Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضوع نسخه نویسی الکترونیکی توسط پزشکان از ماه ها قبل توسط مسوولان کشوری و استانی بارها رسانه ای شد که تاکنون این موضوع به طور کامل عینیت پیدا نکرده اما آنطورکه مدیرکل بیمه سلامت استان البرز می گوید ، این طرح تاپایان امسال رویه اجتناب ناپذیر به خود می گیرد و افزون بر اجرای آن توسط پزشکان ، نیازمند اطلاع رسانی گسترده بوده تا مردم بتوانند با شیوه جدید آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

دکتر سعید جوانشیر روز دوشنبه به خبرنگاران گفت : با پیشرفت فرآینده های الکترونیک خدمات پزشکی به بیماران در این بستر امکانپذیر خواهد بود و بر همین اساس تا پایان سال جاری تمام پزشکان باید از روش جدید برای نسخه نویسی استفاده کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان البرز با اشاره به مزایای اجرای طرح نسخه نویسی  الکترونیک، آن را طرحی در راستای سیاست های کلان کشور در امر بهداشت ودرمان دانست و گفت با پیشرفت فرایند های الکترونیک ، این امر فارغ از موارد قانونی ، اجتناب ناپذیر است.

وی افزود : این طرح  شامل نسخه نویسی و تجویز الکترونیکی و از سوی دیگر شامل نسخه پیچی الکترونیکی است که  پس از تشخیص پزشک امکان ثبت دارو و اقدامات پاراکلینیکی فراهم شده  است .

مدیرکل بیمه سلامت استان البرزگفت :  پس از ثبت  نسخه بیمار توسط پزشک، اطلاعات مربوط به دارو، آزمایشات و تصویربرداری طبق سند ابلاغی وزارت بهداشت بعد از دریافت شناسه یکتا از بیمه سلامت ( HID) برای سرویس مربوطه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد:  با ارسال اطلاعات مربوط به دارو و دریافت شناسه دارو، بیمار می‌تواند با مراجعه به داروخانه با استفاده از کد ملی و یا اعلام شناسه دریافتی داروهای ثبت شده توسط پزشک مربوطه را از داروخانه دریافت کند.

مدیرکل بیمه سلامت استان البرز اظهار داشت:  در بخش درخواست‌های پاراکلینیکی بیمار نیز می‌تواند با مراجعه به مراکز ارائه دهنده خدمات  شاملآزمایشگاه و تصویر برداری و ارائه کد ملی و یا شناسه دریافتی از سیستم، خدمات مورد نظر را دریافت نماید.

وی با تاکید بر اینکه بحث نسخه الکترونیک یکی از الزامات امروزه حوزه درمان است، تصریح کرد:  موضوع درمان در عصر امروز باید بتواند از فناوری روز مانند  فناوری اطلاعات استفاده کند  و برای اینکه بتوانیم در حوزه فناوری اطلاعات، اطلاعات بیماران را به صورت
یکنواخت در اختیار داشته و از آن به صورت هوشمند استفاده کنیم، نیاز است که اطلاعات بیمار را در تمام مراجعاتش ثبت و ضبط کنیم .

جوانشیر گفت : این اطلاعات  بر اساس کدهایی که به آن تعلق می گیرد با زبان بین‌المللی کُدینگ جمع‌بندی کنیم تا پزشکان و سایر کارکنان حوزه بهداشت و درمان و سیاستگذاران بتوانند برای اقدامات درمانی، سیاستگذاری و امثال آن استفاده کنند.

وی در خصوص توسعه دولت الکترونیک  گفت : این فرایند بر اساس برنامه های توسعه پنجم و ششم بوده و سازمان های بیمه گر در راستایبرنامه های توسعه کشور به  سمت الکترونیکی کردن خدمات درمانی و نسخه الکترونیک حرکت می کنند.

بیمه سلامت استان البرز حدود ۴۵۰ هزار نفر تحت پوشش دارد.

همچنین از جمعیت سه میلیون نفری استان البرز حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

برچسب‌ها بیمه سلامت داروخانه طرح نسخه الکترونیکی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت داروخانه طرح نسخه الکترونیکی بیمه سلامت داروخانه طرح نسخه الکترونیکی استان البرز اخبار کنکور نسخه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدرضا رضایی گفت: افراد کم‌توان یا توان‌خواهان می‌توانند از پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی و یا بیماری خود بهره‌مند شوند که برای بهره‌مندی از این خدمات بیمه سلامت می‌توانند اقدام کنند.

وی افزود: مسیر استفاده از این خدمات بیمه سلامت، پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی متناسب با نوع اختلال عملکردی است که در این راستا سازمان بهزیستی توانخواهان تحت پوشش خود را براساس شش گروه اختلال عملکردی به سازمان بیمه سلامت ایران معرفی می‌کند.

رضایی ادامه داد: این شش گروه اختلال عملکردی شامل اختلالات کم‌توانی ذهنی، جسمی- حرکتی، روانی، بینایی، شنوایی، صوت و گفتار هستند.

مدیر کل بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: پس از معرفی افراد کم‌توان دارای یک یا چند نوع از اختلالات عملکردی از سوی سازمان بهزیستی، این افراد می‌توانند از ۵۹ کد خدمت توانبخشی در حیطه‌های مختلف شامل؛ کاردرمانی، گفتاردرمانی، بینایی سنجی، شنوایی شناسی، ارتوپدی فنی (اعضای مصنوعی) و فیزیوتراپی با پوشش ۷۰ درصدی سازمان بیمه سلامت ایران در کلیه مراکز طرف قرارداد با مالکیت‌های مختلف دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی بهره‌مند شوند.  

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی