Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@20:42:12 GMT

عواقب استیضاح ترامپ برای دولت بایدن

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۷۰۳۱

عواقب استیضاح ترامپ برای دولت بایدن

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، بایدن حتی بعد از پیروزی در انتخاباتف در سه ماه  اخیر با بحران حاصل از اعتراض ها و ادعاهای ترامپ مبنی بر تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ مواجه بود و حالا هم سایه بحران های ناشی از رفتارها و سیاست های ترامپ حتی بعد از شروع به کار دولت بایدن، بر این دولت جدید ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه خبری سی ان ان دراین باره گزارش داد: دستور کار دومین استیضاح دونالد ترامپ در مجلس سنا در  موازات با شروع کاری بایدن در کاخ سفید خواهد بود و این موضوع می تواندبر برنامه ها و الویت های کاری بایدن سنگینی کند و مانع از پیشرفت مطلوب آنها شود.

«استفان کالینسون» (Stephen Collinson) خبرنگار کاخ سفید دراین باره به این شبکه خبری گفت: زمانی که یک رئیس جمهوری آمریکا وارد کاخ سفید می شود زمان محدودی برای پیشبرد الویت های کاری خود  دارد، که یکی از موارد تایید اعضای کابینه توسط مجلس سنا است.

خطر استیضاح ترامپ انرژی سنا را می گیرد

وی افزود: خطری که دومین استیضاح ترامپ می تواند بر دولت آتی بایدن داشته باشد این  است که انرژی و توان مجلس سنا را  حداقل به مدت ۲ تا ۳هفته خواهد گرفت، درنتیجه این موضوع باعث توقف و کندی امور برای دولت بایدن خواهد شد.

خبرنگار کاخ سفید سی ان ان ادامه داد: بایدن قصد دارد تا بسته کمک های مالی ۱.۴ تریلیون دلاری برای دوران کرونا را به تصویب سنا برساند، این موضوع که از الویت های این دولت خواهد بود به توقف روبرو خواهد شد.

وی افزود: بایدن برخلاف روسای جمهوری پیشین، بسیاری از اعضای کابینه وی هنوز به تایید وتصویب مجلس سنا نرسیده اند و این خود یک مشکل بزرگی است.

نبود وزرای کلیدی بحران آفرین است

وی  درادامه تحلیل خود گفت: وزارای خزانه داری، خارجه و درشرایط بحرانی کرونا در آمریکا، وزیر بهداشت نیاز است تا هرچه سریعتر از سوی  کنگره  و مجلس سنا تایید و تصویب شوند تا در پست های خود قرار گیرند.

فضای سیاسی واشنگتن مسموم است

خبرنگار کاخ سفید این رسانه تصویری آمریکایی افزود: واشنگتن با فضای سیاسی مسموم به جای مانده از دولت ترامپ مواجه است که برای برطرف ساختن آن نیاز به همکاری جمهوریخواهان در کنگره و مجلس سنا است.

جو بایدن و کامالاهریس قرار است تا ۲ روز دیگر اول بهمن ماه بعنوان رئیس جمهوری و معاون رئیس جمهوری جدید آمریکا در واشنگتن دی.سی سوگند یاد کنند.

مراسم تحلیف این دو در سایه شدیدترین تدابیر امنیتی بی سابقه در تاریخ این کشور برگزار می شود و تمامی ۵۰ ایالت آمریکا برای این روز درحالت آماده باش کامل به سر می برند.

هوداران دونالد ترامپ  ۱۷ دی ماه و درزمان شمارش آرای مجمع گزینشگران در صحن کنگره، با تحریک وی به عمارت این ساختمان یورش برده و بسیاری از خبرنگاران رسانه های آمریکایی از قصد مهاجمان به ترور و گروگانگیری مایک پنس معاون ترامپ، نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان و  چاک شومر رئیس حزب دموکرات در مجلس سنا خبر دادند.

بنابر تصاویر منتشر شده از سوی رسانه های آمریکایی هم اکنون واشنگتن دی.سی و اطراف محوطه ساختمان کنگره  تحت کنترل مسلاحانه گارد ملی آمریکا قرار گرفته و شبکه سی ان ان از بازداشت افرادی که قصد عبور و مرور در نزدیکی این عمارت دارند، خبر میدهد.

دونالد ترامپ روز اول بهمن ماه واشنگتن دی.سی را به مقصد اقامت گاه خود در فلوریدا ترک خواهد کرد، وی به علت تحریک  هواداران خود به اشغال عمارت کنگره، در ۲۴ دی ماه از سوی مجلس نمایندگان برای دومین بار درخواست  دادگاهی و استیضاح مورد تصویب قرار گرفت.

