Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم تکواندوی یاسترب زاگرب کرواسی گفت تکواندو ایران افت کرده است و امیدوارم هر چه زودتر بازیکنان‌مان به اوج آمادگی خود برگردند.

یوسف کرمی، سرمربی تیم تکواندوی یاسترب زاگرب در خصوص بازگشتش به ایران صحبت کرد.

به گزارش طرفداری و به نقل از فارس، کرمی در ابتدا اظهار داشت:

با توجه به تعطیلات سال نو میلادی و همچنین اوج‌گیری بیماری کرونا، باشگاه‌ها در کرواسی تعطیل بود به ایران بازگشتم تا چند مدت هم پیش خانواده‌ام باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمربی تیم تکواندوی یاسترب زاگرب در پاسخ به این سوال که آیا اصلا در کشور کرواسی زلزله می‌آمد یا خیر، گفت:

اتفاقا زلزله نداشت. پا قدمم خوب نبود، تا به کرواسی رفتم کرونا و زلزله آمد.

دارنده مدال برنز المپیک آتن در خصوص تفاوت‌های لیگ امسال با سال‌های گذشته، عنوان کرد:

مسابقات امسال لیگ تکواندو فرق مثبتی با دوران ما نداشت. یک سال بود مسابقات داخلی تکواندوی ایران را ندیده بودم. فقط دوست داشتم بعد از مدتها تکواندوی ایرانی را ببینم و دیدم که از نظر تاکتیکی، فنی و تکنیکی عقب ماندیم.

قهرمان اسبق تکواندوی جهان در پاسخ به این سوال که برای این عقب‌ماندگی چه کاری باید انجام شود، یادآور شد:

نمی‌دانم چه کاری باید انجام داد، ولی امیدوارم این موضوع را جدی بگیرند. تیم کرواسی در یک ماه، به چهار مسابقه اروپایی به میزبانی اسلوونی، بلغارستان، بلژیک و آلمان رفت و با تیم‌های درجه یک اروپا بازی کرد. تکواندوکاران ایرانی فقط در لیگ بازی می‌کنند. امیدوارم افتی که هم‌اکنون به وجود آمده هر چه زودتر برطرف شود و بازیکنان‌مان به اوج آمادگی خود برگردند و شاهد روزهای خوبی باشیم.  انتظارات از تکواندوی ایران بالاست و همه تکواندو ایرانی را می‌شناسند که با قدرت وارد مسابقات می‌شود، این قدرت اصلی تکواندو ایران نیست.

وی در خصوص برگزاری لیگ تکواندو و عدم سازندگی در این مسابقات، تاکید کرد:

چکیده تکواندوی ایران در مسابقات لیگ حضور داشتند ولی سازندگی دیده نشد. لیگ به خاطر این سازنده خواهد بود که اشکالات فنی استعدادهای خوب تکواندوی کشورمان در مسابقات بر طرف شود و بازیکن خوب به سمت پیشرفت حرکت کند. در لیگ مربیان می‌توانستند با زمان بیشتر، روی ضعف بازیکنان خود کار کنند و خروجی‌های خوبی از لیگ داشته باشیم. این لیگ تا شروع نشده، تمام شد.

کرمی افزود:

تمام تکواندوی ایران در لیگ حاضر بودند ولی هیچ ورزشکار آینده‌داری معرفی نمی‌شود. در مسابقات لیگ امسال بازیکنان دانشگاه آزاد اسلامی، فتح صدر البرز، استقلال، پارسیان البرز و پالایش نفت آبادان در یک روز مبارزه کردند و اوت شدند، آیا چیزی به داشته‌های‌شان اضافه شد؟ به هر حال تصمیم گرفتند و صلاح دانستند رقابت‌های لیگ را این گونه برگزار کنند. از سرمربی تیم ملی بپرسید، سطح بازی‌ها چطور بود؟ بهترین تکواندوکار این لیگ چه کسی بود؟ 

 پیشکسوت تکواندو ایران در پاسخ به این سوال که چند تیم خوب می‌توانیم به مسابقات برون مرزی اعزام کنیم، خاطرنشان کرد:

این سوال را باید از سرمربی تیم ملی بپرسید که چند تیم خوب برای اعزام به رقابتهای بین‌المللی داریم؟! 

اخبار داغ 

مسعود سلطانی فر: خصوصی سازی سرخابی ها با قدرت دنبال می شود / وزارت ورزش در انتخابات فدراسیون کاملا بی طرف است استقلال - تراکتور؛ سنگی که به سر فرهاد خورد | از رقص لوپز تا تلافی آندو و خاطره استراماچونی تجاوز به زن تهرانی در جاده لواسان / ملیحه فقط التماس می کرد ! + عکس اولین کارت قرمز لیونل مسی در بارسلونا کونته: شکست دادن یوونتوس با قهرمانانی مثل رونالدو، باید به ما این باور را بدهد که در مسیر درست هستیم

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تکواندوی ایران تکواندو ایران سرمربی تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرطان اسرائیل در روزهای پایانی

پانزدهم سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) هنگامی که سران دو دولت عربی امارات و بحرین در قالب معاهده ابراهیم به میزبانی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت امریکا، توافق عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را امضا کردند، شاید کمتر ناظر و تحلیلگری فکر می‌کرد که این توافقنامه سیاسی - امنیتی که آن روزها رویکرد اقتصادی‌اش بیشتر تبلیغ می‌شد و حتی به نفع صلح و امنیت منطقه تفسیر می‌شد، به سرنوشتی دچار شود که اکنون نه فقط هیچ اثری از آن نیست که اکنون دانشجویان دانشگاه‌های امریکا، اروپا و کانادا مدافع آرمان فلسطین شده‌اند و اعتراضات گسترده آن‌ها به چالشی امنیتی برای سران دولت‌های غربی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، رحیم زیادعلی در سرمقاله روزنامه جوان با این مقدمه نوشت:  هدف خطرناک‌ترین توافق عادی‌سازی روابط، ادغام رژیم صهیونیستی در جوامع عربی و اسلامی و نادیده گرفتن مسئله فلسطین در ازای برخی منافع اقتصادی بود، که این طرح امنیتی و سیاسی قرار بود از طریق گشایش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در پایتخت‌های عربی اجرایی شود که حتی زمزمه‌هایی برای عادی‌سازی روابط عربستان سعودی هم شنیده شد. 

عملیات غرورانگیز مجاهدان فلسطینی در قالب طوفان الاقصی در ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، اما همه این رشته‌ها را پنبه کرد و چنان ضربه‌ای به رژیم صهیونیستی زد که هیمنه آن در ابعاد دفاعی، امنیتی، نظامی و اجتماعی یکجا فروپاشید. 
رژیم صهیونیستی پس از آن برای جبران حیثیت از بین رفته خود با حمایت و پشتیبانی امریکا و دیگر شرکای غربی‌اش، حملات موشکی، توپخانه‌ای و زمینی گسترده‌ای را علیه ساکنان بی‌دفاع غزه در گستره ۳۶۰ کیلومتر مربع تدارک دید که حاصل آن شهادت ۳۴ هزار نفر از زنان و کودکان این جغرافیای کوچک است، بی‌آنکه در حوزه نظامی دستاوردی برای سران رژیم صهیونیستی درپی داشته باشد. همین جنایات و نسل کشی هاست که اکنون و پس از قریب به هشت ماه از عملیات طوفان الاقصی، فلسطین نه تنها مسئله دنیای اسلام که فراتر از آن به مسئله اول جهان تبدیل شده است. 
گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در امریکا و اروپا علیه رژیم صهیونیستی که این روزها با شدیدترین روش‌های پلیسی، به خشونت کشیده شده است، فقط نمونه‌ای از این خیزش جهانی است که روز به روز در حال افزایش است. مهاجرت معکوس یهودیان از سرزمین‌های اشغالی، اختلافات درونی سران ارتش صهیونیستی و شکنندگی و بی‌ثباتی سیاسی هم از چالش‌های امنیتی است که هراز گاهی اخبار آن به رغم سانسور شدید، سر از رسانه‌ها در می‌آرود. رژیم «غیرقابل ترمیم» صهیونیستی، اما با وجود این همه چالش امنیتی، دفاعی و سیاسی ۱۳ فروردین ماه گذشته دست به حماقت بزرگ‌تری زد و ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه را هدف حمله موشکی قرار داد که طی آن هفت تن از مستشاران جمهوری اسلامی ایران را به شهادت رساند. 

سران رژیم شاید با این تصور که جمهوری اسلامی ایران از رویارویی مستقیم ابا خواهد داشت و در صورت اقدام متقابل ایران، امریکا و دولت‌های غربی را در کنار خود خواهند داشت، دست به قمار بزرگی زدند که نتیجه آن از هر دو سو باخت مطلق بود. پس از حمله تروریستی به بخش کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، صبر استراتژیک جمهوری اسلامی ایران به سر آمد و رهبر معظم انقلاب اسلامی، رسماً و علناً از پاسخ پشیمان کننده و سیلی به سران رژیم صهیونیستی سخن به میان آوردند. وعده‌ای که چندان طول نکشید و بامداد ۲۶ فروردین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک عملیات ترکیبی که «وعده صادق» نامگذاری شد، با استفاده از انواع پهپادها و موشک‌های بالستیک و کروز، مواضع دفاعی و امنیتی رژیم صهیونیستی را درهم کوبید. آن‌هم در شرایطی که به اذعان بسیاری بیش از ۲۰ کشور از جمله شرکای غربی و متحدان منطقه‌ای در مقابله پدافندی با حمله تلافی جویانه جمهوری اسلامی ایران بسیج شدند و در عمل نتوانستند مانع از عبور موشک‌ها و پهپادهای تهاجمی ایران از آسمان رژیم اشغالی و گنبد آهنین پوشالین شوند.

اکنون که تحولات سه سال گذشته را مرور می‌کنیم، نه تنها از طرح عادی‌سازی روابط خبری نیست، که سران رژیم صهیونیستی در حصارهای امنیتی خود هم احساس نا امنی می‌کنند. آن‌ها نه تنها با حملات جنایتکارانه نتوانستند غزه را فتح کنند و اسرای نظامی خود را آزاد کنند، بلکه برای رهایی از این باتلاق خود ساخته، حاضر شده‌اند به مطالبات مجاهدان فلسطینی تن بدهند و برای به تأخیر انداختن مرگ تدریجی خود زمان بخرند. اما این تحرکات نتیجه‌ای در اصل ماجرا ایجاد نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی اکنون نزد افکار عمومی جهان مرده است و دانشگاه‌های امریکا و اروپا به جنازه او لگد می‌زنند. روند تحولات هیچ چشم انداز روشنی را برای رژیم صهیونیستی ترسیم نمی‌کند، سرطان بدخیم اسرائیل روزهای پایانی خود را سپری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه
  • در جدیدترین رنکینگ المپیکی تکواندو؛ کیانی به رده دوم صعود کرد
  • صعود کیانی به رده دوم رنکینگ المپیکی تکواندو
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد/ صعود کیانی به رده دوم
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • منصوری: توهین به هواداران در شان فوتبال ایران نیست/ پرسپولیس می‌تواند به صدر بازگردد
  • چهل و چهارمین دوره مسابقات بین المللی کشتی جام تختی در زنجان برگزار می شود