Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:46:13 GMT

افتتاح «مدرسه تولید» در سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۰۸۴۲۲

افتتاح «مدرسه تولید» در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید سلیمانی مدیرعامل بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم افتتاح «مدرسه تولید» در یکی از مناطق استان سیستان و بلوچستان، گفت: دو موضوع اصلی را در سفر امروز پیگیری کردیم. موضوع اول رسیدگی به اقشار کم برخوردار بود که در قالب بسته‌های معیشتی و با توزیع ۴ هزار بسته معیشتی انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با توجه به لزوم مقابله با کرونا ۲ هزار بسته بهداشتی توزیع شد و ۲ هزار بسته کمک آموزشی هم در بخش حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم در نظر گرفته شده است.

مدیر عامل بنیاد احسان خاطر نشان کرد: بخش دوم سفر ما مرتبط با تمرکز بر مسائل آموزشی بود. با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان از مناطق مستعد از نظر نیروی نیروی انسانی است، متأسفانه تا به امروز از پتانسیل‌های علمی آن به خوبی استفاده نشده است. تمرکز مجموعه بنیاد احسان بر روی یک الگوی ویژه در حوزه آموزشی به نام مدرسه تولید است. با این طرح می‌توانیم این خلأ که در بحث آموزشی وجود دارد را با پیوست مهارتی در مناطق محروم از میان برداریم.

سلیمانی در ادامه عنوان کرد: این مسئله به خصوص در مناطق مستعدی مانند شهرستان دلگان که منطقه پرباری از جهت محصولات کشاورزی و دامداری به شمار می‌آید، حائز اهمیت است. در همین راستا، امروز با افتتاح اولین مدرسه تولید در شهرستان دلگان با مدلی که مطرح شد و بر پایه الگوی مهارت افزایی، به دنبال گسترش این موضوع در سال آینده و در سایر مناطق محروم دارای محصول پایه کشاورزی هستیم و این مهم تا پایان سال ان‌شاالله ادامه پیدا خواهد کرد.

وی در پایان افزود: همچنین در راستای تمرکز بر توانمندسازی و دانش‌افزایی معلمان منطقه و همچنین تداوم مباحث مرتبط با تمرکز بر فعالیت‌های آموزشی که یکی از اولویت‌های ما در مجموعه ستاد اجرایی است، از امروز در قالب یک تفاهم‌نامه با اداره آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان و گروه‌های جهادی، انشاالله شروع فرایند دانش افزایی معلمان منطقه را در دستور کار قرار خواهیم داد.

گفتنی است که «مدرسه تولید» یا به عبارتی دیگر مدرسه کسب و کار یک پلتفرم آموزشی نوین بر پایه تولید و فرآوری محصولات و ارائه خدمات است که ضمن در برگیری ویژگی‌های عمومی یک مدرسه یا هنرستان، هدف اصلی آن آموزش افراد برای یادگیری، راه اندازی و توسعه کسب و کار مبتنی بر تولید و خدمات زیست بوم همان منطقه است.

کد خبر 5123930

منبع: مهر

کلیدواژه: زاهدان سیستان و بلوچستان سعید سلیمانی شهرستان دلگان بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره مدرسه ساخت مدرسه شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش آلودگی هوا شورای شهر تهران شهر تهران قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی آب و هوا ویروس کرونا سازمان تامین اجتماعی پلیس راهور سازمان بازرسی کل کشور شورای شهر بارندگی سیستان و بلوچستان مدرسه تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟
  • (تصاویر) مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • سیل در منطقه دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • افتتاح نخستین مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند