Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین «محمد سبزی» روز شنبه در آیین سوگواره فاطمی که در سالن سلمان ساوجی برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه گفت: بودجه باید در بخش‌های مختلف به ویژه حوزه فرهنگ به صورت  عادلانه توزیع شود زیرا بسیاری از نارسایی‌های فرهنگی و کمبودها در این حوزه خسارتی در پی دارد.

وی با بیان اینکه باید شرایط برای ارتقای شاخص ‌های فرهنگی در تمام نقاط کشور مهیا شود، اظهار کرد: نهادینه کردن فرهنگ فاطمی در جامعه یک مساله ضروری است و باید در این مسیر گام برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبزی گفت: امروز جامعه به منظور دستیابی به سعادت نیازمند فرهنگ فاطمی است و باید برای تقویت این فرهنگ که سبک زندگی اسلامی را در بین جامعه به ویژه نسل جوان ترویج می کند با برنامه ریزی جامع اقدامات شود.
وی ادامه داد: سیره و منش حضرت فاطمه زهرا (س) باید الگویی برای پیروان راستین ایشان باشد و مسیر زندگی بانوی دو عالم در ولایت‌پذیری، ایثار و عبادت باید ترویج شود.
وی بیان کرد: جلوگیری از فساد در جامعه در گرو نهادینه شدن فرهنگ فاطمی است و این مهم با انجام واجبات و ترک محرمات در جامعه محقق می‌شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تعامل و مشارکت خیرخواهانه به منظور حل مشکلات جامعه به نوعی عبادت خالصانه و پیروی از اهل بیت است.
وی اظهار داشت: بصیرت‌افزایی در جامعه و ولایت مداری از مصادیق پیروی از حضرت زهرا (س) است و شناخت و معرفت نسبت به این بانوی بزرگوار انسان را به والاترین مقام معنوی خواهد رساند.

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی ساوه بودجه1400 شهادت حضرت فاطمه زهرا هیأت عزاداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی ساوه بودجه1400 شورای فرهنگ عمومی ساوه بودجه1400 شهادت حضرت فاطمه زهرا هیأت عزاداری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری