Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت ایام عزاداری و سوگواری فاطمیه (س) آیین سنتی مذهبی تعزیه خوانی در روستای ده زیار از توابع بخش چترود در حال برگزاری است.

هوشنگ انکوتی مسئول هیئت تعزیه‌خوانی حضرت ابوالفضل (ع) روستای ده‌زیار به مهر گفت: به مناسبت ایام فاطمیه دو مجلس تعزیه شهادت حضرت حبیب (ره) و مجلس غصب باغ فدک و شهادت حضرت زهرا (س) شبیه‌خوانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در مجلس تعزیه شهادت حضرت زهرا (س) ماجرای غصب باغ فدک، بیعت اجباری از حضرت علی (ع) در مسجد و وداع جانسوز حضرت زهرا (س) با فرزندان توسط شبیه خوانان اجرا می‌شود.

مسئول هیئت تعزیه‌خوانی حضرت ابوالفضل (ع) روستای ده‌زیار اظهار کرد: هنرمندان حسینی اکبر، ایمان، محمد، مهدی، حمیدرضا و علی اکبر افضلی، محمد و ثارالله انکوتی، مهدی لنجانی و امیرعلی پوراسترآبادی، حجت، حسین و عباس نخعی در برگزاری این مجالس تعزیه شبیه‌خوانی کردند.

وی با اشاره به اینکه این مراسم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک برگزار شد گفت: هیئت‌های مذهبی و بالاتر از آن امور دینی نقش مهمی در تقویت روحیه مردم دارند.

گفتنی است هیئت تعزیه‌خوانی حضرت ابوالفضل (ع) روستای ده‌زیار یکی از هیئت‌های فعال استان کرمان که در تمام مناسبت‌های ملی و مذهبی برنامه دارد و شیوع ویروس کرونا اگر چه محدودیت‌هایی برای برگزاری مراسم ایجاد کرد اما هیئت تعطیل نشد و فقط روش برگزاری مراسم تغییر کرد.

روستای ده‌زیار از توابع بخش چترود به عنوان خاستگاه تعزیه استان کرمان به شمار می‌رود و همه‌ساله با برگزاری سوگواره‌های تخصصی استانی و ملی تعزیه میزبان گروه‌های برگزیده تعزیه و علاقمندان به این هنر آئینی از سراسر کشور است.

کد خبر 5123727

منبع: مهر

کلیدواژه: تعزیه ایام فاطمیه تعزیه خوانی ویروس کرونا شیراز آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه گرگان شهرکرد بوشهر شیوع کرونا شهرستان کرج آلودگی هوا زلزله عکس استانها اقامه نماز جمعه روستای ده زیار تعزیه خوانی شهادت حضرت حضرت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد

وزیر کشور در نشست هم اندیشی استانداران بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی در نشست هم اندیشی با استانداران سراسر کشور با تقدیر از استاندارهای سراسرکشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رییس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش بینی های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب های اجتماعی و برنامه های پیش رو با تاکید بر ماموریت های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری ها را متولّی گری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: استانداری ها نمی توانند با تصدی گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب های اجتماعی را به ثمر رسانند.

دیگر خبرها

  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • فینال جام حذفی در کرمان برگزار می شود
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست