Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- یکی از خدماتی که بانک مرکزی و سیستم بانکی کشور ارائه می‌دهد خرید ارز از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از ایرانی و خارجی است که ارزهای قابل خرید توسط بانک مرکزی شامل یورو، دلار آمریکا، پوند انگلیس، ین ژاپن، فرانک سوئیس، درهم امارات متحده، ریال عربستان سعودی، دلار کانادا و دینار بحرین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 طبق مقررات خرید ارز از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از ایرانی و خارجی توسط شعب داخلی و خارجی آن بانک، ارزهای قابل خرید توسط بانک مرکزی عبارت از یورو، دلار آمریکا، پوند انگلیس، ین ژاپن، فرانک سوئیس، درهم امارات متحده، ریال عربستان سعودی، دلار کانادا و دینار بحرین است.

همچنین، خرید ارزهای انتقالی قابل وصول از طریق سیستم بانکی بین المللی از جمله حوالجات ارزی، چک‌های مسافرتی، کارت‌های اعتباری و سایر ابزارهای معتبر بانکی و موجودی حساب‌های ارزی بدون هیچگونه محدودیتی مجاز است. از سوی دیگر، خرید ارز به صورت اسکناس به هر میزان با رعایت قانون مبارزه با پولشویی و مقررات مربوطه نیز مجاز است.

در این بین لازم است بدانید که خرید ارز به حساب آن بانک است و سود و زیان احتمالی نیز بر عهده آن بانک خواهد بود.

علاوه براین، خرید و فروش ارز بین بانک‌ها از محل ارزهای خرید شده از بانک مرکزی مجاز نیست و پرداخت هم ارز ریالی ارزهای خرید شده توسط شعب خارج از کشور آن بانک در داخل کشور بلامانع است و باید تسویه ریالی ارزهای خریداری شده توسط شعب مذکور در داخل کشور انجام شود.

شرط خرید ارز از وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی

طبق این گزارش، خرید ارز از وزارتخانه‌ها موسسات و شرکت‌های دولتی کلیه سازمان‌های دولتی و شرکت‌های تابعه و وابسته به آن‌ها، موسسات و شرکت‌هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است مانند شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، سازمان صنایع ملی ایران، شرکت مخابرات ایران، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و... موکول به آن است که بالاترین مقام و مسئول امور مالی دستگاه ذیربط تایید کند که ارز ارائه شده جهت فروش به طور مستقیم یا غیر مستقیم از محل ارز تخصیصی با نرخ کمتر از گواهی سپرده ارزی در سال‌های قبل تامین نشده بلکه ارز مزبور نتیجه فعالیت‌های مجاز اقتصادی که طبق ضوابط و مقررات انجام شده تحصیل شده است.

همچنین، خرید ارزهایی که منشا آنها از محل ارزهای تخصیصی از سوی این بانک، چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم است مانند ارزهای حاصل از مطالبه وجه ضمانتنامه و اعتبارات اسنادی و غیره باید بر نرخ ارز تخصیصی و به حساب این بانک صورت پذیرد.

علاوه براین، خرید ارزهای حاصل از مطالبه وجه ضمانتنامه که اعتبار اسنادی و قراردادی مربوطه به نرخ‌های واریزنامه، گواهی‌ سپرده ارزی، توافقی، حاصل از صادرات و نرخ روز است به نرخ روز مطالبه وجه ضمانت نامه و در مورد اعتبارات اسنادی با نرخ‌های فوق الذکر به نرخ روز، خرید بلامانع است.

در مواردی که استرداد ارزهای مصرف نشده به موجب این دستورالعمل ضروری است، ارز مسترد شده به نرخ خرید روز استرداد، خریداری می‌شود.

 

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خرید ارز بانک مرکزی آن بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.

امتداد - محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون درآستانه سفر ریاست محترم جمهور به پاکستان، در نشست تخصصی اقتصادی و بانکی در بانک مرکزی کشور پاکستان شرکت کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بانک توسعه تعاون اولین بانک کشور است که برای گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی همسو با سیاست ها و برنامه های دولت مردمی، اقدام به برگزاری نشست های تخصصی با بانک مرکزی پاکستان و موسسات فعال در حوزه بانکی و تامین مالی آن کشور نموده است.

شیخ حسینی در این سفر ضمن معرفی بانک و اشاره به ظرفیت های همکاری فی مابین، برضرورت تسهیل تجارت خارجی با کشور پاکستان به عنوان یکی از طرف های تجاری ایران تاکید کرد.
وی با تبیین رسالت بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک توسعه ای بخش تعاون در کشور به فعالیت های بانک از جمله فعالیت های ارزی که در راستای حمایت از بخش تعاون و تولید انجام می شود اشاره کرد.
این مقام بانکی افزود: پاکستان دارای قرابت فرهنگی، دینی، و تاریخی بسیاری با ایران است، لذا زمینه های بالقوه فراوانی جهت همکاری و توسعه روابط وجود دارد که با همت و تلاش می توان به بهره برداری رساند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • ورزشکاران از افتخارات کشور هستند
  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • خرید مدل های مختلف جاروبرقی مرکزی از نمایندگی های معتبر کسری
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران