Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مدرسه ابتدایی دخترانه شاهد نرگس زنجان در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه بخشی از دانش آموزان در مناطق روستایی و عشایری ساکن هستند افزود: در این مناطق کلاس ها با جمعیت کم دانش آموزان برگزار می شود اما در مناطق شهری دانش آموزان باید گروه بندی شوند.

وی با اشاره به اقدام انجام گرفته در زمینه دسترسی دانش آموزانی که از فناوری نوین آموزشی برخوردار نیستند، اظهار داشت: بر اساس گزارش های دریافتی از این استان و دیگر گزارش‌های میدانی، هیچ کودکی نیست که به دلیل اینکه به  فناوری دسترسی ندارد، از چرخه آموزشی کنار گذاشته شده باشد و مستندات نیز نشان می دهد، در این راستا محتوا و درسنامه های خوبی تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش نگرانی کنونی دستگاه تعلیم و تربیت را کیفیت آموزشی دانش آموزان به ویژه در پایه های اول و دوم ابتدایی عنوان کرد و گفت: این اطمینان وجود دارد که فرهنگیان تلاش می کنند، هیچ کودکی حتی در صورت نداشتن دسترسی به فناوری از جریان آموزشی کنار گذاشته نشوند.

حکیم زاده با اشاره به اینکه بر اساس آخرین آمار ارائه شده در سال گذشته سه میلیون و ۲۲۵ هزار نفر از دانش آموزان تمامی مقاطع تحصیلی به امکاناتی از قبیل تبلت و گوشی هوشمند دسترسی نداشتند، ادامه داد: با اقدامات انجام گرفته در سطح کشور و با حرکت های خوب، مشارکت فرهنگیان و خیرین بخشی از مشکلات مرتفع شد، اما همچنان تعدادی زیادی از دانش آموزان نیازمند این وسیله هستند و تامین آن مشارکت بیشتر مردم به خصوص خیران را می‌طلبد.

خانواده ها با عوامل مدرسه همکاری کنند

وی در خصوص آموزش حضوری تعداد محدودی از دانش آموزان پایه های اول و دوم ابتدایی از اول بهمن امسال افزود: در این زمینه به غلط کلمه بازگشایی به کار برده می‌شود و این درحالی است که بازگشایی زمانی انجام می شود که همه دانش آموزان در مدرسه حضور پیدا کنند.

حکیم زاده خاطرنشان کرد: این حضور جزئی دانش آموزان پایه های اول و دوم ابتدایی با تشخیص شورای مدرسه انجام می گیرد و زمان لازم برای حضور این دانش آموزان از سوی والدینی که در شوراهای مدارس عضویت دارند و بر اساس تشخیص معلم، کادر و شوراهای مدرسه، با جمعیت حداکثر ۱۰ نفر در کلاسها و به منظور تثبیت یادگیری خواهد بود.

وی با بیان اینکه با این آموزش ها، دانش آموزان پایه های اول و دوم مهارت های پایه سواد را بصورت موثرتری یاد می گیرند، اظهار داشت: مهارت های پایه سواد، مقدمه ای برای یادگیری های بعدی دانش آموزان است که اگر نتوانند حروف الفبا و مهارت های خواندن و نوشتن را خوب یاد بگیرند در ادامه با مشکلات جدی مواجه می شوند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش از خانواده های خواست همانطوری که کودکان خود را در مکان های مختلف مراقبت می کنند در این کار نیز با عوامل و کادر مدرسه همراهی کنند.

وی با بیان اینکه والدین اجازه دهند که این کودکان با توجه به شرایط سنی که بهترین سن برای شکل گیری شخصیت آنان است چگونگی مراقبت از خود را یاد بگیرند، اظهار داشت: دور ماندن طولانی مدت دانش آموزان از جامعه، رشد اجتماعی آنان را مختل کرده و فرآیند دوست یابی و مهارتهای ارتباطی که فقط در گرو حضور در مدرسه و تعامل بوده را تحت تاثیر خود قرار می دهد و علاوه بر آن هرگز بهترین فناوری نمی تواند جایگزین معلم برای یادگیری مهارت های سواد پایه ای قرار گیرد.

برچسب‌ها رضوان حکیم زاده معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مدارس زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضوان حکیم زاده معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مدارس رضوان حکیم زاده معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مدارس زنجان اخبار کنکور پایه های اول و دوم ابتدایی دانش آموزان حکیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ رشت گفت: این قبیل بازارچه‌ها برای دانش آموزان متوسطه اول برگزار می‌شود، تا با شغل‌های مختلف آشنا شوند و بتوانند رشته تحصیلی دُرُستی را پیش از ورود به مقطع متوسطه دوم انتخاب کنند.

احمد پورکاظمی افزود: در این بازارچه یک روزه ، که در ۲۰ غرفه در مدرسه دخترانه متوسطه اول آزادی رشت برگزار شد، صنایع دستی، غذا‌های محلی، نان‌های سنتی و انواع دسر که دانش آموزان با همکاری مادرانشان و اولیای مدرسه تهیه کرده بودند به نمایش و فروش درآمد.

دیگر خبرها

  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • ثبت سفارش کتاب‌های درسی برای این پایه‌ها آغاز شد | دانش آموزان به این سایت مراجعه کنند
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی/ اعلام قیمت کتب دوره ابتدایی
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است