**۱۳۰۲**

برچسب‌ها کنگره آمریکا مجلس سنا انتخابات ۲۰۲۰ استیضاح ترامپ ایالات متحده آمریکا جو بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا مجلس سنا انتخابات ۲۰۲۰ کنگره آمریکا مجلس سنا انتخابات ۲۰۲۰ استیضاح ترامپ ایالات متحده آمریکا جو بایدن اخبار کنکور استیضاح ترامپ کاخ سفید مجلس سنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟

به گزارش بورس تابناک، قانون بودجه ۱۴۰۳ در آخرین روز‌های سال گذشته در بند س تبصره ۶ چالش جدیدی را به بازار سرمایه و شرکت‌های بورسی و فرابورسی تحمیل کرده است. در این بند اعلام شده است:

مجموع معافیت‌ها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمد‌های حاصل شده برای عملکرد سال ۱۴۰۳ کلیه مودیان به استثنای معافیت‌های دارای سقف زمانی مشخص و موارد مندرج در ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم و قانون جهش تولید دانش بنیان برای اشخاص حقوقی تا پنج هزار میلیارد ریال (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) و اشخاص حقیقی تا پانصد میلیارد ریال (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) قابل اعمال است.

به زبان بسیار ساده این بدان معناست که سقف ۵۰۰ میلیارد تومانی به عنوان سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی و صندوق‌های سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است.

با همه تلاش ها و اعتراضات برای جلوگیری از اجرایی شدن این بند سرانجام، یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به تصویب رسید.

در این مطلب قصد داریم دوباره به عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه بپردازیم.  حامد موسوی از فعالان بازار سرمایه به بررسی این عواقب پرداخته است.  عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه 

حامد موسوی فعال بازار سرمایه | اول باید دقت کنیم فلسفه معافیت مالیاتی چیست؟ معافیت‌های مالیاتی اکثرا برای کار‌هایی مصوب شده است که انجام آن کار وظیفه دولت ها بوده است، اما بخش خصوصی انجام می‌دهد و بابت آن معافیت مالیاتی می‌گیرد. به عنوان مثال: ایجاد کارخانه در منطقه محروم و کم برخوردار، ایجاد باشگاه فرهنگی ورزشی برای ارتقای فرهنگ جامعه و گسترش ورزش، کمک بخش خصوصی به دولت بابت تامین انرژی از جمله برق که وظیفه دولت است و چندین خدمات دیگر که دولت می بایست انجام دهد، اما به دلیل کسری بودجه با مشوق معافیت مالیاتی، انجام آن را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

حال با تعیین سقف معافیت مالیاتی، این معافیت‌ها از بین می رود و دیگر بخش خصوصی به کمک بخش دولتی نخواهد آمد. در شرایط رکود و تورم جامعه ایران و مشکل در فروش نفت، کماکان دولت مشکل کسری بودجه دارد و حالا مشوق‌های بخش خصوصی هم برداشته می شود و دیگر کسی نیست که این قبیل خدمات را به مردم بدهد.‌ ای کاش اگر دولت قصد داشت معافیت‌ها را بردارد زمانی این کار را انجام می داد که خودش توان انجام آن را داشت.

نکته دیگر اینکه برخی سرمایه گذاری‌ها به شرط معافیت مالیاتی انجام شده است و حتی بعضی خصوصی سازی‌ها به این شرط بوده است حالا قرار است این معافیت ها برداشته شود. مثلا اگر تخفیف ۵% خوراک پالایشی‌ها نبود هیچکس این پالایشگاه‌ها را از دولت نمی‌خرید. 

پس باید این را قبول کنیم اینکه بخش خصوصی با همین مشوق ها در منطقه محروم کارخانه ایجاد می‌کند، هزینه دارد و وقتی معافیت برداشته می شود، اعتماد به دولت از بین می رود و بعدا اگر دولت مشوق هم قرار دهد، چون تضمینی برای پایداری نیست، پس بخش خصوصی سرمایه گذاری نمی‌کند. 

از عواقب دیگر مشکلات این بند س تبصره ۶ این است که توسعه زیرمجموعه های شرکت های بزرگ متوقف می‌شود.
وقتی شرکت هرچه زنجیره تولید خود را تکمیل کند تنبیه می‌شود و مالیات بیشتری پرداخت می کند پس مجبور نیست این کار را انجام دهد و بنابراین به جای بردن سود برای افزایش سرمایه و طرح توسعه، آن سود را بین سهامداران تقسیم می‌کند و این باعث می شود تا روند مستهلک شدن و خورده شدن شرکت ها سرعت بگیرد. این بند عملا در خلاف جهت رونق تولید و توسعه حرکت می‌کند. | نبض بورس

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • زنی که به خاطر غزه از دولت بایدن استعفا داد + عکس
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان