Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار  مجلس گروه  سیاسی  باشگاه  خبرنگاران  جوان، ملک فاضلی نماینده سراوان، سیب، سوران و مهرستان در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در نطق میان دستور خود گفت: بزرگی و کوچکی استان سیستان و بلوچستان مشکل نیست، بلکه معضل اصلی اختصاص ندادن بودجه متناسب است. اشتغال در این استان ناشناخته است و صرفاً معادل کارمندی شناخته می‌شود؛ چراکه استانی به این پهناوری فقط دو کارخانه سیمان و یک کارخانه نیم‌بند بافت بلوچ را دارد و باعث شده دانش آموزان به دلیل مشاهده بیکاری دانش‌آموختگان، انگیزه تحصیل نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: عدم اشتغال سخت است؛ طبعاً با اجرای نظر بلند مقام معظم رهبری در زمینه ایجاد عدالت در اختصاص بودجه و امکانات در توسعه متوازن سبب جبران فاصله‌ها خواهد شد. از بارزترین این فاصله‌ها نبود نیروی انسانی توانمند استان در مرکز و به خصوص ساختار وزارتخانه‌هاست.

فاضلی اظهار کرد: فرمایش‌های مقام معظم رهبری در مسائل این استان تکلیف و مسئولان است؛ اگر قبول دارید شاخص‌های توسعه در این استان‌ها در عمق ناتوانی است. چرا سرگردانیم؟

نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: امنیت پایدار و امید در جامعه در گرو توسعه است و همه ما باور داریم توان ملی ما بالاتر از ناتوانی است. هر بخشی از توسعه که کارآمدی و مدیریت دلسوز داشته، موفق شده است. شایسته است در پارلمان هفته‌ای را به حل مشکل معیشت جامعه اختصاص دهیم.

بیشتر بخوانید

مرثیه‌ای تکراری برای سیستان‌وبلوچستان/ ماجرای ناتمام تحقیق و تفحص از خودروسازها در مجلس

او گفت: مادر بلوچ من جان فدای این سرزمین کرده، فرزند و برادر و حتی به طور ناخواسته پدر را فدای پاکدامنی خویش کرده است؛ به طوری که بوسه بر تربت پاکش نیازمند شایستگی است. درود بر مادران ما! افتخار فرزندی استان سیستان و بلوچستان را دارم که سراسر افتخار است. مادران پاکدامن سلحشور و عزتمند این دیار،  فرزندانی را تربیت کردند که توانسته‌اند صدای عدالت و افتخار ایرانیان را به گوشه گوشه جهان برساند.

نماینده سراوان، سیب، سوران و مهرستان یادآور شد: اکنون این خواهران و مادران با علم و دانش توانمندتر شده‌اند و شایسته است این جمعیت ۵۰ درصدی سازوکار مناسب برای خدمت داشته باشند.

فاضلی تصریح کرد: بودجه‌ای را که در طول تاریخ واگذار نکرده‌ایم، بدهیم, مگر می‌شود با داشتن نیروی انسانی توانمند و متعهد و منابع سرشار و مرز فوق العاده آبی-خاکی، اینگونه واقعیت تلخ عدم توسعه را پیش رو داشته باشیم؟

او بیان کرد: معیشت جامعه مشکل اصلی ماست. مجلس که ۶۰ جلسه از آن می‌گذرد، همیشه با تذکر و اخطار به رئیس جمهور و وزرای کابینه همراه بوده است، آیا مشکل حل شد؟ گرانی و کاهش ارز دولت ادامه دارد، وظیفه دولت و مجلس چیست؟ آیا پاسخ این سؤال فقط گفتار و نشست و برخاست بی‌اثر است که محصولش جز ناامیدی و خدای ناکرده عصیان است؟ یک روز غفلت مجلس و دولت فاجعه است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم صحن علنی نطق میان دستور سیستان و بلوچستان اشتغال پایدار اشتغال جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،خلیل‌احمد سلامی گفت: طرح کالابرگ الکترونیکی در دولت سیزدهم برای بهبود سبد معیشت مردم اجرایی شد که دریکسال اخیر شهروندان سیستان و بلوچستان از آن بخوبی استقبال کردند.
وی افزود: در بازه زمانی یکساله طرح کالابرگ الکترونیکی، بیش از ۶۷۰ هزار خانوار در استان از این طرح استقبال کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه گردش مالی این طرح در سیستان و بلوچستان نیز سه هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: از این مبلغ، دو هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان توسط مردم بصورت نقدی وهزار و ۵۴۶ میلیارد تومان آن بصورت یارانه توسط دولت پرداخت شده است.
سلامی در خصوص طرح فجرانه هم گفت: از هفدهم بهمن سال قبل که این طرح آغاز شد، در مرحله اول، ۵۴۶ هزار خانوار، در مرحله دوم ۴۵۲ هزار خانوار و در مرحله سوم که تا ۱۷ اردیبهشت ادامه دارد، تا الان ۳۷۰ هزار خانوار با مراجعه به چهار هزار و ۲۰۰ فروشگاه مجری طرح در استان، یازده قلم کالای تعریف شده را خریداری کردند.
وی ادامه داد: میزان یارانه تشویقی اختصاص یافته توسط دولت سیزدهم از ابتدای طرح فجرانه تا الان در سیستان و بلوچستان، هزار و ۱۲۷ میلیارد تومان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان همچنین در ادامه از کاهش ۱۰ درصدی حوادث ناشی از کار در سال گذشته در استان خبر داد .

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان