب