Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ حجت الاسلام احد آزادیخواه روز یکشنبه در ادامه سفر خدمت به روستاهای ملایر در بخش جوکار اظهار داشت: این میزان اعتبار به جمع اعتبار مصوبات سفر شهریور امسال دکتر نوبخت به استان همدان اضافه شد.

وی بهسازی روستاها را از مطالبات مهم روستاییان عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم با جذب اعتبارات اختصاص یافته و سهمیه قیر جدید، بخش عظیمی از بهسازی روستاهای ملایر تکمیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مجمع نمایندگان استان همدان احداث مجتمع آبرسانی روستایی را از دیگر ضرورت‌ها برشمرد و ادامه داد: از زمان آغاز احداث مجتمع‌های آبرسانی تا سال ۹۲، از ۶۱ مجتمع آبرسانی در استان همدان تنها یک مجتمع سهم شهرستان ملایر بود که با پیگیری‌های انجام شده مجوز احداث چهار مجتمع اخذ شد.

حجت الاسلام آزادیخواه گفت: از این تعداد مجتمع آبرسانی علی‌آباد دمق با عنوان مجتمع «شهید سردار سلیمانی» به عنوان دومین مجتمع آبرسانی روستایی ملایر با ۱۱ روستا زیرپوشش تا پایان امسال تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد و سه مجتمع دیگر نیز در دستور کار است.

وی احداث مجتمع سد کلان و ینگی‌کند را در اولویت دانست و اظهار داشت: در دیدار با دکتر نوبخت موضوع مجتمع آبرسانی ینگی‌کند و تامین اعتبار آن مطرح شد و در تلاش هستیم بتوانیم اعتبار مورد نیاز برای این مجتمع را از محل اعتبارات ملی اخذ کنیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: علاوه بر اخذ مجوز مجتمع‌های آبرسانی، مجوز تک روستایی برای سه روستای منگاوی، مهدویه و توچغاز نیز اخذ شد که «حمیدرضا جانباز» مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور قول مساعد برای اختصاص اعتبار منابع تک روستایی را داده است.

حجت الاسلام آزادیخواه در دیدار با اهالی روستاهای الفاوت، کمری، منگاوی و ینگی‌کند در بخش جوکار، بیان کرد: در سفرهای قبلی مشکلاتی همچون رفع افت ولتاژ برق، بهسازی روستایی، مقاوم‌سازی مسکن روستایی، رفع نقاط حادثه‌خیز روستایی و تسهیلات اشتغالزایی مطرح شد که بسیاری از این مشکلات رفع و یا در تلاش برای رفع آنها هستیم.

وی ضمن تاکید بر ایجاد کابل خودنگهدار و جابجایی تیرهای برق در روستای کمری افزود: با توجه به سردسیر بودن این روستا، در نامه‌ای به دکتر جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری خواستار قرار گرفتن برخی روستاهای این شهرستان جزء مناطق سردسیر شدیم تا بتوانند از تعرفه‌های مناطق سردسیر به‌ویژه در مصرف گاز بهره‌مند شوند.

رییس مجمع نمایندگان استان همدان همچنین با اشاره به احداث راه‌آهن همدان- ملایر و قرار گرفتن بسیاری از روستاهای بخش جوکار در این مسیر بیان کرد: مطالبات اهالی روستای الفاوت که در مسیر این طرح قرار گرفته‌اند را پیگیری می‌کنیم تا مشکلی در روند اجرای طرح و برای مردم ایجاد نشود.

حجت الاسلام آزادیخواه ینگی‌کند را یکی از روستاهای با شیب جمعیتی بالا نسبت به میانگین کشوری و دارای آینده‌ای روشن دانست و اظهار داشت: اقدامات خوبی در این روستا انجام شده و به تازگی ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای طرح بازنگری این روستا در نظر گرفته شده است.

وی مشارکت و همراهی مردم را در توسعه و عمران روستایی اثرگذار و رکن مهمی در آبادانی دانست و بر حفظ و تقویت همدلی، همراهی و وحدت مجموعه مدیران و مردم تاکید کرد.

شهرستان ملایر با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر، دارای ۲۰۸ روستای دارای سکنه است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی توسعه ایران همدان سازمان برنامه و بودجه ملایر محمدباقر نوبخت احد آزادیخواه توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی توسعه ایران همدان مجلس شورای اسلامی توسعه ایران همدان سازمان برنامه و بودجه ملایر محمدباقر نوبخت احد آزادیخواه توسعه روستایی اخبار کنکور مجتمع آبرسانی استان همدان حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

علی یوسف‌زاده گفت: امسال تکمیل آخرین ابنیه فنی شامل نصب یک دستگاه پل خاص با یک دهانه ۴۴ متری ، آسفالت لایه دوم و نصب علایم ایمنی و خط‌کشی ۲۰ کیلومتر اول از مسیر سه‌راهی سربند - مشگین‌شهر با تامین منابع مالی مورد نیاز جزو برنامه کاری این اداره کل می‌باشد.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل با اشاره به احداث ۲۰ کیلومتر دوم سربند –مشگین‌شهر افزود: در ۲۰ کیلومتر دوم این مسیر همزمان با عملیات خاکی ، ابنیه فنی در سطح ۶.۵ کیلومتر اول اجرا می‌شود.

او با قدردانی از تلاش‌های پیمانکار و عوامل اجرایی این طرح اظهار کرد: با وجود بدهی اداره کل راه و شهرسازی به پیمانکاران ، عملیات اجرایی پروژه سربند- مشگین‌شهر با یک هزار میلیارد ریال فعال بوده و در صورت تامین منابع مالی و تخصیص اعتبار لازم ، با تکمیل و بهره‌برداری این طرح شاهد افزایش ایمنی تردد در این مسیر خواهیم بود.

یوسف‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۱۵ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین با ۱۷۸ نفر نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارند ، افزود: جاده سربند – پارس‌آباد و سربند- مشگین‌شهر از جاده‌های حادثه‌خیز استان است که با تلاش پیمانکاران در مراحل اجرا و تکمیل قرار گرفته و انتظار می‌رود با اختصاص اعتبارات به‌موقع تمام طرح‌های بزرگراهی شمال استان شتاب بیشتری بگیرد.

او هزینه احداث هر کیلومتر بزرگراه را ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برنامه اصلی احداث ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در جاده‌های پرتردد و حادثه‌خیز استان است تا با تکمیل آنها ایمنی جاده‌ها ارتقا یافته و از میزان تصادفات جاده‌ای کاسته شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • حضور ۲۳۰ ورزشکار در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو